- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.378
- 5.998
aralarinda ne vardi bilmiyorum ama sahsen ben baskan olsam amrabata 8 milyon baydirip sneijdere burun kiviran bir adama illa ufaktan elestiririm bu neyin kafasini yasiyo diye. Bence sorun orda basladi baskan sneijder gibi yildizi bu fiyata bulmus kacirmamak lazim derim forma gelirleri ve prestij acisindan. Ama hasn sasin anlattigina gore sneijder listenin son sirasindaymis. Diger isimlerin kalitesi sneijderin yanindan bile gecmiyordu. Baskan da ikinci amrabat vakasi yasanmasin diye sneijderde israr etti malum terimin yabanci secimleri genelde fiyasko. Baskan sneijder de israr edince terimin meshur egosu hortladi ve bence hersey orda basladi buyuk ihtimal baskanin arkasindan konusmaya basladi medyaninda gazina gelip olayi abartti. Araya tupcu ve tayyip girince milli takim alternatifide olusunca kendisini iyice nimetten saymaya basladi unal da kimmis mahkummuyum ben ona moduna girdi evet terimi biraz taniyosam boyle yapmistir. ama birakip gitmek olmaz kovulup magdur olmasi lazim!!! Telefonlara cikmaz baskanin iyi niyetine karsilik hala egosuna sahip cikamasi ve en sonunda birileri rahat edecek diye imza atmam diye haddini asmasi bardagi tasirdi unal aysal hayati boyunca hep ust duzey adamlarla elit kisilerle calismis bir adam olarak boylesine egoist bir kroyla ugrasamam kararini verdi ve bence sonuna kadar hakliydi bu benim gorusum ve hicbirzaman degismeyecek.
good post kumanchi