Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahuhaha bunu yeni gördümde

fatih-terim-caps-1-435x360.jpg

Mayıs'a kadar sözleşme imzalamasın ne olur ne olmaz. Muhalefet sağlam çalışacaktır. Aysal giderse baba dönsün yine. Başkasını kabul edemem.

Ünal Aysal boys'lar da kalmaz o zamana kadar buralar da.

NOT: Evet Terimspor'luluğumu ilan ediyorum, hoca gitmiş hala arkasından sallayıp saygısızlık edenlere inat.

Mayıs'a kadar sözleşme imzalamasın ne olur ne olmaz. Muhalefet sağlam çalışacaktır. Aysal giderse baba dönsün yine. Başkasını kabul edemem.

NOT: Evet Terimspor'luluğumu ilan ediyorum, hoca gitmiş hala arkasından sallayıp saygısızlık edenlere inat.

Muhalefetmi var ? :) Kimmiş onlar ?

:hang:

Tuttuğum takımın başkanını sevmeme hakkım var diye düşünüyorum. Ve açık açık evet Ünal Aysal'ı bir çok sebepten ötürü tuttuğum takımın başkanı olarak görmek istemiyorum.

İsterse 10 senede 9 şampiyonluk kazandırsın, ROK ile, Oğuz Altay ile mesajlaşan, çok dediği kurumsal anlayış ve profesyonellikten uzak kulübü tek adam şeklinde yönetme emareleri gösteren başkan istemiyorum.

Ama kalkıp saygısızlık yapıp abuk subuk alaycı tarzlar ile değil tepkimi gerekçelerini söyleyerek( doğru, veya yanlış, haklı veya haksız) söylerim. Bazılarına da tavsiyem odur sadece.

bizler de imparatoru sevmiyoz ve bize karşı gelmeyin!

-Tapatalk-

Oh iyi ki kovuldu, ne de güzel kovdun büyük başkan, yallah tazlik, fshit, ... falan görmedikçe sorun yok. Beğenmiyorum, sevmiyorum, gitmesine sevindim çünkü... yazsanız yeter.

Ama öteki türlü çocukça ve kompleksli duruyor. Foruma ve Galatasaray kültürüne yakışmıyor.

Klasik olacak ama

hincal_uluc_galatasarayli_oldugumdan_utandim_h49178.jpg

Oh iyi ki kovuldu, ne de güzel kovdun büyük başkan, yallah tazlik, fshit, ... falan görmedikçe sorun yok. Beğenmiyorum, sevmiyorum, gitmesine sevindim çünkü... yazsanız yeter.

Ama öteki türlü çocukça ve kompleksli duruyor. Foruma ve Galatasaray kültürüne yakışmıyor.

hocam zaten bunları yazanların çoğu çocuk.Çocukça davranmalarına gerek yok.

Haa hakketen mantıklı düşüncelerle sevmeyende var.onlara eyvallah.

Ama bu türlere go home..

Oda oyle diyordu keske gs gelsede milli takimla ugrasmasam.. :Trollface:

bende gitmesini istedim ama abartmayın beyler kulübe kazandırdıkları ortada bu noktada gitmesi doğruydu gitti gitmesini istemem sevmediğim anlamına gelmez çok severim hocayı ama sevmeyenlerede saygı duyarım saygısızlık yapmadıkları sürece

Hala aramızda anlayamamış arkadaşların olması üzücü . Hoca haksız yere gönderilmedi ki yine takımımızı sattı ve bunu hazmedemeyen başkanımız gerekeni yaptı. Ama bu ülkede mağdur edebiyatı her zaman işe yaramıştır size de saygı duyuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt