Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turgay demirel denen cins herifte bizde kaptanlik yapmiştir. ne olmuştur. o da bize ihanet etmiştir. GS liysa neden adnan polat döneminde çagirildiginda gitmemiştir. neden 2001 de bizi satip italyaya gitmiştir. ve gene iyi GS liysa tüpçünün istegine evet demiştir. tüpçü GS a laf geçirdiginde siritmiştir. terimi terim yapan GS dir. asla bir METİN oktay olamaz. ben gidip GS İn içine eden heriflerle iş yapmam. benim Gibi GSLİ OLSUN.

2001 de senı nıye satıp gıdıyor pardon? uefa kupasını almıs fıstık gıbı takım bırakmıs sana.adamın ulke dısında calısma hayalı varsa satmıs mı oluyor? adnan zamanında takım zaten bıtık durumdaydı adnan polatında koltugu sallanıyordu gelıp ne yapacaktı? yenı sezonda geleyım takıma hava katıyım dıye dusundu gayette mantıklı dusundu ve ıyıkı de oyle dusunmus..yoksa sızın gıbıler daha ılk 3 ayda ıstıfa dıye bagırıp adamı yollayacaktınız 2 sampıyonluktan da olacaktık

Herkesin gözünü siyaset bürümüş ya Allah akıl fikir versin yolda kafasına birşey düşse siyasi partilerden bilecekler..

Bazıları ciddi ciddi Terim'i sevenlerin hepsi AKP'li kafasında allah kimseye böyle dar bir kafa yapısı vermesin..

Keşke birazda kafasını kuma gömenler için böyle iyi niyet temennilerinde bulunsanız,kaypakların ardında duranlara bir şey demeyecek miyiz dün ak dediklerine bugün kara diyenlere eyvallah mı çekeceğiz yazsam böyle çok uzar muhabbet tamam müthiş sağlıklı bir genelleme değil ama tam olarak kast ettiği şeyde o değil biraz düşününce demek istediği iki zihniyetin aynı olduğu bu konuda haklı bence.

Türk futbolunda komplolar yok sanki. Yönetim hatali davranmis olabilir. O baska bir mesele. ligin ilk haftasi antepi 2-1 yendigimiz maçin aksami Ahmet çakar duyurdu. Herkes biliyor Erdoganin evine çagirtip teklif yaptigini. Fikiri Göksel Gümüsdag'a verenin Azize oldugu söyleniyor. Basbakan teklif edince hayir diyemiyor dogal olarak. Zamaninda istifa edebilirdi, milli takim görevini Galatasaray yönetiminden gizledi bu adam. Muhbirlik gibi bir seydir bu.

Bu olay eğer Galatasaray' a kurulmuş bir kumpas, komplo ise Galatasaray yönetimi de çıkıp "Hocamızın sözleşmesi devam ediyor, milli takımda çalışmasına izin vermiyoruz" diyerek krizi başlamadan bitirmeliydi.

Geçmişte olmuş olaylar hakkında yorum yapmam için o devirde yaşamış olmam gerekmiyor sanırım.Ayrıca her devrin adamı olması siyasi görüşünü değiştirmesi ile alakalı değil güçlü kimse onun yalaması olmasıyla alakalı bir durum.

Ayrıca yaşımdan ve yorumumdan dolayı beni kastettiğin,hakaret etme niyetiyle ergen dediğin bir mesajda beni alıntılamayarak cevap hakkı doğurmamaya çalışmanda gerçekten olgunca bir davranışmış yaşı büyük abim benim. :)

bır dıyen sen degılsın dırek soyledım zaten o yorumu yapan herkes ustune alınabılır.tek tek herkesı alıntılayım mı? evet zamanında da ecevıtın tansu cıllerın yanında olmustu haklısın...adamın yanında oldugu ıkı ısım mehmet agar ve rte ıkısı de mıllıyetcı muhafazakar sıyası gorusu aynı..yalayacak bıseyı de yok adamı gercekten ımparator sanıyorsunuz heralde teknık dırektor sıyasetın ıcınde degıl farkına varın sunun artık

2001 de senı nıye satıp gıdıyor pardon? uefa kupasını almıs fıstık gıbı takım bırakmıs sana.adamın ulke dısında calısma hayalı varsa satmıs mı oluyor? adnan zamanında takım zaten bıtık durumdaydı adnan polatında koltugu sallanıyordu gelıp ne yapacaktı? yenı sezonda geleyım takıma hava katıyım dıye dusundu gayette mantıklı dusundu ve ıyıkı de oyle dusunmus..yoksa sızın gıbıler daha ılk 3 ayda ıstıfa dıye bagırıp adamı yollayacaktınız 2 sampıyonluktan da olacaktık

ben 3 günde kimseye istifa demem. geldigi dönemde iyi durumda degildin. fenerin ceza aldigini duydu geldi. sezon sonuna dogru. herşeyi anlatacam dedi sustu. iyi günündemi geliyor bu herif başimiza.

Bu olay eğer Galatasaray' a kurulmuş bir kumpas, komplo ise Galatasaray yönetimi de çıkıp "Hocamızın sözleşmesi devam ediyor, milli takımda çalışmasına izin vermiyoruz" diyerek krizi başlamadan bitirmeliydi.

Teknik direktörler bu konuda kendileri karar verirler. Üstelik Tff istedigi takimin TD'sini alabiliyor. Talimatlarda var bu.

bır dıyen sen degılsın dırek soyledım zaten o yorumu yapan herkes ustune alınabılır.tek tek herkesı alıntılayım mı? evet zamanında da ecevıtın tansu cıllerın yanında olmustu haklısın...adamın yanında oldugu ıkı ısım mehmet agar ve rte ıkısı de mıllıyetcı muhafazakar sıyası gorusu aynı..yalayacak bıseyı de yok adamı gercekten ımparator sanıyorsunuz heralde teknık dırektor sıyasetın ıcınde degıl farkına varın sunun artık

Abi bu kadar komik olmayın gerçekten "Her türlü millyetçilik ayağımızın altındadır" tam olarak bu sayın başbakanımızın sözüdür ve şu an tam hatırlamıyorum ama miting meydanlarında "kimse bana Türklükle gelmesin" diyende aynı milliyetçi başbakanımız değil mi?

galatasaray´a kurulmus bir kumpasin,komplonun olup olmadigindan emin olmayabiliriz ama ustanin istedigini yapmayanlarin basina neler geldigini hepimiz cok iyi biliyoruz..

ben 3 günde kimseye istifa demem. geldigi dönemde iyi durumda degildin. fenerin ceza aldigini duydu geldi. sezon sonuna dogru. herşeyi anlatacam dedi sustu. iyi günündemi geliyor bu herif başimiza.

sen ıstıfa demezsın baskası der gorduk hagının basına gelenı o sezon...geldıgınde de 15 hazıran cıvarlarındaydı fenerın ceza aldıgını fılan duymadı 3 hafta once goreve geldı..azız yıldırımın sunun bunun haberı yokken terımın mı haberı olacak yapma allah askına...takım 8. olmus yenı yonetım gelmış bu durumda aldı takımı oyle ahım sahım bı kadromuzda yoktu hatırlarsan.

Abi bu kadar komik olmayın gerçekten "Her türlü millyetçilik ayağımızın altındadır" tam olarak bu sayın başbakanımızın sözüdür ve şu an tam hatırlamıyorum ama miting meydanlarında "kimse bana Türklükle gelmesin" diyende aynı milliyetçi başbakanımız değil mi?

onu dıyarbakırda soyledi bb heryerde aynı konusan bı adam degıl bılıyorsun kı.

Televizyonda konustular o dönemde. talimatlarda böyle bir hakki varmis. Ben olsam belki birakirdim sezon sonuna kadar. Sorumlulugunu kendi çeksin derdim. Ama Aysal öyle yapmadi, sorumlulugu üzerine aldi.

Öyle bir şey olabileceğini zannetmiyorum. Sen milyon euro' luk sözleşme yapıyorsun teknik direktörle, onun talepleri doğrultusunda transfer yapıyorsun, milli takım istiyor diye bütün planlarını çöpe atmak zorunda kalman mantıklı gelmedi bana.

6 ayda basarısız olup gıden mancınıye sir diyip 40 yıllık GS lı dıvan kurulu uyesı FT me kebapçı parator dıyorsan kusura bakma arkadas sen kötu nıyetlısın.FT mı sonuna kadar savunuyorum açılım vb sacmalıkları basımıza cıkartan ayakkabı kutularında mılyon dolarları saklayan daha dun şehıt edılen 3 askerımız ıçın tek cumle soyleyemen ama konu fılıstın olunca aslan kesılen Türk olmanın suç oldugu bır dönem yaşatan bu ukemetı sevmıyorum.bu hukumetı sevenlere de sen GS tutamazsın sen nasıl GS lısın dıyecek bır hak görmuyorum kendımde.30 mılyon taraftarıyla bır çok ulkeden daha buyuk koskocaman bır camıada her turlu dusunce olacakttır elbet.burda sen ak partılısın sen GS lı olamazsın dıyenler GS ı babalarının klubu sanıyor galıba.

Televizyonda konustular o dönemde. talimatlarda böyle bir hakki varmis. Ben olsam belki birakirdim sezon sonuna kadar. Sorumlulugunu kendi çeksin derdim. Ama Aysal öyle yapmadi, sorumlulugu üzerine aldi.

teklıf geldıgınde terım baskanımızla konusun demıs...baskanda bıze sure verın ocak ayında tapusuyla verelım demış evet.

Iyiki stadin ismi verilmis ha simdi gereksiz yere yine bu topic yukarlarda oluyor.. ve FT yine gundeme getiriliyor manasiz/luzumsuz bir sekilde..

forumda siyaset yasaklanmalı aslında ya da başka bir başlık altında konuşulmalı

bu ne ya sürekli nefreti düşmanlığı kavgayı körükleyen şeyler

rte spora karışıyo diye kızanlar burada "spor forumunda" siyaset yapıyolar ne fark kaldı?

Galatasaray'ın etrafında dolaşmasın da ne yaparsa yapsın.Ünal Aysal'a kovduğu için teşekkür etmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt