- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
utanmaz heriff saç sitiliyle aslında illüminatiye destek oluyor 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala uzaya çıkamadıysak bu seninin yuzundedir lütfen bu dünyayı terket![]()
Hımmmm güzel mizah...
mizah değil gerçekler renkdaşş
ülkemizin her türlü başarısızlığında bu adamın imzası vardır
Böyle ironi yapmaya çalışmak bu zatın Tüpçünün emrine girdiği gerçeğini değiştirmiyor.
Tabii bir de korkağın teki olup efendice istifa edememesi de var.Vesaire vesaire.Yeni bir tartışmaya gerek yok.Sen bu adama neredeyse tapıyorsun,ben de bir hain olarak görüyorum.Ortak bir noktada buluşamayız.O yüzden böyle mizahımsı şeylere gerek yok...
Adamı dipten alıp başımıza kral yaptık gene. Artık kanal kanal gezip Türk futbolunu kurtarır. 3 yıl önce kimse yüzüne bakmıyordu.
Üc sene önce "Kümede kal Galatasaray" diye bagiranlari unutmussun.
Bu adam 100 milyon euro para harcatti Adem bey. Biz bugün oldugumuz yere o paralar sayesinde geldik. O paralar olmasa Fatih Terim'de bir şey yapamazdi. Ilginç olan Terim nekadar para harçatti ise o kadar takim kötüye gitti. Para haracadikça takim geriye gidermi?
Bu adam 100 milyon euro para harcatti Adem bey. Biz bugün oldugumuz yere o paralar sayesinde geldik. O paralar olmasa Fatih Terim'de bir şey yapamazdi. Ilginç olan Terim nekadar para harçatti ise o kadar takim kötüye gitti. Para haracadikça takim geriye gidermi?
2 Sampiyonluk, biri 9 digeri 10 puan fark ile. Iki tane süper Kupa, hemde önceden yillardir karsisinda ezildigimiz ezeli rakibe karsi. Ben buraya bir geriye gitme görmüyorum, 2013/2014 sezonu bizim adimiza tam bir fiyasko ile basladi. Ne olursa olsun 5-6 Hafta sonra bir Hoca gönderilmez, zaten sorunlu basladik sezona, sonra Hoca degisikligi herseyi allak bullak etti.
Bana göre Fatih Terim bu sezon yine basarili olrurdu, ne olursa olsun iki sene Üst Üste takima seviye atlatan bir Hoca, sezon ortasinda gönderilmez.
Ayni parayi Rijkaard´da hacratti, ama o dönemden hic bir oyuncu takima fayda sagliyamadi.
FT varken sanki daha iyiymişiz gibi boş boş konuşuyorsunuz . Kendi sahasında bile "kaos futbolu" oynatan kimdi ? Mancini'nin oynattığı futbola iyi demiyorum o da kötü . Ancak istediği adamlar alınmadı . Telles'i istedi bilmem kaç hafta sonra alındı . Takımla 2 kez antrenmana çıktı ve lisansı yok. Defans istedi sonuç yok . FT varken de kendi sahamızda Rizespor gibi Antalyaspor gibi takımlarla berabere kalmıştık . Bence sorun ruh gibi dolaşan oyuncularda . Seneye çok büyük bir revizyon yapılmalı .