Ben başarısız demiyorum, bana göre geçen sene ekstra bir şey katmadı diyorum. Ön yargılı falan da değilim, Mancini için de aynı şeyleri söyledim. Benim için hoca fark etmez, bu takıma kim artı bir şeyler koyarsa överim, ama yok yerinde sayarsa da lafımı esirgemem. Terim olsaydı şu an 65 puanda falan mı olacaktık ne olacaktı yani? Bana böyle bir iddia sunup, kanıt sunabilirsen eyvallah. Ama şu an gereksiz bir savunma içine giriyorsun, ki ben birini savunmak için diğerini kötülemeye gerek yok dediğim halde.
Ilk Sene
Sampiyonluk, Süper Kupa
Ikinci sene
Sampiyonluk, Süperkupa, CL Ceyrek-Finali
Bu mu ekstra birsey degil ? Sampiyonlar Ligi adini unutan Galatasaray´lilar, birden yeniden Sampiyonlar Ligine sürekli katilabilecek umut vaat eden takim taraftari oldular. Bazilarinin (Seni kast edmiyorum kardesim) götü kalkmis iki sene icinde. Galatasaray birak CL müsabakalarini, derbi kazanmayi bile unutmustu.
Fenerbahce´ye karsi her mac bir eziyet oluyordu. Fatih Terim aldi bu takimi nerden nereye getirdi. Sonra ihanet edip sirtindan bicakladilar adami, ve kovuldugu halde, sucu ona atmaya calisanlar cikti.
Galatasaray taraftarini böyle simartan Fatih Terim´dir... O yüzden sevdigim bir laf vardir. "Galatasaray tarihindan Fatih Terim´i cikarsan, ortada sadece bir Besiktas kaliyor" Fatih Terim Galatasaray Taraftari icinde basarilarin olagan ve basit elde edilebilecegi algisini yaratti.
Aldigin puan önemli degil, aldigin kupa önemli. Fatih Terim ile iki sene icinde 10 Puan fark yapmisiz. Rakiplerimizi piskolojik anlamda okadar ezdik ki, yürüye yürüye sampiyon olduk. Gerektigi zaman gaza basip, rakiplerinin önünü kestik.
Faruk Süren büyül adammis, belki baskan baskasi olsaydi, firsat budur diye, 1999´daki 0:5´lik Chelsea macindan sonra yollari ayirirdi Hoca ile.
Fatih Terim´in gitmesine sevinenler...
- Aziz Yildirim ve Azizbahce Yönetim kurulu
- Fenerbahce taraftari
- Galatasaray Yönetim Kurulu
- TFF
- GSC-FIFA-MANAJER Galatasaray taraftari