Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke birazda kafasını kuma gömenler için böyle iyi niyet temennilerinde bulunsanız,kaypakların ardında duranlara bir şey demeyecek miyiz dün ak dediklerine bugün kara diyenlere eyvallah mı çekeceğiz yazsam böyle çok uzar muhabbet tamam müthiş sağlıklı bir genelleme değil ama tam olarak kast ettiği şeyde o değil biraz düşününce demek istediği iki zihniyetin aynı olduğu bu konuda haklı bence.

Ya ben orda ne yazmışım hala içinde ufacık bir sportif kelime bile olmayan cevaplar veriliyor..Dün ne demiş bugün ne demiş adam sadece milli takımın başına geçti ya..Kurumunu taraflı bulup son maça çıkmadığımız ligde Ergin Ataman milli takımın başına geçti,Aysal da yeri geldi sevmediğimiz insanlarla yan yana geldi hükümet yancısı açıklamalar yaptı onlara ufacık bir kelime etmeyip Terim'e siyaseti alet ederek demediğini bırakmamak büyük iki yüzlülük..Siyaset konuşmak egonuzu tatmin etmek istiyorsanız yeri burası değil..

Benim merak ettiğim şey, geçen sene yazın Emirates Cup'dan önce milli takım için başbakan ile görüşüp görüşmediği. Geçen seneki fiyasko transfer dönemini bu yüzden yaşayıp yaşamadığımız.

Benim merak ettiğim şey, geçen sene yazın Emirates Cup'dan önce milli takım için başbakan ile görüşüp görüşmediği. Geçen seneki fiyasko transfer dönemini bu yüzden yaşayıp yaşamadığımız.

Komplo teorisinin teorisinin teorisi

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EACD905575CE15EF7D58081F22BF4936.jpg

Hmm bu başlığa hiç yazmadım bugüne kadar doğru dürüst de 1-2 bişey yazalım. Fatih Terim gibi adamlar her devrin insanıdır. Bi kere bunu davranışlarından anlarsınız. Nasıl 12 Eylül'de o olayın yanında olan sanatçılarımız varsa aynı kişiler bugün ülkenin başındaki kişiyi yalıyorlar. Zor değil çok az araştırmayla görürsünüz. Siyaset yapılıyor falan laflarını geçin siyasetle futbol akraba olmuş zaten. Bi de bugüne kadar demediğini bırakmadı hoca federasyona yalan mı? Sırf Ünal Aysal görüşmeye izin verdi diye mi gitti yani milli takımın başına? Fatih Terim bizden gittikten sonra milli takımı reddetseydi eğer zaten heykeli dikilirdi şu an. Ama neden etmediğini herkes biliyor zaten. Siyasi durum var birincisi. Ama bence 2.cisi 1.den daha ağır basıyor o onun için da para.

Senelerce bu kulüpte çalışmışsın başarısız olduğun dönemde var ama en başarılı döneminde de sen varsın. Gözünün önünde bişey var seni sen yapan camiaya bi ton haksızlık yapılıyor resmen önünü kesmek için herşeyi yapıyorlar. Ama sen göz göre göre o adamlarla gidip çalışıyorsun üstüne bi ton laf söylediğin adamlar. He ''Profesyonellik'' deniyor buna eyvallah. Ama bunun tabiri profesyonellik değil aslında başka bişeydir herkeste bilir. Daha fazla para kazanacağım diye insanların kendisini bu kadar küçültmesi gerçekten çok zavallıca. Zaten tır yüküyle para kazanmışsındır senelerdir tıksırıp tıkanana boğulana kadar yesin afiyet olsun. Değdi mi değmedi mi kendini bu kadar küçülttüğüne onu kendisi değerlendirir artık.

Istatistik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

------Murat Urhan

-Tapatalk-

sen çok anlayışlı birisisin ancak ben çok tepkiliyim

sana değil

Emin ol ben de en az sizin kadar tepkiliyim bir çok şeye şu ülke de olan ve olması gerekip de olmayan.

Forumda son dönemde olan veya olmayan şeylere de. İnsanlara da, öfkeli ve nefret dolu değilim ama hayli üzgünüm.

8 senem burada geçti benim.1996'dan beri Galatasaray'lı, 1998'den beri fanatik bir taraftarım. Sen yaşlarında ki iken gözlerimde yaş bırakmayan Denizli şampiyonluğunu'da gördüm, Hamburg maçından sonra sinirden ne yapacağımı şaşırıp donduğum anları da yaşadım.

Forumda koca 8 yıl geçirdim, Kasım 2008'den beri de yeni haline üyeyim.

Şu an ise sadece üzgünüm diyebilirim. Üzgünüm çünkü kendimi doğru anlatamamışım demek ki kimseciklere.

Neyse daha fazla database işgal etmeden bir uzun ve belki boş mesajı daha bitiriyorum.

ne anlatcan abi anlat okuyalım

qece uzun...

Gece uzun ama 6+2 yılda anlatamadığımı 1 satırda anlatabileceğim zaman geldiğinde anlatırım.

O zamana kadar diyebileceğim tek şey sağduyulu ve azınlık'ta olmak bu ülkede çok zor şeylermiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt