Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne anlation birader

gs ft zamaninda kac kere 6 gol atti. sezon basi mancio gelmeden de her mac icerde disarda berabere kaldi zaten bu takim avrupada domaldi. su anda da ft olsa ne clde gruptan cikmistin nede 2.ciydin. zati takimin yarisi terimin copleriyle dolu hala dellendirion ortaligi

ha bi kebapçı dahaa:))sezon başı bu takımı 2.olarak bıraktı.bjk eses bursa deplasmanlarını oynamıştık.ligdeki en zorlu deplasmanlar..avrupada bizi yenen reale gecen sene kan kusturan da bu takımdı.sana göre çöplerle şampiyon yaptımı yaptı.sorun ne.gecen senede son maçlardaki performanslarımız ile ust tura çıktık.schalkeyi eledik.

içerde rizeyle berabere kalmadı o maçta gönderilmişti.bu bir 2 si gecen sene ile bu seneyi kıyaslamak kadar saçma bir sistem olur mu yaa tüm takımlar her sene aynı puanı mı alıcak.bu sene ilk 5 maçı çok zor olan bir GS vardı eses deplasmanı bursa deplasmanı bjk deplasmanı fikstür aynı mı ki sen kıyaslıyorsun.25 er haftaları.sene sonu şampiyonluk kupası kimin elinde sen ona bak.ha ben geçtigimiz 2 seneyi başarı olarak görüyorum.kümede kal GS dan nerelere geldimiz malum.sen emre çolagı sol kanada semihi defansa monte edip takımı şampiyon yapan adama başarısız göruyorsan bence ön yargılısın.Fatih Terime karşı.

Ben başarısız demiyorum, bana göre geçen sene ekstra bir şey katmadı diyorum. Ön yargılı falan da değilim, Mancini için de aynı şeyleri söyledim. Benim için hoca fark etmez, bu takıma kim artı bir şeyler koyarsa överim, ama yok yerinde sayarsa da lafımı esirgemem. Terim olsaydı şu an 65 puanda falan mı olacaktık ne olacaktı yani? Bana böyle bir iddia sunup, kanıt sunabilirsen eyvallah. Ama şu an gereksiz bir savunma içine giriyorsun, ki ben birini savunmak için diğerini kötülemeye gerek yok dediğim halde.

Ben başarısız demiyorum, bana göre geçen sene ekstra bir şey katmadı diyorum. Ön yargılı falan da değilim, Mancini için de aynı şeyleri söyledim. Benim için hoca fark etmez, bu takıma kim artı bir şeyler koyarsa överim, ama yok yerinde sayarsa da lafımı esirgemem. Terim olsaydı şu an 65 puanda falan mı olacaktık ne olacaktı yani? Bana böyle bir iddia sunup, kanıt sunabilirsen eyvallah. Ama şu an gereksiz bir savunma içine giriyorsun, ki ben birini savunmak için diğerini kötülemeye gerek yok dediğim halde.

ben senin gibi şu hafta şu kadar puanda olucaktık diyemem.çünkü her sene fikstür farklı.Fatih Terim olsaydı biz şampiyonduk diyebilirim ve eminim.niye dersen geçtigimiz 2 seneye bak.ve şu haftalarda terimli Galatasaray çok daha iyi top oynardı.terim futbolculardan her zaman yüksek performans alır.hatırla buragı nasıl 2-3 maç kesiyordu.waterman yere yatmadan maç bitti inanılır gibi değil.sahadaki bu iş güzarlıga izin vermezdi.kaç yıllık hocan fatih terim bunu sende biliyorsun benım kadar niye anlattırıyorsun ki.

evet provoke ediyorsun ..her alinan kötü sonucta buralara gelip bu basligi kizistirmanin bir yarari yok kimseye..hafta ici bolca zamanin var nasil olsa..zamanlaman manidar arkadasim..

ben senin gibi şu hafta şu kadar puanda olucaktık diyemem.çünkü her sene fikstür farklı.Fatih Terim olsaydı biz şampiyonduk diyebilirim ve eminim.niye dersen geçtigimiz 2 seneye bak.ve şu haftalarda terimli Galatasaray çok daha iyi top oynardı.terim futbolculardan her zaman yüksek performans alır.hatırla buragı nasıl 2-3 maç kesiyordu.waterman yere yatmadan maç bitti inanılır gibi değil.sahadaki bu iş güzarlıga izin vermezdi.kaç yıllık hocan fatih terim bunu sende biliyorsun benım kadar niye anlattırıyorsun ki.

Terim'in çok çok kötü zamanlarını da yaşamışlığımız vardır. Sende hatırlarsın bence o zamanları. Kehanet benim işim değil. Terim olsaydı şöyle olurdu demekten ziyade orada puan kıyaslamasını verdim. İsteyen istediği gibi yorumlayabilir. Daha fazla uzamasın en iyisi.

evet provoke..her alinan kötü sonucta buralara gelip bu basligi kizistirmanin bir yarari yok kimseye..hafta ici bolca zamanin var nasil olsa..

her alınan kötü sonuç falan değil kardeşş bu hafta şampiyonluk gitti.bu hafta diğer haftalardan farklı.fatih terimi övünce sen neden proveke oluyorsun inan bunuda anlıyamadım.ben nasıl metin oktayı övuyorsam fatih terimi de överim bundan sanane.ya aklın alıyor mu ben eski kaptanımızı eski futbolcumuzu 6 şampiyonluk ve uefa vs vs tonla kupa kazandırmış adamı övuyorum diye GS lı olan sen proveke oluyorsun.aziz yıldırımı överim proveke ol haklısın ersun yanalı överim oroveke ol GS ın has evladını övuyorum diye sen nasıl proveke oluyorsun bunu açıkla.beni proveke eden sensin aslında.ben sayısız başarı kazanmış hocamızı divan kurulu üyemizi övüyorum.ordan sadece vıdı vıdı

Terim'in çok çok kötü zamanlarını da yaşamışlığımız vardır. Sende hatırlarsın bence o zamanları. Kehanet benim işim değil. Terim olsaydı şöyle olurdu demekten ziyade orada puan kıyaslamasını verdim. İsteyen istediği gibi yorumlayabilir. Daha fazla uzamasın en iyisi.

bence de uzamasın en azından futbola dair hocaya hakaret etmeden konuşabiliyorsun.tşk ederim iyi geceler.

sampiyonluk zaten terimin sezon basi yanlis kadro mühendisligi yüzünden baslamadan bitti...

kendimizi kandirmaya gerek yok..yönetime gelirsek sezon basi hoca yi göndermedikleri icin az da olsa suclular..

sampiyonluk zaten basta terimin sezon basi yanlis kadro mühendisligi yüzünden baslamadan bitti...

kendimizi kandirmaya gerek yok..yönetime gelirsek sezon basi hoca yi göndermedikleri icin az da olsa suclular..

helal şimdide inşaat mühendisligine başladın.bu adam brumayı almadı mı takıma monte edecekti değil mi.ayrıca bu adam emre çolak gibi bir çocugu sol acıga semihi stopere monte edip şampiyon olmayı başarılı olmayı bilen bir adam değil mi.nereden biliyorsun sezon içindeki kadro muhendisligi ne olacaktı.necatiyi ara transferde aldı ne goller attı ne deplasmanlardan çıktık hatırlaman lazım.yönetim az da olsa suçluymuş niye sene başı göndermemiş ya sen şampiyon olmuş şl de çeyrek final oynamış adamı gönderebilirmisin adamı ne yaparlar kolay mı öyle.mancniye şu konudan üzülüyorum albayrak adnan öztürk ve ali dürüst gibi futbolu bilen tff nezdinde hakkımızı yedirmiycek adamlarla çalışma fırsatı olmadı.futbolcuları motıve edecek bir albayrak nabzı yükseltip hakkımızı arıyacak bir adnan öztürk tff da büyük agırlıgı olan ali dürüstle çalışma fırsatı olsaydı mancini başarılı olabilirdi.

İmparator geri gel kurtar bizi. Sensin ki dünyanın en büyük dehası, Türk futbolunun tek temeli, inanılmaz hesap ve taktik bilgisiyle adeta yürüyen bilgisayar, futbolculara ana baba, motivasyon uzmanı. Amrabat, Dany, Yiğit, Selçuk, Burak, Umut gibi kelepir starları kazandırdı bize? Hem en büyük Galatasaraylı. Ondan iyi Galatasaraylı yok. Bedavaya çalıştı yıllarca. Sırf çok iyi Galatasaraylı çünkü. İnşallah hem başkan hem td olarak geri dönecek ve kurtarcak bizi. Ünal Aysal'dan da kurtuluruz ikinci sınıf Mancini'den de.

sakaci seni aklinca espiri yapmaya calisiyorsun..12 milyonluk bruma yerine milli takima cagirmaktan zevk aldigi yerlileri aldirsaydi ya..Galatasaraya aldirmaya burun kivirdigi adamlari milli takima aldirmayi biliyor ama.Melo gibi baskanin istemedigi bir adam bile transfer ediliyorsa,kimse terim´in gs da kötü sartlar altinda calistigini iddia edemez..hatta hak ettiginden fazla deger verdi bu yönetim.Havalanmasinin asIl sebebi de budur..

[attachment=8619:Unbenannt.PNG]

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 181
sakaci seni aklinca espiri yapmaya calisiyorsun..12 milyonluk bruma yerine milli takima cagirmaktan zevk aldigi yerlileri aldirsaydi ya..Galatasaraya aldirmaya burun kivirdigi adamlari milli takima aldirmayi biliyor ama.Melo gibi baskanin istemedigi bir adam bile transfer ediliyorsa,kimse terim´in gs da kötü sartlar altinda calistigini iddia edemez..hatta hak ettiginden fazla deger verdi bu yönetim.Havalanmasinin asIl sebebi de budur..

Ekli dosyayı görüntüle 12508

Meloyu istemeyen terimmis baskan degil. Terim velingtonu istemis. : )

sampiyonluk zaten terimin sezon basi yanlis kadro mühendisligi yüzünden baslamadan bitti...

abi tamam o konuda haklısında bu mancininin sıçtığı gerçeğini değiştirmez elindeki kadro geniş selçuğun yerine veyseli koysa burak oynasın ama ne selçuktan ne buraktan vazgeçiyor yektaya şinoya drogbaya yazık oluyor defansada öyle

abi tamam o konuda haklısında bu mancininin sıçtığı gerçeğini değiştirmez elindeki kadro geniş selçuğun yerine veyseli koysa burak oynasın ama ne selçuktan ne buraktan vazgeçiyor yektaya şinoya drogbaya yazık oluyor defansada öyle

Bunun tek mantıklı açıklaması var City'de başına gelen burada başıma gelmesin diyor.

Demek ki takım içinde yerlilerde Trabzon tayfası etkili.Yahu o zaman bunları derhal kadro dışı bırakalım yedek ve genç oyuncularda çok daha rahat ederiz...

Ilk Sene

Sampiyonluk, Süper Kupa

Ikinci sene

Sampiyonluk, Süperkupa, CL Ceyrek-Finali

Bu mu ekstra birsey degil ? Sampiyonlar Ligi adini unutan Galatasaray´lilar, birden yeniden Sampiyonlar Ligine sürekli katilabilecek umut vaat eden takim taraftari oldular. Bazilarinin (Seni kast edmiyorum kardesim) götü kalkmis iki sene icinde. Galatasaray birak CL müsabakalarini, derbi kazanmayi bile unutmustu. Fenerbahce´ye karsi her mac bir eziyet oluyordu. Fatih Terim aldi bu takimi nerden nereye getirdi. Sonra ihanet edip sirtindan bicakladilar adami, ve kovuldugu halde, sucu ona atmaya calisanlar cikti.

Galatasaray taraftarini böyle simartan Fatih Terim´dir... O yüzden sevdigim bir laf vardir. "Galatasaray tarihindan Fatih Terim´i cikarsan, ortada sadece bir Besiktas kaliyor" Fatih Terim Galatasaray Taraftari icinde basarilarin olagan ve basit elde edilebilecegi algisini yaratti.

Aldigin puan önemli degil, aldigin kupa önemli. Fatih Terim ile iki sene icinde 10 Puan fark yapmisiz. Rakiplerimizi piskolojik anlamda okadar ezdik ki, yürüye yürüye sampiyon olduk. Gerektigi zaman gaza basip, rakiplerinin önünü kestik.

Faruk Süren büyül adammis, belki baskan baskasi olsaydi, firsat budur diye, 1999´daki 0:5´lik Chelsea macindan sonra yollari ayirirdi Hoca ile.

Fatih Terim´in gitmesine sevinenler...

- Aziz Yildirim ve Azizbahce Yönetim kurulu

- Fenerbahce taraftari

- Galatasaray Yönetim Kurulu

- TFF

- GSC-FIFA-MANAJER Galatasaray taraftari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt