Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal ve yönetimi Adam olsaydi, müsade etmeseydi. Gayet nezaketli bir sekilde 4 mac icin izin istedi Fatih Hoca, bunu Ünal Aysal kabul etti. Simdi yine yönetimin "Zaten birsey yapamazdik" lafina siginirsin, ama bence esas o laf onursuzluktur...

Hatirlatmada fayda var.Insanlar 21 gunden sonra bazi seyleri unuta biliyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=iO2CrVkT_Og[/media]

bu videoyu seyr edip daha sonra bu altdaki vidoyu seyr ede bilirler.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=doVTnf7v-Ck[/media]

baska soze gerek yok bence.mideniz kaldiriyorsa imparatorunuzla size mutluluklar.

he cok sucluyum

ispata gerek yok akil ve mantik ile cozebilirsin bu conundrumu

iyi pazarlar

:)

Sana bikaç şey sorucam dürüst cevap ver olur mu.

1- Uefa kupasına sevindin mi ?

2- Kadıköyde kupa almamıza ?

3-4 sene üst üste şampiyon olmamızla gurur duyuyormusun ?

4- 2 senedir CL de oynamaktan memnun musun ?

5-2 senelik şampiyonluktan memnun musun ?

6-Onun hocalığındaki selçuk ve buraktan memnun musun?

7-Onun yönetimindeki kazanma hırsından memnun musun ?

8-Derbilerde ki ezici üstünlükten memnunmusun ?

Dürüst cevap vereceğine inanıyorum.

10297856_10202748625650426_7263360626608315244_n.jpg

1. evet thx to hagi

2. evet thx to sike sorusturmasi

3. evet thx to m. agar

4. evet thx to sike sorusturmasi

5. evet thx to sike sorusturmasi

6. sadece selcuktan

7. hayir cunku akilsiz gwnts gibi oynatiyor

8. playofflarda az daha sampiyonlugu verdigimiz derbi ustunlugu mu. hayir

SANA SORULARIM VAR

1. 2002-2004 seneleri arasinda bilincin acik miydi

2. bu kendini herseyden (kanundan, kurumlardan vs) ustun sanan ikiyuzlu sahsiyeti bu kadar sevmenin sebebi nedir ve de bu durum senin karakterin hakkinda neler bildirir

3. sn HAGI (uefa kupasini almamizin en ulvi sebebi) 2004te ftnin icine sictigi takimi devr alirken kufur yedi, 2010da rijkaardin icine sictigi takimi devr alirken ft bey kilini kipirdatmadi, SN HAGI bunlari yapmasina ragmen burdaki 10 kurusluk beyinsizlerden hakaret yerken bu ft denen takimini 5 ay once kufrettigi DEMIROREN adli GWNT icin satarken bu herifin bu kadar korunmasinin arkasinda bu herifin GSyi iflas ettirirken cebe attigi komisyonlari burdaki haysiyet yoksunlarina dagittigi teorimi idrak edebildinmi

Bende araya girip sana birsey soracam olur mu?

Sirf kendi egosunu tatmin etmek ve baskan'i kücük düsürmek adina bizi (Galatasaray'i) ve kendisini (Fatih Terim'i) o kadar haksiz yere zorlayan tüpcünün (Demirören) yanina tükürdügünü dahil yalayarak (Mersin maci sonrasi) gitmesi seni memnun etti mi?

Aslolan Galatasray diyen adam kendi egosu yüzünden tükürdügünü yalayarak düsmanlarin yanina giderek basarili olmasini saglayacak ve bu sekilde TFF nin eli güclenecek.

Bu seni bir Galatasaray'li olarak memnum ediyorsa kendini sorgula.

Bende araya girip sana birsey soracam olur mu?

Sirf kendi egosunu tatmin etmek ve baskan'i kücük düsürmek adina bizi (Galatasaray'i) ve kendisini (Fatih Terim'i) o kadar haksiz yere zorlayan tüpcünün (Demirören) yanina tükürdügünü dahil yalayarak (Mersin maci sonrasi) gitmesi seni memnun etti mi?

Aslolan Galatasray diyen adam kendi egosu yüzünden tükürdügünü yalayarak düsmanlarin yanina giderek basarili olmasini saglayacak ve bu sekilde TFF nin eli güclenecek.

Bu seni bir Galatasaray'li olarak memnum ediyorsa kendini sorgula.

Taraflı olarak bakarsak konuya senin dediğin gibi bir sonuç çıkarabiliriz.Yanlış demiyorum söylediklerine katılıyorum.Ben sadece hırsız demesine katlanamıyorum.Ayrıca o olayda Ünal Aysal da en az terim kadar suçlu ve bana kalırsa daha da suçlu.Terim demirörenin yanına değil MİLLİ takımın başına geçti arada fark var.Ama senin başkanın egosu yüzünden bu haldeyiz.

Galatasaray menfaatleri göz önüne alınmalı. Terim sevgilisinden ayrılıp başkasına varan gibi bir vaziyetteydi. Üstelik kendi söyledi ailesini düşünmek zorunda olduğunu. Yani bizde kalıp Başkan'ın garabetlerine takılmaktansa garanti sözleşme imzalamayı yeğledi.

Aysal kanadından bakınca hiç haz etmediği adamı el mahkum alıp sahipsiz bıraktı. Kullanıp atmaya kalktı ama zamanlaması o kadar anlamsızdı ki bugünlerde 2. olabilecekmiyiz kaygısını yaşıyoruz.

Win-win olayı varken karşılıklı ego çarpışması, başarıları sahiplenme neticesinde her iki isim için de Galatasaray ikinci plana atıldı. Kimse kusura bakmasın ama ne Fatih Terim ne Ünal Aysal körü körüne savunulacak insanlar değil. Herkes haddini bilip, çizgisinin dışına çıkmayacaktı. Ya da zamanlı ve programlı bir şekilde yollar ayrılacaktı.

istedıgınız kadar kara propaganda yapın istedıgınız kadar basarılarını baskalarına baglayın hatta bu adam dısında herkes basarılı diyin ama aynı kadro terım gıdınce ne hallere dustugunu de gormemezlık yapmayın..olan oldu artık gerı donmesı de zor gıbı gozukuyor kotulemeyı fılan bırakın kazandırdıgı basarılardan dolayı adamı sevın demıyorum saygı gosterın konu herkes ıcın kapansın.

1. evet thx to hagi

2. evet thx to sike sorusturmasi

3. evet thx to m. agar

4. evet thx to sike sorusturmasi

5. evet thx to sike sorusturmasi

6. sadece selcuktan

7. hayir cunku akilsiz gwnts gibi oynatiyor

8. playofflarda az daha sampiyonlugu verdigimiz derbi ustunlugu mu. hayir

SANA SORULARIM VAR

1. 2002-2004 seneleri arasinda bilincin acik miydi

2. bu kendini herseyden (kanundan, kurumlardan vs) ustun sanan ikiyuzlu sahsiyeti bu kadar sevmenin sebebi nedir ve de bu durum senin karakterin hakkinda neler bildirir

3. sn HAGI (uefa kupasini almamizin en ulvi sebebi) 2004te ftnin icine sictigi takimi devr alirken kufur yedi, 2010da rijkaardin icine sictigi takimi devr alirken ft bey kilini kipirdatmadi, SN HAGI bunlari yapmasina ragmen burdaki 10 kurusluk beyinsizlerden hakaret yerken bu ft denen takimini 5 ay once kufrettigi DEMIROREN adli GWNT icin satarken bu herifin bu kadar korunmasinin arkasinda bu herifin GSyi iflas ettirirken cebe attigi komisyonlari burdaki haysiyet yoksunlarina dagittigi teorimi idrak edebildinmi

Verdiğin cevapların hepsi mantıksız.Şike soruşturması olmasa biz hersene FB şampiyonluğu mu izlecektik ?Bir oyuncu mu seni şampiyon yapı uefa'da?Ciddi futbol görüşün bu kadar mı ?Hagi madem o kadar büyük bir oyuncuydu neden barcelona her sene CL şampiyonu değil di?Neden Romanya DK şampiyonu değildi ?Ayrıca UEFA finalinde gereksiz kırmızı kart görerek kupayı tehlikeye atmamışmıydı ?2002-2004 arası değil sadece plansız yapılanma galatasaraydaki.

2010 a kadar dayanıyor.Hagi rijkaarddan sonra gelip naptı?8 milyon euroluk misimoviçi elinin tersiyle itti.Stancuya 5 milyon euro.Zapata gibi de bir kaleci alındı.Bu mu senin vizyonun ?Ne komisyonundan bahsediyorsun ki sen.Bu lafı edebilmek için cahilliğin dibine vurman gerekiyor.Nasıl alacak komisyonu parayı o mu veriyor oyuncuya.Senin tulun,adnan sewzgin falan bilir o işleri.Kimlerle futbol konuşuyoruz belli değil adam trollemekten başka bişey bilmiyo.

istedıgınız kadar kara propaganda yapın istedıgınız kadar basarılarını baskalarına baglayın hatta bu adam dısında herkes basarılı diyin ama aynı kadro terım gıdınce ne hallere dustugunu de gormemezlık yapmayın..olan oldu artık gerı donmesı de zor gıbı gozukuyor kotulemeyı fılan bırakın kazandırdıgı basarılardan dolayı adamı sevın demıyorum saygı gosterın konu herkes ıcın kapansın.

eline sağlık sonunda aklı selim düşünen biri şükür :)

Yukarıda sayılan başarılarda payı olduğunu inkar eden yok. Bunun için kendisine her zaman teşekkür ediyoruz. Ancak o sadece Galatasaray da başarılı olabilmesine rağmen bize teşekkür etmiyor. Ve aldığı ilk teklifte kaçıp bize kazık atıyor.

Verdiğin cevapların hepsi mantıksız.Şike soruşturması olmasa biz hersene FB şampiyonluğu mu izlecektik ?Bir oyuncu mu seni şampiyon yapı uefa'da?Ciddi futbol görüşün bu kadar mı ?Hagi madem o kadar büyük bir oyuncuydu neden barcelona her sene CL şampiyonu değil di?Neden Romanya DK şampiyonu değildi ?Ayrıca UEFA finalinde gereksiz kırmızı kart görerek kupayı tehlikeye atmamışmıydı ?2002-2004 arası değil sadece plansız yapılanma galatasaraydaki.

2010 a kadar dayanıyor.Hagi rijkaarddan sonra gelip naptı?8 milyon euroluk misimoviçi elinin tersiyle itti.Stancuya 5 milyon euro.Zapata gibi de bir kaleci alındı.Bu mu senin vizyonun ?Ne komisyonundan bahsediyorsun ki sen.Bu lafı edebilmek için cahilliğin dibine vurman gerekiyor.Nasıl alacak komisyonu parayı o mu veriyor oyuncuya.Senin tulun,adnan sewzgin falan bilir o işleri.Kimlerle futbol konuşuyoruz belli değil adam trollemekten başka bişey bilmiyo.

- sike isi oldugu icin fb kadrosu zayifladi bu da ftnin isine geldi

- evet 1 oyuncu sampiyon yapti bunu maclari izleyen biri olarak soyleyebilirim, barcelona romanya ornegi vererek anlatmaya calisma

- uefa finalinde kafasina 3 tane dirsek yedi sonra kirmizi gordu lutfen biseyi de bil. hakan sukurun son dkda frikikte topun basina gecmesinin haginin neyle ugrastigini da anlamana yardimci olur heral

SEN BU BASARILARI FTYE MAL EDERKEN IYI, ISINE GELMEYINCE FUTBOL GORUSUN BU KADAR MI

GTFO

MACLARI IZLEMEMISSIN MASAL ANLATIYOSUN. M AGAR VE HAGI OLMASA FT HICBISEYDI, HALA ANKARAGUCUNU CALISTIRIYODU GELELIM 2. KISMA

- ftnin 2002de gelip kulubu iflas ettirmesine bilmem 2010a dayaniyo diyerek GS hakkina en ufak bisey bilmediginin kanitidir. ftnin transferleri sonucu kulup o kadar sene aci cekti, not the other way around.

- misimovic stancu falan bunlari akil yasinin ufakligina veriyorum orda onu anlatmadim, haginin fedakarligi vs. ftnin cakalligini anlattim umarim bir gun okudugunu anlayacak zihni kapasiteye ulasirsin.

- teknik direktorler komisyon alir ft de almistir biliyorum siz veletler icin bu kabul edebileceginiz bisey degil cunku GSliliginiz 5 yil oncesine uzaniyor en fazla o yuzden bu ftyi idollestiriyosunuz ama 1 milyon verilen lunkunkuya 2.5 verildiginin anlasilmasi, dunya para verilen felipenin devre arasi kovulmasi hem komisyon alindi hem de kulup zarara ugratildi. ha diyeceksin kanitin varmi (cunku kapasiten bundan ibaret) yok, zaten kanitim olsa ft davalik olurdu

SON MSJIM SU EGER TROLLEMEK FALAN FILAN BEBEK LAFLARI EDECEKSEN KARSIMDA BULUNMAYA TENEZZUL ETME, FT DENEN FIRSATCI, KOMISYONCU, KENDINI HERSEYDEN USTUN SANAN FUTBOL CAHILI SAHSIYETI BU KADAR SAVUNDUGUNA GORE ZIHNI DEVELOPMENT SIKINTILARI YASIYORSUN, OLAYLARI IDRAK EDEMIYOR VE DE BOS YERE FANATIKLIK YAPIYORSUN

o yuzden sana msjim stop being a GWNT!!!!!!!

Eğer Fatih Terim varsa Galatasaray sayesinde vardır, Galatasaray Fatih Terim sayesinde değil.

Fatih Terim her ne yaparsa yapsın ne kadar büyük bir yalancı olduğunu şu karelerle ispatlamıştır, daha neyi konuşuyrosunuz anlayamıyorum adam resmen SATTI bizleri!!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JqMqOYtMsxk[/media]

terim_demiroren_7654.jpg

Sadece bir soru ya bu adam burda kime isyan ediyor, ve 3-4 ay sonrsında kimin böyle yüzüne sırıtarak elini sıkıyor.

Şu Fatih Terim'i savunanlar bana bunun cevabını versin önce!!

clde gruptan ciktik vay be ne durumlara dusmusuz vah vah

gecen seneki gibi bir mourinho takimina elendik. gecen senenin aksine t kupasinda dunya kadar mac yaptik ve finale ciktik

ligde puan durumu olarak da bir ay oncesine kadar gecen sene aldigimiz puanla birebir ayni gidiyoduk, istersen ac bak.

sezon ortasinda takimi satan adam icin cok bile yazdim tchus

clde gruptan ciktik vay be ne durumlara dusmusuz vah vah

gecen seneki gibi bir mourinho takimina elendik. gecen senenin aksine t kupasinda dunya kadar mac yaptik ve finale ciktik

ligde puan durumu olarak da bir ay oncesine kadar gecen sene aldigimiz puanla birebir ayni gidiyoduk, istersen ac bak.

sezon ortasinda takimi satan adam icin cok bile yazdim tchus

fenerbahce ve bjk puanını artırırken sen aynı puandayız dıye sevınıyorsan bılemem orasını..hadı fenerı gectım menemencılerle yarıstırıyorsunuz bızı onlar kadar puan artırmamız lzmdı gecen sene ıle..oyle bı karsılastırma yok yanı kısacası..chelseaye karsı oynadıgımız oyunu begendıysen bısey demıyorum kupayı da kım sallıyo da basarı gıbı anlatıyorsunuz orası da garıp.gecen sene fener alırken bı tarafımızla gulerdık..herseyden memnunsak kalsın mancını ozaman bı sene daha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt