Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moderatorlere onemlı bı sorum var..az once burda yazan parator u kendınız edıtledınız bısey demıyorum da gecen gun sukru kardesımızın botoks yazdıgında kendı hatasının farkına varıp edıtledıgınde neden ban cezası verdınız?

Ünal Aysal'ın aldırdığı adamlar ; Muslera , Drogba , Sneijder , Chedjou , Riera

FT'nin aldırdığı adamlar ; Amrabat , Yiğit gökoğlan , Dany , Burak , Umut , Ceyhun , Selçuk

Fark ortada ..

ıyıler yonetımın kotuler ft nın..salıhı hajro yu tellesı ontiveroyu yasini burdisso yu fılan katmıyoruz lısteye sanırım...

Kovulduktan sonra yaptığı hareketler sebebiyle kendisine karşı büyük nefret oluştu. Öte yandan, kovulmamış olsaydı geçen sene şampiyon olurduk, bu sene de en büyük favori olurduk. İspatlamam mümkün değil tabi ama bundan %100 eminim.

basarısızlıktan sonra kusun ıcınızdekı nefretı gormeyın kı bu adam sayesınde almısız o sampıyonlukları super kupaları devam edın bakalım ne zaman anlayacaksınız

...Öte yandan, kovulmamış olsaydı geçen sene şampiyon olurduk, bu sene de en büyük favori olurduk. İspatlamam mümkün değil tabi ama bundan %100 eminim.

Terim neden kendini kovdurtmak için uğraştı ,

o da biliyordu lastiği patlattığını , özellikle bütün yaz ne yaptığını anlamak mümkün değil ,

yönetimle olan sürtüşmesi nedeniyle bunu bilerekmi yaptı onu bilemiyorum ,

ama eğer kovulmasaydı sezonu tamamlayamazdı , 2003-04 tekine benzer şekilde kovulurdu bu sefer ve daha büyük bir enkaz bırakırdı arkasında , ne CL de gruplardan çıkılırdı nede ligde 2.lik gelirdi ,

tabiki ispatlamam mümkün değil ama bundan %100 eminim !

Bugün birde şeref tribününde mamut ve tüpçü ile pek bir yakışıklı pozlardaydı !

Terim neden kendini kovdurtmak için uğraştı ,

o da biliyordu lastiği patlattığını , özellikle bütün yaz ne yaptığını anlamak mümkün değil ,

yönetimle olan sürtüşmesi nedeniyle bunu bilerekmi yaptı onu bilemiyorum ,

ama eğer kovulmasaydı sezonu tamamlayamazdı , 2003-04 tekine benzer şekilde kovulurdu bu sefer ve daha büyük bir enkaz bırakırdı arkasında , ne CL de gruplardan çıkılırdı nede ligde 2.lik gelirdi ,

tabiki ispatlamam mümkün değil ama bundan %100 eminim !

Bugün birde şeref tribününde mamut ve tüpçü ile pek bir yakışıklı pozlardaydı !

Bugünkü pozları da kovulduktan sonraki hareketleri de çok yanlış, bunlara söyleyecek tek bir sözüm yok. Ama kovulmasaydı sportif başarıyı yakalardı.

ıyıler yonetımın kotuler ft nın..salıhı hajro yu tellesı ontiveroyu yasini burdisso yu fılan katmıyoruz lısteye sanırım...

ONTİVERO, TELLES, HAJROVİC, SALİH DURSUN, BURDİSSO

Bunları kim aldı acaba?

Objektif olalım

Telles , Ontivero , Hajro Mancinini'nin transferleri kabul . Ama Ünal Aysal'ın olmadığına hemfikiriz . Telles'i sol bek yok diye aldık . FT'ye kalsa brezilya amatör ligde sürünen carlinhosu alacaktık . Ontivero da geleceğe yatırım olarak alındı . U-21 takımında gayet iyi maçlar çıkarıyor . Geçen de 1 gol 1 asistle oynamış bir maçta .

Mancini'nin istediği transferler de yapılmadı ayrıca . Adam Ranochia , Astori istedi kulüpleri önce verecez dediler sonra vermediler . Bizde Burdisso'ya kaldık yani aslında mecburiydi .

Euro 2008'e Hakan Sukur yerine Mevlut'u goturmesi de icimde kalmistir hep.

Sürekli aynı şey var dillerde . 2.dönem de kulübü batırdı gitti.

Evet başarılı olamadı, 14-15 futbolcu geldi gitti, ama Ontivero, Hajrovic, Telles üçlüsü kadar maliyeti var yok bu isimlerin toplamının.

Ama sürekli bu vurgulanır yıllardan beri, sırf bazı saha dışı şeylerden dolayı kendisi ile alakalı.

Şu gün kü mağlubiyeti bile bu başlıkta aramaya çalışmak ne kadar insaflıca.

Bir insanı seversiniz, veya sevmezsiniz. Bunda da herkes özgür, ve hakkıdır.

Bir farkımız olsun istiyoruz hep, diğer takımlardan. Zihniyet devrimi diyoruz, anlayış diyoruz, körü körüne bağlanmayı eleştiriyoruz, böyle mi devrim yapacak bu kulüp ve taraftarı.

kabul edin siz de de fatih terime karşı hayranlık var.

özlüyorsunuz değil mi.. eziklere ezik deme öz güvenini. skor ne olursa olsun kesin çeviririz demeyi. real madride bile karşı sürekli hücum yapmaya çalışan takımı. bu sene şampiyonuz diyebilmeyi..hırsı cesareti kavgayı kenetlenmeyi arkadaşlığı. tirüblerdeki o heyecanı. özlüyorsunuz arkadaş özlüyorsunuz.

egonuza selam söyleyin gençler.

Gittikten beri yüksek seviyeye geri dönemedik, Aysal bey onu bir kaç sonra geri çagirirsa hiç şaşirmam

o Galatasaray'i yüksek tutabilen nadir türk hocalardan birisidir.

Adam en dandik kadrolarla şampiyon oldu be.

Zerre özlemiyorum , onu hatırlatacak şeyleri ya da yüzünü görünce küfrediyorum. Galatasaray'ı satan adamı özleyecek kadar düşmedim çok şükür.

kabul edin siz de de fatih terime karşı hayranlık var.

özlüyorsunuz değil mi.. eziklere ezik deme öz güvenini. skor ne olursa olsun kesin çeviririz demeyi. real madride bile karşı sürekli hücum yapmaya çalışan takımı. bu sene şampiyonuz diyebilmeyi..hırsı cesareti kavgayı kenetlenmeyi arkadaşlığı. tirüblerdeki o heyecanı. özlüyorsunuz arkadaş özlüyorsunuz.

egonuza selam söyleyin gençler.

Bana İhanet eden sevgilimi ne kadar özlüyorsam/özleyeceksem Terimi'de o kadar özlüyorum gözümde ihanet eden sevgili kadar bile değeri yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt