Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bu kafayla bir yere varma zaten.Realist olacam diye ne söylediğini bilmemezliğin alemi yok.Herhangi bir topçu dediğin adam Metin Oktay.Terim bile senin kadar saygısız olmaz.

Niye saygısızlık yapıyım ya ? Metin Oktay çok büyük efsane bunu kabul ediyorum.

Galatasaray'ın en büyük efsanesi Terim deyince, Metin Oktay'a saygısızlık yapıyor olmuyorum ben nezdim de.

İnsan insandan büyük olmaz. Olsa olsa başarılı olur.

Ayrıca futbolcu olarak hizmet vermiş ve başarılı olmuş biri ile teknik direktörlükte başarılı olmuş birini de kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamak gibi bir şey.

Niye saygısızlık yapıyım ya ? Metin Oktay çok büyük efsane bunu kabul ediyorum.

Galatasaray'ın en büyük efsanesi Terim deyince, Metin Oktay'a saygısızlık yapıyor olmuyorum ben nezdim de.
Millet Terim'e laf edince sana nasıl dokunuyorsa,seninde Metin Oktay gibi bir efsaneden terimi büyük tutman gerçek Galatasaraylılara dokunur.

galoş gene zavallılıkta sınır tanımamış şikeciyi Metin Oktaydan büyük tutmuş :red: oksiijen tüketiyor ya boşuna ben ona yanıyorum

Suat'la Bulent de Terim'den buyuk o zaman.8 sampiyonluklari var.Kafaya bak

Renkdaş sen bi dur zaten ortalık karışık

Hocam siz insanları ayırırken bir şey olmuyor biz ayırınca suç oluyor.

akepenin VİZYON toplantısına demirörenle katılan aysal dokunulmaz
%C3%BCnal-aysal-fikret-orman-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-demir%C3%B6ren_663564.jpg

dün saray ziyareti yapan da aynı Galatasaray :D

Gerçi bunlarda hep Terim'in suçu.

Hocam siz insanları ayırırken bir şey olmuyor biz ayırınca suç oluyor.

akepenin VİZYON toplantısına demirörenle katılan aysal dokunulmaz
%C3%BCnal-aysal-fikret-orman-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-demir%C3%B6ren_663564.jpg

dün saray ziyareti yapan da aynı Galatasaray :D

Gerçi bunlarda hep Terim'in suçu.

Yahu aynı konu mu bunlar.Terim > Aysal dersin gerekçe olarak şampiyonluk Uefa dersin anlarız.Ama Metin Oktay ile bir tutmak neyin mantığı.Galatasaray ruhu denilince akla Metin Oktay gelir.

Ben başarılara göre söylüyorum. Çıkın şu adam Terim'den iyidir çünkü şöyle başarıları vardır deyin kabul.

Neyse Demirören ile fotolarını yan yana koymaya devam edin siz.

Ben söylüyorum Ertuğrul Sağlam !

Hadi gitsin Terim de yapsın bir Anadolu takımını şampiyon..

Öyle rakibin yokken yada kadronda Hagi Popescu gibi efsaneler varken şampiyon olmaya benzemez Anadolu takımını şampiyon yapmak.

Hadi yapsın !

Fatih futboldan anlamaz. Eline 100 milyon euro verdiler batirdi JB'inin yanina kaçti.

Hagi sayesinde "imparator Terim" oldu. Yoksa yilmaz Vural'dan fazla bilgisi yok. Hatta Vural ve Karamanin futbol üzerine konusmalari daha bilgili olduklarini gösteriyor. Bir önceki sayfada tesbihli resimde göründügü gibi kaba saba bir adam. Hiç yakismiyordu kulübümüze.

Fatih futboldan anlamaz. Eline 100 milyon euro verdiler batirdi JB'inin yanina kaçti.

Hagi sayesinde "imparator Terim" oldu. Yoksa yilmaz Vural'dan fazla bilgisi yok. Hatta Vural ve Karamanin futbol üzerine konusmalari daha bilgili olduklarini gösteriyor. Bir önceki sayfada tesbihli resimde göründügü gibi kaba saba bir adam. Hiç yakismiyordu kulübümüze.
Efsaneler efsanesi Hagi tarafından sırtında taşınıp adam edilen bir kırotordur derim hep. Aynı fikirleri paylaşan bir renkdasimi görmek beni mutlu etti.

Galatasaraya zamanında faydası olan Galatasarayı satmış bir eleman fazlası değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt