Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancininin istediği adamlar bire bir alınırsa ligin ikinci yarısında ortada Fener falan kalmaz. Bütün MHK'e Fener forması giydirseler bile koyar geçeriz. Yeter ki istediği adamları direk alsınlar. Alternatiflerine yönelmeden. Bugün FT'nin takıma aldığı ve takımda tuttuğu çöp oyuncuları izledik.

Yabancı sınırı var. Kimi kimin yerine alabilirler? Türk alalım desek alınabilecek doğru düzgün Türk yok. Mesut'u falan ister, bizimkiler de alırsa bilemem.....

Yürü git işine! O kadar hakaret edenleri, yerin dibine batıranları görmüyorsun da bana mı gücün yetiyor, yeniyim diye?

Bas git!

onlarıda görüyorum ve raporu basıyorum,kaç gündür bu foruma giren fenerlilerin haddi hesabı yok, sağduyulu mesaj atın, ortamı germeyin bir zahmet kendinizi tanıtana kadar

Yabancı sınırı var. Kimi kimin yerine alabilirler? Türk alalım desek alınabilecek doğru düzgün Türk yok. Mesut'u falan ister, bizimkiler de alırsa bilemem.....

Çöplerden kurtulursak yabancıya yer açılır + Yerli olarak da alınacak oyuncular var. gerekirse bütün savunma hattını yerlilerle kurmalıyız. Ofansta defansa göre çok daha kalite adamlarımız var. Amrabat - Riera kesin gitmesi gerekenler. Ben Eboue'i bile katarım içlerine. Özellikle şu milli takıma seçilen bir orta saha vardı. ofansif sanırım. Hakandı ismi yanlış hatırlamıyorsam. Fiyatı neyse verip alınmalı o elemanda yüksek potansiyel var.

onlarıda görüyorum ve raporu basıyorum,kaç gündür bu foruma giren fenerlilerin haddi hesabı yok, sağduyulu mesaj atın, ortamı germeyin bir zahmet kendinizi tanıtana kadar

Takımın ilk 50 dakika sergilediği oyunu izlerken sesini çıkarmayıp, 3-1 yenik duruma düşünce vurmaya başlayanları görünce ne yapmamı bekliyorsun? Kaldı ki yenilen gollerin hepsi kaleci hatası ve hakem de bir golümüzü yemiş! Bu kadar gerçek ortada dururken Mancini'ye, Başkan'a yüklenen, O kaleci olacak çaylak yerine bir tane adam gibi yerli kaleci almayı düşünmeyen Fatih Terim'i kutsayan insanlara FTsporlu demişim çok mu?

Ayrıca ben burada onbinlerce mesajı olup da başkana "Botokslu" diyeni bile gördüm bu gece! Bu söylemi "kuş"lardan başka kim kullanıyor bu ülkede? Ama onun 10bin mesajı var, değil mi? Her şeyi söylemeye hakkı var!

Ayrıca ben burada onbinlerce mesajı olup da başkana "Botokslu" diyeni bile gördüm bu gece! Bu söylemi "kuş"lardan başka kim kullanıyor bu ülkede? Ama onun 10bin mesajı var, değil mi? Her şeyi söylemeye hakkı var!

saygısızlık yapmış raporla direk yada kim adı söyle ben raporlayım,her yeni üyeye şüpheyle bakılır çünkü üye olup forumu birbirine düşürmek isteyenler çok,seni tanımıyorum zamanla tanırız ilk mesajların böyle olursa bende tepki koyarım

Son 10 yılda Fatih Terim'in olmadığı 8 yıl (2006 ve 2008 hariç) hepsine enkaz denilmesine şahit olmuş bir insan olarak o süreçte tek enkaz kadro şampiyonluğa rağmen 2008 ve 8. olduğumuz 2011 yılı kadrosu idi.

Enkaz edebiyatı ise yapılmaktan vazgeçilemeyen bir dal adete bazıları için. Niyet belli ise de enkaz diye geç. Hiç kafa yorma başka şeylere kadro enkaz ne de olsa.

Kadro yaşlanıyor diye burada 1 senedir uyaranlar vardı enkaz bıraktı dediğiniz adamın 4.tercihi stopere alınsın fahiş fiyata hemde, akıl hocası da Zapata'yı öneren adam olsun sonra yok Terim'in kazığı. Adam 2 senedir bangır bangır sol bek diye bağırdı 4 transfer dönemi alınmadı. Shaqiri dedi 1 Milyon yüzünden almadılar, Alper dedi 1 Milyon Euro yüzünden almadılar, takımı gençleştirmek istiyoruz dedi yaşlandırdılar.

Yapmayın be yüzünüze gözünüze dursun biraz.

Eğer bütün transferler F.Terim'in isteği doğrultusunda yapılsa şu an kadromuz en kötü

----------------------------Muslera-------------------------------

--Eboue---------Adil Rami------------Semih-------Carlinhos---------

-------------Alper---------Melo---------Selçuk----------------------

--Shaqiri-----------------------------------------Arda---------------

-------------------------Burak Yılmaz---------------------------------

olacaktı. Aralarında bir tek soru işareti Carlinhos olurdu bu adamların.

Üstelik senelik ücretler Sneijder ve Drogba ile bu kadar uçmazdı.

Rami-8 Milyon Euro (1 sene önce, şimdi alsak bedelsizdi, Milan alıyor zaten)

Carlinhos-5 Mmilyon Euro

Shaqiri- 12 Milyon Euro (10 verdik 2 veremedik)

Arda-24 Milyon Euro

Alper-6.5 Milyon Euro

Gereken transfer dönemi: 2011-2012 (2.devre), 2012-2013 (yaz), 2012-2013(devre arası), 2013-2014 (yaz)

Shaqiri-2012 Ocak

Rami-2012 -Yaz

Carlinhos-2013-Ocak

Alper-2013-Yaz

Arda-2013-Yaz

(4 transfer döneminde bu kadar para çok değildi ki çok daha fazlası harcandı)

Drogba'ya 1.5 senede 10 Milyon Euro bağladık 35'inde. Sneijder 7.5 cash+5 Milyon Euro alıyor her sene.

pff sen daha gelme lan bu kulube...

takımın içine edip gittin...bir tane yerli oyuncu aldırmadın..leş adamları topladın,klübün 30 milyon eurosunu çöpe atttırdın.aslolan galatasaray mış..

saygısızlık yapmış raporla direk yada kim adı söyle ben raporlayım,her yeni üyeye şüpheyle bakılır çünkü üye olup forumu birbirine düşürmek isteyenler çok,seni tanımıyorum zamanla tanırız ilk mesajların böyle olursa bende tepki koyarım

Raporladım zaten, durur muyum! Şampiyonluklara ambargo koyunca "büyük başkan", az biraz kötü gidince "botokslu" Nankörlüğün bu kadarı artık!

Neyse, sen de haklısın! Ama şu ortamda insanların güllük gülistanlıkmış gibi yazmasını beklemek de pek olası değil.

Gene şanslısın be Terim, kendini kovdurttun ve ihaleyi üzerine almaktan kurtuldun. Ünal Aysal belki de sana hayatının en büyük iyiliğini yaptı seni kovarak. İtibarın sarsılmamış oldu bu sayede. Gerçi bunu sende gayet iyi biliyorsun. Bak ne güzel bugün gene imparator diye anılıyorsun bazıları tarafından. Bugün burada olsaydın 2.kez 2003-2004 sezonunu yaşıyor olacaktın ve hedefte ki isim sen olacaktın. Neyse ki ucuz yırttın bu sefer.

Gene şanslısın be Terim, kendini kovdurttun ve ihaleyi üzerine almaktan kurtuldun. Ünal Aysal belki de sana hayatının en büyük iyiliğini yaptı seni kovarak. İtibarın sarsılmamış oldu bu sayede. Gerçi bunu sende gayet iyi biliyorsun. Bak ne güzel bugün gene imparator diye anılıyorsun bazıları tarafından. Bugün burada olsaydın 2.kez 2003-2004 sezonunu yaşıyor olacaktın ve hedefte ki isim sen olacaktın. Neyse ki ucuz yırttın bu sefer.

65 milyon değerinde bonusunu da unutmayalım ;)

Raporladım zaten, durur muyum! Şampiyonluklara ambargo koyunca "büyük başkan", az biraz kötü gidince "botokslu" Nankörlüğün bu kadarı artık!

Neyse, sen de haklısın! Ama şu ortamda insanların güllük gülistanlıkmış gibi yazmasını beklemek de pek olası değil.

herkes eleştirilebilmeli Galatasaray başkanı da ama hakaret edemez kimse,ayrıca sadece başkan için değil herkes için geçerli o durum,bizim taraftarın genel profili bu,aynısı terime de yapılıyor

abi o donemin aynisini yasasa nolur, bazilari yine savunur yine

cuk oturmuş,ikinci terim dönemini iyi bilirim ama şimdiki batak cok daha büyük ..

abi o donemin aynisini yasasa nolur, bazilari yine savunur yine

Aynen öyle zaten. Terim varken kadro seçimlerine, oynanan rezil futbola, kadro istikrarsızlığına sesini çıkarmayanlar, her nasılsa Mancini geldikten sonra coşa geldiler, diller pabuç oldu bir anda. Terim yapınca "Vardır imparatorun bir bildiği" derlerdi, Mancini yapınca "Bu ne rezillik, takımı bitirdin" demeye başladılar. Zaten takım maç kaybetmedikçe foruma bile girmiyor birçoğu.

bora geçenlerde kapatalım artık bu muhabbetleri önümüze bakalım diyordun görünen o ki yine açmıssın

Aynen öyle zaten. Terim varken kadro seçimlerine, oynanan rezil futbola, kadro istikrarsızlığına sesini çıkarmayanlar, her nasılsa Mancini geldikten sonra coşa geldiler, diller pabuç oldu bir anda. Terim yapınca "Vardır imparatorun bir bildiği" derlerdi, Mancini yapınca "Bu ne rezillik, takımı bitirdin" demeye başladılar. Zaten takım maç kaybetmedikçe foruma bile girmiyor birçoğu.

ş.kara :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt