Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
utanmaz heriff saç sitiliyle aslında illüminatiye destek oluyor :@

9287__terim.jpg

mizah değil gerçekler renkdaşş

ülkemizin her türlü başarısızlığında bu adamın imzası vardır

Böyle ironi yapmaya çalışmak bu zatın Tüpçünün emrine girdiği gerçeğini değiştirmiyor.

Tabii bir de korkağın teki olup efendice istifa edememesi de var.Vesaire vesaire.Yeni bir tartışmaya gerek yok.Sen bu adama neredeyse tapıyorsun,ben de bir hain olarak görüyorum.Ortak bir noktada buluşamayız.O yüzden böyle mizahımsı şeylere gerek yok...

Böyle ironi yapmaya çalışmak bu zatın Tüpçünün emrine girdiği gerçeğini değiştirmiyor.

Tabii bir de korkağın teki olup efendice istifa edememesi de var.Vesaire vesaire.Yeni bir tartışmaya gerek yok.Sen bu adama neredeyse tapıyorsun,ben de bir hain olarak görüyorum.Ortak bir noktada buluşamayız.O yüzden böyle mizahımsı şeylere gerek yok...

aynen renkdas hain. tarihimizin yüz karası.

Ben Fatih Terim e tapmıyorum tabiki ama bir Galatasaray lı olarak çok seviyorum, ve Fatih Terim in sadece insanları gaza getirerek bir şeyler başardığına inanmıyorum, taktiksel açıdan da çok başarılı bir teknik direkör ve en Avrupai olan teknik direkör ülkemizde bence, ama biz de teknik direkör iken sürekli olarak kavga ettiğimiz, kendisine de bolca ceza veren, tüpçünün federasyonun da teknik direktör olmasını hala sindiremiyorum.

Üc sene önce "Kümede kal Galatasaray" diye bagiranlari unutmussun.

Bu adam 100 milyon euro para harcatti Adem bey. Biz bugün oldugumuz yere o paralar sayesinde geldik. O paralar olmasa Fatih Terim'de bir şey yapamazdi. Ilginç olan Terim nekadar para harçatti ise o kadar takim kötüye gitti. Para haracadikça takim geriye gidermi?

Yeter kapatin artik basligi.giden gitti.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatih Terim kalsaydı bu sene de %90 şampiyon olurduk. Elimizde tutmayı beceremedik, burada yönetim suçlu. Gidip Demirören gibi bir herifin kanatlarının altına girdiği için de Fatih Terim en az yönetim kadar suçlu. Özetlersem, Galatasaraylılar olarak birbirimizi yedik ve feneri şampiyon yaptık.

Bu adam 100 milyon euro para harcatti Adem bey. Biz bugün oldugumuz yere o paralar sayesinde geldik. O paralar olmasa Fatih Terim'de bir şey yapamazdi. Ilginç olan Terim nekadar para harçatti ise o kadar takim kötüye gitti. Para haracadikça takim geriye gidermi?

bu devre arasında gordugumuz gıbı gıdıyormus demekkı

FT varken sanki daha iyiymişiz gibi boş boş konuşuyorsunuz . Kendi sahasında bile "kaos futbolu" oynatan kimdi ? Mancini'nin oynattığı futbola iyi demiyorum o da kötü . Ancak istediği adamlar alınmadı . Telles'i istedi bilmem kaç hafta sonra alındı . Takımla 2 kez antrenmana çıktı ve lisansı yok. Defans istedi sonuç yok . FT varken de kendi sahamızda Rizespor gibi Antalyaspor gibi takımlarla berabere kalmıştık . Bence sorun ruh gibi dolaşan oyuncularda . Seneye çok büyük bir revizyon yapılmalı .

Buarada belirli yalanlar üzerine, Fatih Terim hakkinda büyük bir algi kirliligi bulunuyor.

1. Fatih Terim´in sert aciklamalri Demirören´e karsi degil, MHK ve PDFK´yi hedef aliyordu.

2. Fatih Terim´in kendisini kovdurtmak istemesi, ardi arkasi olmayan, hic bir kaniti olmayan, Antu kafasi pis bir yalan, herkez inandirmis buna kendini nedense. Unutmuslar bir Besiktas deplasman galibiyetinden sonra, Hoca´nin antrenman esnasinda gereksiz nedenleri ile kovuldugunu. Hem öldürülen Fatih Terim, hemde suclu Fatih Terim, yok öyle bir sey.

3. Fatih Terim´in hükümet ve Demirören ile arasi iyi oldugu dogru. Yalniz baskanimiz Ünal Aysal´da Demirören ile iliskileri iyi tutmayi calisip, basarisiz olmustur. Ayni zamanda Tayyib Erdogan´a da yaranmak istemistir, ama oradada istedigini alamamistir kyimetli Baskanimiz. Bu konuda Fatih Terim´e salliyanlar, olayin kapsamini algilayamamis.

4. Galatasaray´dan kovulduktan sonra, direkt olarak baska bir takim ile anlasmasi kadar dogal birsey olamaz. Fatih Terim "kurumsallik ve profesyonellik" adi altinda gönderildi, oda ayni sekilde en cazip teklifi kabul etti.

5. Fatih Terim´in yabanci siniri konusunda fikiri 8 yildir ne ise, bugün de odur.

geçen sene 18 maç sonunda puanımızın 33, bugün 18 maç sonunda ise puanımızın 34 olduğunu zikrediyor musunuz?

2 Sampiyonluk, biri 9 digeri 10 puan fark ile. Iki tane süper Kupa, hemde önceden yillardir karsisinda ezildigimiz ezeli rakibe karsi. Ben buraya bir geriye gitme görmüyorum, 2013/2014 sezonu bizim adimiza tam bir fiyasko ile basladi. Ne olursa olsun 5-6 Hafta sonra bir Hoca gönderilmez, zaten sorunlu basladik sezona, sonra Hoca degisikligi herseyi allak bullak etti.

Bana göre Fatih Terim bu sezon yine basarili olrurdu, ne olursa olsun iki sene Üst Üste takima seviye atlatan bir Hoca, sezon ortasinda gönderilmez.

Ayni parayi Rijkaard´da hacratti, ama o dönemden hic bir oyuncu takima fayda sagliyamadi.

2 Sampiyonluk, biri 9 digeri 10 puan fark ile. Iki tane süper Kupa, hemde önceden yillardir karsisinda ezildigimiz ezeli rakibe karsi. Ben buraya bir geriye gitme görmüyorum, 2013/2014 sezonu bizim adimiza tam bir fiyasko ile basladi. Ne olursa olsun 5-6 Hafta sonra bir Hoca gönderilmez, zaten sorunlu basladik sezona, sonra Hoca degisikligi herseyi allak bullak etti.

Bana göre Fatih Terim bu sezon yine basarili olrurdu, ne olursa olsun iki sene Üst Üste takima seviye atlatan bir Hoca, sezon ortasinda gönderilmez.

Ayni parayi Rijkaard´da hacratti, ama o dönemden hic bir oyuncu takima fayda sagliyamadi.

ya hocam boş konuşma

sen değil misin mukavva imparator diyen?

Valla bu taraftari Terim başliginda gördükçe neden ilerleyemedigimizi iyi anliyorum. Hedefleri taraftar koyar, ve taraftar alir. Hedefinde bozuk plak gibi ayni adama takilip kalmak olan bir taraftarla ilerleyemeyiz. Hala bu adamin neden gittigini tartişmak yerine takimin vaziyetini tartişin biraz. Dönüp dolaşip "Terim olsaydi...." demekle çözemeyiz olayi.

FT varken sanki daha iyiymişiz gibi boş boş konuşuyorsunuz . Kendi sahasında bile "kaos futbolu" oynatan kimdi ? Mancini'nin oynattığı futbola iyi demiyorum o da kötü . Ancak istediği adamlar alınmadı . Telles'i istedi bilmem kaç hafta sonra alındı . Takımla 2 kez antrenmana çıktı ve lisansı yok. Defans istedi sonuç yok . FT varken de kendi sahamızda Rizespor gibi Antalyaspor gibi takımlarla berabere kalmıştık . Bence sorun ruh gibi dolaşan oyuncularda . Seneye çok büyük bir revizyon yapılmalı .

Kendinizi mi kandiriyorsunuz kardesim ? Bu takim menemen yiyerek mi basarili oldu son iki sene ? Fatih Hoca´nin her basarisinda, bahanesine hazir getiririyorsunuz. Bu Forum Fatih Terim konusunda NET OLARAK Antu´ya dönmüstür. Kimse duymadi heralde "yigidi öldür hakkini ver" meselesinde. Ögrenmisler GAZ GAZ GAZ, bozuk plak gibi aynisini söylüyorlar.

Bu takim Fatih Terim varken rakibi isiran bir hücum Futbol´u oynuyordu. Hersey mükkemel degildi, ama Hoca´nin düzeltmesine de firsat verilmedi. Bizim oyunda önde hareketlilik yok, o yüzden Bruma cok önemliydi, ama Mancini onu hic dogru düzgün kullanmadi. Sonra sakatlik gecirip sezonu kapatti zaten, artik istesek de yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt