Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kığılı ile fotoğrafını görene kadar belki haklı olduğu noktalar var diyordum ama artık kesin olan birşey varki şurdaki herkes Terim'den daha Galatasaraylı ve takımına daha vefalıdır.

Yazık hemde çok yazık..

Bu adama inanan taraftara üzülüyorum.

Yav herşeyi geçtim adam bizim tüm oyuncuların toplamından daha fazla cezalıydı. Demirören'le anlaşıp güle güle imzaladı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Fatih Terimide anlamak zor walla, bizdeyken TFF ebesine kadar kufur edecek kadar sinirliydi ama ne olduysa tavri degisti

Bir insan bukadarmi iki yuzlu olur bilmiyorum ama artik onun Galatasaray sevgisindende supheleniyorum

Kendini cok kaptiriyor, dev aynada kendini goruyor ama bir gun GS kapisini cok arayacak..

Fatih Terimide anlamak zor walla, bizdeyken TFF ebesine kadar kufur edecek kadar sinirliydi ama ne olduysa tavri degisti

Bir insan bukadarmi iki yuzlu olur bilmiyorum ama artik onun Galatasaray sevgisindende supheleniyorum

Kendini cok kaptiriyor, dev aynada kendini goruyor ama bir gun GS kapisini cok arayacak..

Bugün sorsalar Cüneyt Çakır çok iyi bir hakem söyler, geçen sene o penaltıyı verse bu adam hakemliği bırakmalı diye ortalığı yıkmıştı.

Böyle adamları hiç sevmem.

FATİ HAHAHAH YİNE YAPMIŞ YAPACAGINI

Halen daha bu adama inanan var mı gerçekten? Tamam Mancini çok kötü olabilir ama o bu adamın rezaletini kapatmaz.

[attachment=9660:38aNdr.jpg]

Hangi kebapsporlu yazdi la ahahahahha

Ekli dosyalar

• 38aNdr.webp
    38aNdr.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 209
Son maçta gördük karakter abidesini.... Yakışmış yanındaki de....

gsaray basket takımı senenin en kritik maçını oynuyor

madem fazla gsaraylısın git salona

izle maçı

destek görelim

gidip kuşun yanına oturuyon

alkışçıların sevgisi bitmiyo

kbakma baba sen efsane felan değilsin

haydi ordan

Terim denen zatda azicik guruv ve azicik Galatasaray sevgisi olsaydi.Milli takimi felan kabul etmezdi.

O zaman ben Unal Aysalin hain oldugunu ihanet etdigini anlardim.

6 ay once sayip saydirdigi "adam" lara baskanim diye bilecek yanardonerlige sahib.

Her ne kadar Galatasarayin basinda o0lmus en basarili TD olsa bile.

Ünal Aysal ve yönetimi Adam olsaydi, müsade etmeseydi. Gayet nezaketli bir sekilde 4 mac icin izin istedi Fatih Hoca, bunu Ünal Aysal kabul etti. Simdi yine yönetimin "Zaten birsey yapamazdik" lafina siginirsin, ama bence esas o laf onursuzluktur...

Parator kankisinin yanında. GS maçlarına bir kez geldiğini görmedim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

maca gitse, senin gibiler "Fatih Terim takimin konsentrasyonunu bozmaya calisiyor" gibi ifadeler kullanirdi... Biraz kafanizi calistirin, Fatih Terim o stada giderse, o stad "Imparator" diye yikilir, sizde burda zirlarsiniz. Fatih Terim´in bu sezon stada gitmemesi Mancini´ye bir nezakettir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=UNjrf1RKIvM[/media]

Fatih Terim´den korkup nefret edenler...

Fenerbahce taraftarlari, Besiktas taraftarlari, BAZI Galatasaray taraftarlari.... Bu korkuyu en güzel ifade eden Edfa Allan Poe´dan "The Raven" sihiridir.

bugün yine disarda kebap yemeyi düsünüyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=UNjrf1RKIvM[/media]

Fatih Terim´den korkup nefret edenler...

Fenerbahce taraftarlari, Besiktas taraftarlari, BAZI Galatasaray taraftarlari.... Bu korkuyu en güzel ifade eden Edfa Allan Poe´dan "The Raven" sihiridir.

Ahmet Cakarin gercek hesabi herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt