Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahh fatih hocam ahh milli takıma bizi satmana çok kızmama rağmen 6 lig şampiyonluğu 1 uefa kupasını görmezlikten geldirmez bu bana ama yanlış kadro planlaman bir seneyi çöpe götürdü be hoca keşke sezon bittiğinde ayrılsaydın

numaradan laflar

ayrica mac sonrasi aciklamalari ciddiye alacak kadar kuculdu mu ftciler

gulunc

Başkan o zaman bir soru soracağım sana.

Bir şirkette çalışıyorsun. Patronun sana gelip olayda hata senin iyi çalışsan yapardın derse mi o adam için daha fazla çalışmak istersin, yoksa sen elinden geleni yapmaya çalıştın benim de bu işte hatam olabilir dese mi?

Motivasyon önemli bence.

Hele Türkiye insanı gibi sadece gaz verildiğinde, güven verildiğinde iş yapan adamlarsa söz konusu.

En basitinden bir başka örnek verip susuyorum.

Staj yaparken işçiler ile de muhabbet ediyordum haliyle. Usta sürekli buna işi tam öğrenemedi diye üstlerine şikayet ediyormuş bu da onu duyup yaptığı her işi o günden beri savsaklıyormuş ki ben kovulayım ama o da benimle kovulsun diye.

Zorunlu edit: Bu arada demeç olayı olayın %5'i bile etmez önem sırasında, o da ayrı, ama damlaya damlaya göl oluyor dertler de.

Başkan o zaman bir soru soracağım sana.

Bir şirkette çalışıyorsun. Patronun sana gelip olayda hata senin iyi çalışsan yapardın derse mi motive olursun, yoksa sen elinden geleni yapmaya çalıştın benim de bu işte hatam olabilir dese mi?

Motivasyon önemli bence.

Hele Türkiye insanı gibi sadece gaz verildiğinde, güven verildiğinde iş yapan adamlarsa söz konusu.

En basitinden bir başka örnek verip susuyorum.

Staj yaparken işçiler ile de muhabbet ediyordum haliyle. Usta sürekli buna işi tam öğrenemedi diye üstlerine şikayet ediyormuş bu da onu duyup yaptığı her işi o günden beri savsaklıyormuş ki ben kovulayım ama o da benimle kovulsun diye.

futbolcularla basin toplantisi yoluylami konusuyo

lutfen gulunc olmayalim

heralde motivasyon onemli ama basin toplantisindaki osuruktan laflari motivasyon diye gostermek azap

Fatih terimin bu sürecte 100 de99.999 haklı olduğunu bilen ve savunan birisi olarak.

Konuyu kapatalım lütfen. Olan olmuş artık. Önümüze bakalım. Rahmetli olunca değerini anlayanlar heykelini dikecekdir zaten hocanın.

Çekemeyenler 6 goleri altına yazar diğerleri 6 şampionlukları ve saire.

futbolcularla basin toplantisi yoluylami konusuyo

lutfen gulunc olmayalim

heralde motivasyon onemli ama basin toplantisindaki osuruktan laflari motivasyon diye gostermek azap

Ben Burak tarzı adamların cidden buna bile taktığını düşünüyorum. Yabancı oyuncuların ipinde bile değildir o net.

Sonra editledim zaten. Ufacık bir kırıntı oluyordur illa ki.

İnsan dediğin şey bazen kafaya takmaz en büyük şeyi bile. Ama sonra ön yargı duvarını inşa ederken bu ipe sapa gelmez dediğimiz saçma sapan şeyleri de ona yargı olarak sunuyor zihni.

Yine Terim demeyin demek için girdim konu'ya ama sonra o avatar'ı gördüm ve halen kafa salıyorum.

ne olur geridön tülay tülay aşkım bitanem

moduna girmeyin yeter zaten full karalistemde olanlar burda post kasıyor yeter bıktık

arkadaş da yazmıi

terim sıçtı mancini sıvadı diye olay budur.

Yine ugursuzlar gelmis konuyu upload yapiyorlar, sabir..

bukadar mı körsünüz anlamıyorumki konuyu uplayan herıfın mesajlarına bı bakın adamn amacı zaten herkesı bırbırıne kırdırmak.

deli ergen gibi atara gidere kalkmadan olayı bı anlayın önce

adamın avatardan yorumlara herseyi olay cıkarmak uzerıne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt