Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
ahuhaha bunu yeni gördümde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mayıs'a kadar sözleşme imzalamasın ne olur ne olmaz. Muhalefet sağlam çalışacaktır. Aysal giderse baba dönsün yine. Başkasını kabul edemem.
Ünal Aysal boys'lar da kalmaz o zamana kadar buralar da.
NOT: Evet Terimspor'luluğumu ilan ediyorum, hoca gitmiş hala arkasından sallayıp saygısızlık edenlere inat.
Mayıs'a kadar sözleşme imzalamasın ne olur ne olmaz. Muhalefet sağlam çalışacaktır. Aysal giderse baba dönsün yine. Başkasını kabul edemem.
NOT: Evet Terimspor'luluğumu ilan ediyorum, hoca gitmiş hala arkasından sallayıp saygısızlık edenlere inat.
:hang:
Tuttuğum takımın başkanını sevmeme hakkım var diye düşünüyorum.
bizler de imparatoru sevmiyoz ve bize karşı gelmeyin!
-Tapatalk-
Terim olsa bu Juve'yi yenerdik.
bizler de imparatoru sevmiyoz ve bize karşı gelmeyin!
-Tapatalk-
çok tınsın ya, sev sevme.sevsen ne olur sevmesen ne olur
Oh iyi ki kovuldu, ne de güzel kovdun büyük başkan, yallah tazlik, fshit, ... falan görmedikçe sorun yok. Beğenmiyorum, sevmiyorum, gitmesine sevindim çünkü... yazsanız yeter.
Ama öteki türlü çocukça ve kompleksli duruyor. Foruma ve Galatasaray kültürüne yakışmıyor.
seversem milli takımlı biri olurum sevmezsem GALATASARAYLI
-Tapatalk-