Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimsporlulari anlamak zor. Hersey Terim in istedigi gibi gelisti. Kovulmak istiyordu kovuldu. Milli takimi istiyordu kavustu.

Terim halinden memnun, Size ne oluyor ?

Terim iyi başladı ama sonra egosu ağır bastı.Birileri istiyor diye imza atmam lafı fiyaskoydu.

Milli takım felan elle tutulur bir tarafı yok Terim'in hareketlerinin.

Üzüldüm ama doğrusu buydu.Başkan tarafından da bakmak lazım olaya.

Eleman olayı,imza atmam olayı felan adamın otoritesini hiçe sayıyordu Fatih Hoca.

Real Madrid karşılaşması, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye’nin Avrupa Kupaları tarihinin en ağır yenilgilerinden birine sahne oldu. Ancak Aysal’ın locasında konuşulanlar en az maçın sonucu kadar ilginç. Real Madrid yenilgisi sonrası başkan Ünal Aysal’ın yanına gelen Ali Dürüst, “Bu yenilgi kabul edilemez. Terim’i ne zaman göndereceksin başkan?” diyerek komplo teorisini destekler nitelikte bir konuşma gerçekleştirmiş oldu.

Raşit ALTUN / AMK

yazık oldu hocam yediler seni gerekçeli bir açıklamaları bile yok iyi giden herşeyi yediler ama biz seni seviyoruz

Yönetim İstifa !

Terimsporlular cumartesi günü maçta protesto yaparsa takıma zarar verirler. rakiplerimizin isteğini yapmış olurlar.. siz orda protesto ederken onlarda 'ne güzel Galatasaray iyice karışıyor' diyerek gülerler. artık anlayın bazı gerçekleri.. evet fatih hocanın gitmesine bende üzüldüm ama bunu uzatmak yönetimi istifaya çagırmak takıma zarar verir bunu anlamak çokmu zor?.. sizi bilmem ama biz Galatasaraylıyız biz kişilere aşık değil biz sadece Galatasaray armasına aşığız. takımımıza zarar vericek hiçbir eylemin içinde olmadık olmayız..

Estonya'nın Talin şehrindeki A Le Coq Arena'da TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli'nin yardımcılıklarını Andrea Stefani ve Renato Faverani yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Luca Banti olacak.

Hocam kurdun mu kafandaki kadroyu

Uzun uzun yazdım sildim. Kırıcı olacam çünkü. Hayırlısı olsun.

...Bir gün bir daha.. Neden olmasın?

Estonya'nın Talin şehrindeki A Le Coq Arena'da TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli'nin yardımcılıklarını Andrea Stefani ve Renato Faverani yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Luca Banti olacak.

Hocam kurdun mu kafandaki kadroyu

Daha düşünüyordur.

Önce bir Estonyanın analizini yapsın

İsterse 10 larca sayfa yönetimin Fatih Terim'e ne kötü yanlışlar yapıldığı söylenerek savunulsun, bu TFF'nin sözleşme teklifini kabul ettiğin an Galatasaray başkanı haklı duruma geçecektir hocam. Ben de seni çok seven biri olarak Galatasaray'ın ve başkanın yanında olacağım. Ki burada Fatih Terim'in adını ağzınıza alırken bir besmele çekip öyle alın, eleştirin diyerek savunduğum kişisin yahu. :oops:

Milli Dava, ben Galatasaray için bunları yaptım, bağa sol bek almadılar, fortumu gendilerine bağladılar moduna gireceksen de hiiç girme. Kader ortağına yan o dertlerini bize değil. Yazık ya. Kimi sevsek böyle alavere dalavareyle taraftarı arkasına alıp keyfine bakma moduna giriyor. İnşallah o sözleşmeyi reddeder TFF'ye de haddini bildirirsin. Yoksa istediğin basın toplantısında, istediğin yerde, istediğin şekilde ne büyük Galatasaray'lı olduğunu ve sana komplolar kurulduğunu savun. Boş. :(

Terimsporlular cumartesi günü maçta protesto yaparsa takıma zarar verirler. rakiplerimizin isteğini yapmış olurlar.. siz orda protesto ederken onlarda 'ne güzel Galatasaray iyice karışıyor' diyerek gülerler. artık anlayın bazı gerçekleri.. evet fatih hocanın gitmesine bende üzüldüm ama bunu uzatmak yönetimi istifaya çagırmak takıma zarar verir bunu anlamak çokmu zor?.. sizi bilmem ama biz Galatasaraylıyız biz kişilere aşık değil biz sadece Galatasaray armasına aşığız. takımımıza zarar vericek hiçbir eylemin içinde olmadık olmayız..

Takimimiza zarar veren sezon basi terimi kovma eylemine destek olmayacagimiz icin yonetimi istifaya davet edecegiz.terimin gonerilmesiyle sikeci kardesleri fbjk yi sevindiren bu yonetimi en yakin kongrede gonderecegiz

o kişiler olmazsa Galatasarayda olmaz emin ol bobby charlton,ryan gigs,Alex Ferguson dedinmi manu,messi dedinmi barca,ronaldo dedinmi real akla gelir. alex ferguson 26 yıl manuya hizmet etmiş fatih hoca 40 yıl kabullensenizde kabullenmesenizde bu adam EFSANEDİR !!! rahmetli babam derdiki merdivenleri çıkarken kimseyi kırma incitme gün gelir merdivenleri inerken gene aynı insanlarla karşılacaksın buda profosyönellerin kulağına küpe olsun.

Kader ortağı lafını söyleyen kişinin Demirören olduğunu bile bile sana mal etmeye kalkan taraftara yaşattığın başarılar çok gelmiş hocam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt