Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok sevdiğin burakı kim istedi?terim olsaydı şampiyon olmasak bile yarışın içinde olurduk şimdi olurmuyuz zor inşallah toparlarız ama mancini takımı tanıyana şans faktörü de yanımızda olmalı

Terim olsaydı diye bişey yok ki.Zaten tavırlarıyla kendi kendini kovdurttu

hala hocayı savunanları anlamak guc elemanın yanlış transfer polıtıkası bızı bu sene çıkmaza soktu bu acık t

ek tek yazmam gerekırse kı hafızaları tazelemıs oluruz soyle

-olcan adın aynı bedelle tsye gıderken terım hıc oynatmadgı yıgıt gokoglanı oldukça yoğun ısrar sonucu aldırdı neden?

-olcay sahan la on anlaşma yapılmışken neden engel oldu?? sımdı neden mıllı takıma alıyor

-kerım freı ıle kendı agzındn takıpdeyız dedı neden takıpte kaldık almadık alamadık??

-sercan yıldırım denen adamı hangı akla hızmet 3.5 mlyon Euro verıp aldı?sercan nerde sımdı

-rıera yıllık 3 mılyon Euro alıp 3 de bonservısle terım ıstedı dıye alın madı mı??

-crıs terım ıstedı dıye alınmadımı??

-chedjou ya 6 mılyon bonservıs verıldı mı? amrabat 8 mılyon bonservısle kımın ısrarlı kazığıdır??

-tek sol kanat adamın erman kılıcı neden gonderdın?

-gokhan töre-kerım freı-olcay sahan-olcan adın-salıh dursun-ugur cıftcı-Alpaslan ozturk hemen mıllı takıma alacağın kadar ıyıydı de neden bu kadar turk oyuncu ıhtıyacın açıkça ortada ıken ısrarla aldırmadın acaba ???

hoca masum yad haklı dıyenler ıyı duşunsun bu transfer ıslerınde bence başka mevzularda var

yazdıkların doğru ama artılarını da yazman gerekir ki sağlıklı bir değerlendirme yapabilelim,örneğin bedavaya alınan elmander ve 1 milyon euro kiralama bedeli ile alınan melo,fenerin elinden kapıp aldığımız selçuk inan eger fenere gitmiş olsaydı 2 sene fener şampiyondu,sabrinin sag bek oynadığı yıllardan sonra ebouenin alınması,ujfalusi geldiğinde herkes eleştiriyordu takıma yaptığı liderlik ortada ve sonuç olarak 2 yıl şampiyonluk elde edilen onca gelir ,stad sponsorluk v.s fatih hoca takımı batırmıştır diyenlere gülüyorum sadece yanlış tansferler yaptı tabikide ama oyunculara ödenen ücretleri, elde edilen başarılar ile dengeledik bana göre

Terim olsaydı diye bişey yok ki.Zaten tavırlarıyla kendi kendini kovdurttu

karşılıklı ego savaşları olmasaydı çok rahat olurdu ,2 senedir başkanla terim arasında sorunlar varmış zaten, nasıl 2 yıl görmezden gelindiyse bu sorunlar Galatasaray menfaatleri için ki doğru olanı yapmışlardır 2 sene şampiyonluk geldi bu yılda aynı şekilde devam edilse Galatasarayın yararına olurdu, sene sonu ayır yollarını kim gelirse gelsin sonuna kadar destek olalım yeni gelen hocada kendi takımını kursun çokmu zordu bunu yapmak

karşılıklı ego şavasları olmasaydı çok rahat olurdu ,2 senedir başkanla terim arasında sorunlar varmış zaten, nasıl 2 yıl görmezden gelindiyse bu sorunlar Galatasaray menfaatleri için ki doğru olanı yapmışlardır 2 sene şampiyonluk geldi bu yılda aynı şekilde devam edilse Galatasarayın yararına olurdu, sene sonu ayır yollarını kim gelirse gelsin sonuna kadar destek olalım yeni gelen hocada kendi takımını kursun çokmu zordu bunu yapmak

Başkanda böyle düşünüyordu bence ama tff teklifi ftnin oraya gitme istegi herşeyi degistirdi

yazdıkların doğru ama artılarını da yazman gerekir ki sağlıklı bir değerlendirme yapabilelim,örneğin bedavaya alınan elmander ve 1 milyon euro kiralama bedeli ile alınan melo,fenerin elinden kapıp aldığımız selçuk inan eger fenere gitmiş olsaydı 2 sene fener şampiyondu,sabrinin sag bek oynadığı yıllardan sonra ebouenin alınması,ujfalusi geldiğinde herkes eleştiriyordu takıma yaptığı liderlik ortada ve sonuç olarak 2 yıl şampiyonluk elde edilen onca gelir ,stad sponsorluk v.s fatih hoca takımı batırmıştır diyenlere gülüyorum sadece yanlış tansferler yaptı tabikide ama oyunculara ödenen ücretleri, elde edilen başarılar ile dengeledik bana göre

doğrudur dedıklerın de artıları ama bence yanlış trasferı daha cok kı su an bu halde kadromuz hareket edecek yerımız yok ne yazıkı hocanın sok ıkı sene yanlsılarından dolayı

Yahu bu adamın, hep ben bilirim, ben en iyisini yaparım, ban olsam, ben ben ben demeleri bitmedi. Sus konuşma artık, bile bile dışarıdan zarar verme şu takıma.

Başkanda böyle düşünüyordu bence ama tff teklifi ftnin oraya gitme istegi herşeyi degistirdi

ben fenerin şampiyon olacak olmasını içime sindiremiyorum biz sadece hocayı kovarak bu süreci hızlandırdık,manciniyede kızmıyorum tanımıyor kimseyi,sene ortası bir yabancı hoca gelip ne zaman başarılı olmuş bu ülkede inşallah başarılı olur ama gidişat kötü,şansta yanımızda değil hiç, devre arasına kadar puan farkı çoğalmazsa, yapılan transferle bir umut birşeyler yaparız diye beklicez artık

doğrudur dedıklerın de artıları ama bence yanlış trasferı daha cok kı su an bu halde kadromuz hareket edecek yerımız yok ne yazıkı hocanın sok ıkı sene yanlsılarından dolayı

çok daha iyi kadro kurmalıydık bende eleştiriyorum orda hocayı ama istediği bazı transferle yapılamadı çeşitli sebeplerle,mesela arda kendi açıkladı yaz başı türkiyeye dönmeyi düşündüm diye brumayı alacağına biraz paraya kıyıp alacaksın ardayı 12 ye sattığın adama 20 verilmezmiş nasıl verilmez arda aynı ardamı şu anda,almış olsak sneijderle ikisi çok iş yapardı, tek bu hamle çok şeyi değiştirebilirdi bence

Bu yazı biz ağustos böceği gibi gitar çalarak geçirirken rakiplerimiz karınca gibi çalıştı. Biz geçen yıllarla aynı berbat futbolu oynuyoruz. Zaten puanımızda aynı...Ama onlar 6-0-4 kuralını da düşünerek akıllıca hareket ettiler. Güçlendiler.

Biz de karınca gibi çalıştık başkalarının veremeyeceği zararı kendi kendimize verdik.

çok daha iyi kadro kurmalıydık bende eleştiriyorum orda hocayı ama istediği bazı transferle yapılamadı çeşitli sebeplerle,mesela arda kendi açıkladı yaz başı türkiyeye dönmeyi düşündüm diye brumayı alacağına biraz paraya kıyıp alacaksın ardayı 12 ye sattığın adama 20 verilmezmiş nasıl verilmez arda aynı ardamı şu anda,almış olsak sneijderle ikisi çok iş yapardı, tek bu hamle çok şeyi değiştirebilirdi bence

Serbest kalma maddesi 24m idi sanırım.Birde toplam maliyet olarak bakmak lazım.

Bruma'nın yıllık ücreti 1-1,5m arasında galiba.Arda'nın 3,5-4m olurdu rahat.

Kim olursa olsun bir oyuncuya 24m bonservis + 3,5-4m yıllık ücret verebilecek kadar imkanımız yoktur.Zaten o para bizim toplam transfer bütçemiz oluyor genelde.

Biz de karınca gibi çalıştık başkalarının veremeyeceği zararı kendi kendimize verdik.

bu da doğru Galatasarayın en büyük düşmanı Galatasaraylılardır,huzur batıyor bize camia olarak, illaki bir sorun yaratmalıyız iki yıldır uğraştık zaten öztürk- aysal savaşları ve en son terim olayı ile sorunun kralını yarattık mutluyuz şimdi

Serbest kalma maddesi 24m idi sanırım.Birde toplam maliyet olarak bakmak lazım.

Bruma'nın yıllık ücreti 1-1,5m arasında galiba.Arda'nın 3,5-4m olurdu rahat.

Kim olursa olsun bir oyuncuya 24m bonservis + 3,5-4m yıllık ücret verebilecek kadar imkanımız yoktur.Zaten o para bizim toplam transfer bütçemiz oluyor genelde.

imkan varda kullanmayı bilmiyoruz drogba ile iki yıllık 5er milyon eurolardan sözleşme uzatmaya çalışıyoruz zaten transfer yapmadık bu sene chedoju brumayı alacağına ardayı al kapa tansferi gökhan zan oynasın savunmada gerekirse

bu da doğru Galatasarayın en büyük düşmanı Galatasaraylılardır,huzur batıyor bize camia olarak, illaki bir sorun yaratmalıyız iki yıldır uğraştık zaten öztürk- aysal savaşları ve en son terim olayı ile sorunun kralını yarattık mutluyuz şimdi

Bizde huzur hiç olmadı ki?

Terimcilerin platonik aşki. Bu adamin RTE ile haziranda anlaşip, eylül de gitmesini sindirebiliyormusunuz. piyon olmuş bu FT. şah görünümlü piyon. Galatasaray i düşünse ya sezon başi ya sezon sonu giderdi. Adam sezonun ortasinda plan proje dahilinde bizi sabote etti. Siz hala bu herifin bizi şampiyon yapacagini zannediyorsunuz. Oglum 6 yiye yiye bizim adimizi pisliklerin agzina sakiz yapti. Ne başarisindan bahsediyorsunuz?

iki başarılı sezon ardından, ligde oynanan ilk 5 maç ve 1 cl maçını baz alıp değerlendirme yapıyoruz yani. ki takımın daha sonra toparlanıp toparlanamayacağını da bilemiyoruz.

artı sene başında terime yapılan milli takım teklifi ve başkanımızın da bunu zaten anlaşamadığı terimi göndermek için kullanmaya çalışmasını, klüp içindeki yönetim operasyonunu ve oluşan huzursuz ortamı da görmezden geliyoruz. öyle mi???

sonuç şu, iki sene başarılı ol sonra sene başında iki kupa al. ama lige ve şampiyonlar ligine kötü başladın diye hemen kötü ilan edil. gerçekten süper bir bakış açısı.herşeyin ötesinde, diyelim ki bu sene başarısız oldun bu kadar mı kredin.

Ben demiyorum, siz diyorsunuz son 2 senenin şampiyon takımı, Emirates Cup aldı, Süper Kupa aldı vs diye. Neden ozana Real'dan 6 yedi ve 5 haftada 9 puan topladı bu takım buyrun açıklayın. Bana göre de Fatih Terim Milli takımla anlaştı ve bizi sattı, önerdiğimiz sözleşmeyi imzalamadı. "Birileri rahat etsin diye, sözleşme imzalamam" :ka21:

Peki bu satıştan sonra takıma yeni gelmiş, ülkeyi tanımayan bir adamın başarısız olmasına hiç mi krediniz yok?

Ben demiyorum, siz diyorsunuz son 2 senenin şampiyon takımı, Emirates Cup aldı, Süper Kupa aldı vs diye. Neden ozana Real'dan 6 yedi ve 5 haftada 9 puan topladı bu takım buyrun açıklayın. Bana göre de Fatih Terim Milli takımla anlaştı ve bizi sattı, önerdiğimiz sözleşmeyi imzalamadı. "Birileri rahat etsin diye, sözleşme imzalamam" :ka21:

Peki bu satıştan sonra takıma yeni gelmiş, ülkeyi tanımayan bir adamın başarısız olmasına hiç mi krediniz yok?

ligi ve şampiyonlar ligini 6 haftada tamamlıyor muyuz? yani ilk 6 hafta başarısızsa sonradan toparlama ihtimali yok mu? şimdiye kadar sürekli 1 senelik sözleşme öneren yönetimin hiç mi kabahati yok. madem terimle uzun süre beraber olmak istiyordu yönetim baştan neden terime 3 yıllık sözleşme önerilmedi? terim ile başkanın anlaşamadığı yıllarca yazıldı, başkan da 2 senelik çalışma sürecinde terimi tanıdı nasıl bir kişiliği olduğunu öğrendi neden sene başında ben terimle çalışmak istemiyorum buranın patronu benim demedi de böyle tuhaf işlere kalkıştı. en baştan beri söylüyorum, bana göre terimin gönderiliş biçimi yanlıştır. ülkeyi ve takımı tanımayan bir hoca sene ortasında başkasının oluşturduğu takımın başına getirilmez. eğer illa ki hocayı kovacaksan vekil gibi bir hoca getirirsin seneyi çıkarır sene sonu asıl uzun vadeli planını devreye sokarsın. burada herkesin söyleyeceği düz mantık, bu takım iki senedir şampiyon oluyordu bak mancini geldi yapamadı. mancini iyi bir hoca ama biz ona da yazık edeceğiz bu gidişle.bu durum aynı zamanda yönetimi de yıpratacak. benim üzüntüm bundan.

ayrıca ben her maça giderim ve takımımı desteklerim. mancinini başarılı olmasını yada daha net bir şekilde takımımın başarılı olmasını her zaman isterim.burada bana dokunan 2 senelik emeği sırf terime laf sokabilmek adına hiçe saymak. herkesin hakkını teslim edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt