- 15 Nisan 2010
- 21.548
- 5.673
- 1.858
Ne yaparsa yapsın Galatasaray'ı Galatasaray yapan adam olduğu gerçeği değişmez.O ego sebebisiz bir ego değil. Kimse hikaye anlatmasın.Yok o almasa başkası alırdı kupaları.Nah alırdı, gördük işte ne kadroların ne hüsranlar yaşattığını.Bırakın şampiyonluğu son 1 ay kala şampiyonluk ümidimizin matametiksel olarak bittiği günleri unutmayın.2 sene önce GS 2 sene üst üste şampiyon olucak, Süper kupayı da 2 sene üst üste fenerden alıcak bir cl'de çeyrek final oynayacak dese kaçınız inanırdınız.
Adını hatırlayamadığım takımlara elenen takımdan Madrid'le hey yıl maç yapar hala gelmişiz.Ama bunları görmeyin anca 6-1 yenildik.Tabi bunu derken 3 sene önce Leverkusen'dan 5 yediğimizi unutun.
Ben hayatı boyunca Gs'ın her maçını izlemişimdir ama forumun %50'sinin son 2 senedir ciddi şekilde Galatasaray'ı takip ettiğini düşünüyorum çünkü hatırlamıyorlar, bilmiyorlar.
Ya Burak sen neyi savunuyorsun Allah aşkına. Hiç kimse afaroz edelim demiyor, yaptıklarını da inkar etmiyor zaten. Ama "Ne yaparsa yapsın" diye dümlelerle başlamayın gözünüzü seveyim ya. Bu ülkede herkes "Ne yaparsa yapsın" diye söze başladığı için hiç bir dalda bi gıdım ilerleyemiyoruz zaten. Fatih Terim bir Galatasaray efsanesidir kabul, ama Fatih Terim son 6 ayda yaptıklarıyla saçmalama sınırlarını aşmış durumda.