Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ünal aysal neden terim gibi ergin atamanı kovmuyor. o da milli takım reddedilmez dedi.

o da tepki koyduğumuz federasyona hizmet ediyor şu an. hem de tepkilerin en büyüğünü koyduk? eee neden hala orda?

iki yüzlü olmayın!!!

terimin bu kulüpte nasıl yalnızlaştırıldığını, terimden sonra floryaya patron olan aç gözlü şantajcı insanları görmezden gelmeyin.

Ünal Aysal'ın aldırdığı adamlar ; Muslera , Drogba , Sneijder , Chedjou , Riera cris

FT'nin aldırdığı adamlar ; Amrabat , Yiğit gökoğlan , Dany , Burak , Umut , Ceyhun , Selçuk ,ujfa,semih,engin,emre c.

semihi ve emreyi parlatan terimdi.

bakarsanda

burak,selcuk,ujfa,semih,engin,emre ilk sezon müthislerdi.

ayrica rierayida terim istiyordu

Fark ortada ..

yahu bir geçin demirören ile turgay terim ile ataman bir mi bana sıradan isimler yazma Ergin ataman efsanemiz mi değil bir Terim mi hiç değil biraz yukarda diğer mesajlarımı oku ne demek istediğim daha iyi anlayacaksın

terimi yetiştiren adamlardan biri metin oktaydır. fatih terimin milli görevi (sadece 4 maçlık) reddetmesi ölse dahi yapacağı bir iş değildir. çünkü aldığı kültür budur.

evet siz milli takıma farklı bakıyor olabilirsiniz ama bu adamların aldığı kültür de bu ters. bunu fırsat bilip kovanlar zaten hep bu fırsatı beklediklerini açıkça biliyoruz.

ali dürüstün a.albayrakın açıklamaları var. adam iki kez kulübün kapısına kadar gitti aysal ve tulun iş birliği yüzünden.

şimdi ne oldu?

ünal aysal artık güvenlik kamerası görse bile konuşur oldu.

bülen tulun istediği transferlerden istediği paraları götürmekte floryada istediği gibi at sürmekte.

bunları görün görün illa yüz kere anlatmayalım.

Lan onları ben eklemedim . Sen mi ekledin ? :) Ujfayı da Ünal Aysal aldı . Hatta reyes , forlan paketi yapacaktı tek ujfa geldi .

Yazdığım bütün yazıları değiştirmişsin git kendine yeni bir eğlence bul .

Lan onları ben eklemedim . Sen mi ekledin ? :) Ujfayı da Ünal Aysal aldı . Hatta reyes , forlan paketi yapacaktı tek ujfa geldi .

Yazdığım bütün yazıları değiştirmişsin git kendine yeni bir eğlence bul .

siyahlari benden. :D

evet ama terimin dogrultusunda. arkadaslarla o zaman nekadar küfür etmistik peeehhh. Ujfa kaptan agzimiza iyi s. iste :D

Terim'in ayrılışında sadece Terim'i suçlamak için o sürecin 6 ay öncesinde itibaren dünyayla ilişkinin olmaması gerek. O süreçte Terim de Başkan da aynı oranda hatalıydı. Ergin Ataman olayında da Başkan'ın tutarsızlığını gördük zaten.

Terim egosuyla, Başkan egosu karşı karşıya geldi Milli takım ikisi için de bahane oldu.

Ancak bu işleri artık geride bırakmalıyız. Terim dışında başaılı yapacak ekibi kuramamak sorunu üzerine eğilmeliyiz. Terim'in şu anki durumu artık bizi ilgilendirmez.

terim yönünden suç ne peki kardeşim

Duş aldım geldim, muhabbetin devam ettiğini görünce bir şeyler daha yazayım dedim.Hala hakkında konuştuğum için kendime bile kızıyorum şu an ama FT'yi savunacağım diye Galatasaray Başkanı'na hakaret edenleri, yöneticilerini transferlerde yolsuzluk yapmakla suçlayanları ( ki bu değişen son forum kuralları gereğince ceza sebebidir ) ibretle görünce bir kaç bir şey daha yazmak zorunda hissettim. Gözümde Tüpo bile daha değerlidir, hiç değilse o arkadaş bize karşı net yani bizden nefret ediyor bunu da her hareketiyle gözümüze soka soka gösteriyor. Peki ya ötekisi ne yapıyor, Mersin maçı mıydı neydi bir maç sonrası basını karşısına toplayıp kendi şovunu yapıyor, TFF'ye sözüm ona atar yapıyor sonra kader birliğinden bahsediyor. ...kupasına, Fener'ine, 4.yıldızına. Affedersiniz

- ''Aslolan dolar yeşilidir.''

Ünal Aysal'ın aldırdığı adamlar ; Muslera , Drogba , Sneijder , Chedjou , Riera , Ujfalusi

FT'nin aldırdığı adamlar ; Amrabat , Yiğit gökoğlan , Dany , Burak , Umut , Ceyhun , Selçuk

Fark ortada ..

Arkadaşlar orjinal metnim budur başka kişiler tarafından düzenlenen editlere kanmayınız .

terim yönünden suç ne peki kardeşim

Çok basit. Milli takım teklifini kabul etmeyecekti.

Şimdi milli dava muhabbetlerine filan girmyelim zira inanmak için 3 yaşında filan olmak lazım. Malesef hoca egosuyla ben hem orayı hem burayı çalıştırıp emsalsiz olduğumu gösteririm muhabbetine girmek istedi.

Başkan da açıkça göndermek istiyordu Terim'i. Ama başaılar sebebiyle yapamıyordu, bu durum da onun bahanesi oldu.

Ben değil abi'de gerçek Terim aşıkları çekiyordur :D

Terim' e aşık olduğumu söyleyemem ama severim, başarılı bulurum.

Ayrılma sürecinde hatanın çoğunu başkanda bulmakla beraber Terim hatasız da diyemem.

Terimci ya da Aysalcı değilim, ben Galatasaray' lıyım.

O süreçte herkesten farklı olarak benim canımı en çok acıtan şey; sanki sıradan bir Anadolu takımının hocasıymış gibi Galatasaray' ın teknik direktörünün kopartılıp Milli Takımın başına getirilmesi oldu. Hem Galatasaray' ı, hem milli takımı çalıştırma fikrine de karşıydım, bunun kriz çıkartacağı çok belliydi.

Çok basit. Milli takım teklifini kabul etmeyecekti.

Şimdi milli dava muhabbetlerine filan girmyelim zira inanmak için 3 yaşında filan olmak lazım. Malesef hoca egosuyla ben hem orayı hem burayı çalıştırıp emsalsiz olduğumu gösteririm muhabbetine girmek istedi.

Başkan da açıkça göndermek istiyordu Terim'i. Ama başaılar sebebiyle yapamıyordu, bu durum da onun bahanesi oldu.

Olayın özeti bu aslında. Şu takımın bu hale gelmesinin tek sebebi de Terim değil,sebep olmayanı da Terim değil. Başkan Terim'i sevmiyordu yahu,Ali Dürüst açık açık söyledi bunu ve zaten tavırlar da apaçık ortadaydı,başarı ve taraftar tepkisi dolayısıyla da yapamıyordu bunu.Sonra çarklar işlememeye başladı yavaş yavaş. Fatih Terim de "ben istenilenim" diye iki tarafa da yem attı. Yem attığı Galatasaray değil Ünal Aysal'dı,fakat Ünal Aysal'ın başkan olduğunu unuttu ve kovuldu. Başkan ve teknik direktörün çarpışmasının bize nelere malolduğunu veya olacağını elemine edip kişilere kızmak veya kişileri karşı tarafa karşı yüceltmek, Galatasaray'ın gözardı edilmesidir bana göre. Hala kişiler üzerinden gidiyor millet.

başkan futboldan anlamam diyordu demek ki anlıyormuş, baksana.ujfa, chedjou, muslera, drogba yı filan hep izlemiş demek ki.aslında başkandan çok iyi scout olur değil mi?

Terim'in transferleri olmadığı aşikar . Başkan aslında biraz da vizyon transferleri yapmak istedi . Bence gayet de başarılı oldu . Gidip de kendisi tabii ki istememiş ve almamıştır ama drogba'yı falan az çok tanıyordur yani o kadar da cahil olduğunu sanmıyorum :)

Terim'in transferleri olmadığı aşikar . Başkan aslında biraz da vizyon transferleri yapmak istedi . Bence gayet de başarılı oldu . Gidip de kendisi tabii ki istememiş ve almamıştır ama drogba'yı falan az çok tanıyordur yani o kadar da cahil olduğunu sanmıyorum :)

Chedjou'yu Terim istedi, hatta az hakaretlere maruz kalmadı burada Ched berbat oynuyorken.Şimdi Aysal transferi oluyor, halbuki değil.Başkanın uçakla gidip Forlan Reyes Ujfa transferleri bitirmeye çalışması onun istediğini göstermez ki.O dönem Terim tersten başlayacağız demişti.Yani genç almaktansa başarıya hemen ulaşacak tecrübeli futbolcular hedefindeydi.Bu oyuncular da bu profile uyuyor.Yani Terim'in her yaptığı iş doğrudur demiyorum ama senin yazdığın isimler üzerinden konuşuyorum.

Sneijder ve Drogba transferlerinden sadece Sneijder'i Terim'in istemediğini biliyorum.Muhtemelen menajerler öneriyor, Terim de kabul ediyor veya etmiyor, transferler bu şekilde gerçekleşiyor.Yani burada başkanın misyonu, gerekli maddi kaynağı bulmak.Bu açıdan Aysal yönetimini başarısız bulmam ama ekonomik dengeler de önemli.O dönem hepimiz nasıl seviniyorduk ama bak şimdi transfer yapamıyoruz.Belki de şampiyonluk gidecek sırf bir golcü alamayacağımızdan.Velhasıl, yazdığın oyuncu adları çarpıtma içeriyor bana kalırsa.

ujfa reyes forlan terımın o tahtalı resmınde gozukuyordu yaw abartmayın okadar da :) o degıl ne heyecanlanmıstık podolskı reyes pabon fılan yazıodu :D

Chedjou'yu Terim istedi, hatta az hakaretlere maruz kalmadı burada Ched berbat oynuyorken.Şimdi Aysal transferi oluyor, halbuki değil.Başkanın uçakla gidip Forlan Reyes Ujfa transferleri bitirmeye çalışması onun istediğini göstermez ki.O dönem Terim tersten başlayacağız demişti.Yani genç almaktansa başarıya hemen ulaşacak tecrübeli futbolcular hedefindeydi.Bu oyuncular da bu profile uyuyor.Yani Terim'in her yaptığı iş doğrudur demiyorum ama senin yazdığın isimler üzerinden konuşuyorum.

Sneijder ve Drogba transferlerinden sadece Sneijder'i Terim'in istemediğini biliyorum.Muhtemelen menajerler öneriyor, Terim de kabul ediyor veya etmiyor, transferler bu şekilde gerçekleşiyor.Yani burada başkanın misyonu, gerekli maddi kaynağı bulmak.Bu açıdan Aysal yönetimini başarısız bulmam ama ekonomik dengeler de önemli.O dönem hepimiz nasıl seviniyorduk ama bak şimdi transfer yapamıyoruz.Belki de şampiyonluk gidecek sırf bir golcü alamayacağımızdan.Velhasıl, yazdığın oyuncu adları çarpıtma içeriyor bana kalırsa.

Chedjou'u FT istemedi . Bülent Tulun transferi diyebilirim . Ünal Aysal'ın transferi = Bülent Tulun'un transferi . İkisi de aynı şey . Hatta Chedjou yüzünden taraftarların baskısı vardı . Emre Utkucan da tepkileri azaltmak için twitter'da , Fatih Terim'in transferi dedi . Reyes-Forlan-Ujfa meselesine gelirsek ; Ünal Aysal ilk seneden tecrübeli bir takım kurmak istiyordu . Göreve geldiği zaman da tecrübeli ve yıldız oyunculara ihtiyacımız var diyordu . Ha Terim istemişmidir istememişmidir bilmiyorum ama Ünal Aysal o transferler için çok uğraştı . Nerdeyse haftanın her günü Madrid'e uçuyordu . Başkanları ile görüşüyordu . Bence Forlan ve Reyes'in gelmemesi çok da iyi oldu . Belki onlar gelse şampiyon olamayacaktık . Belki Elmander'i alamayacaktık .

Terim'in ekonomik olarak çöküntüde olduğumuz halde bile yine milyon euro'lar döktüğü bilinir . Bunu 2. döneminde anlayabiliriz az çok . 3. döneminde de Amrabat gibi bir oyuncu için Amrabat'ta ısrar eden , 8-10 m Euro olsun ama alınsın mantığıyla giden biri için Sneijder transferinde de ekonomik durumumuzla ilgilenceğini sanmıyorum . Kaldı ki o istemediği Sneijder de 2012-2013 sezonunu kurtaran oyunculardan bir tanesiydi . Drogba'yı da istediğini sanmıyorum . O sene Burak-Umut iyi bir şekilde gidiyordu hatta Fatih Terim çok memnundu forvet hattından . Ama son haftalardaki form düşüklüğü , elde ikisinden başka forvet olmaması , CL'de Top 16 turuna katılması Drogba'yı almamıza itti .

Chedjou'u FT istemedi . Bülent Tulun transferi diyebilirim . Ünal Aysal'ın transferi = Bülent Tulun'un transferi . İkisi de aynı şey . Hatta Chedjou yüzünden taraftarların baskısı vardı . Emre Utkucan da tepkileri azaltmak için twitter'da , Fatih Terim'in transferi dedi . Reyes-Forlan-Ujfa meselesine gelirsek ; Ünal Aysal ilk seneden tecrübeli bir takım kurmak istiyordu . Göreve geldiği zaman da tecrübeli ve yıldız oyunculara ihtiyacımız var diyordu . Ha Terim istemişmidir istememişmidir bilmiyorum ama Ünal Aysal o transferler için çok uğraştı . Nerdeyse haftanın her günü Madrid'e uçuyordu . Başkanları ile görüşüyordu . Bence Forlan ve Reyes'in gelmemesi çok da iyi oldu . Belki onlar gelse şampiyon olamayacaktık . Belki Elmander'i alamayacaktık .

Terim'in ekonomik olarak çöküntüde olduğumuz halde bile yine milyon euro'lar döktüğü bilinir . Bunu 2. döneminde anlayabiliriz az çok . 3. döneminde de Amrabat gibi bir oyuncu için Amrabat'ta ısrar eden , 8-10 m Euro olsun ama alınsın mantığıyla giden biri için Sneijder transferinde de ekonomik durumumuzla ilgilenceğini sanmıyorum . Kaldı ki o istemediği Sneijder de 2012-2013 sezonunu kurtaran oyunculardan bir tanesiydi . Drogba'yı da istediğini sanmıyorum . O sene Burak-Umut iyi bir şekilde gidiyordu hatta Fatih Terim çok memnundu forvet hattından . Ama son haftalardaki form düşüklüğü , elde ikisinden başka forvet olmaması , CL'de Top 16 turuna katılması Drogba'yı almamıza itti .

Yav nereye Terim istemedi Chedjou'yu, Hasan Şaş kendi bile söyledi 4 defa izlemeye gittim diye. Chedjou da ilk geldiğinde söyledi beni 6 ay boyunca istedi Terim diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt