Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni andım bu gece
Kulakların çınlasın
Şimdi dargınız seninle
İnan sen herkesten başkasın

Belki bana çok uzaktasın
Belki bana çok yakınsın
Seni benim kadar hiç kimse sevmeyecek
Seni benden beni senden
Başka hiç kimse bilmeyecek

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Katar ve Çinli kulüpler kariyerli oyunculari çok istiyorlar ve eminim ki Hamit gibi az maç oynayan oyuncuyu isteyen aptal Çinli/Katar kulüpler bile vardır. Önemli olan oyuncu satmayı bilmek.

Şükrü Bey, size amca diyebilir miyim müsadenizle?...Hollanda' da ilk nesilsiniz herhalde, çoluk çocuk kendi işinin sahibi olabildi mi, yoksa onlar da sizin gibi emekçi olarak mı devam ediyorlar hayatlarına?...Torunlar afiyettedir inşaallah :)...

Seni andım bu gece
Kulakların çınlasın
Şimdi dargınız seninle
İnan sen herkesten başkasın

Belki bana çok uzaktasın
Belki bana çok yakınsın
Seni benim kadar hiç kimse sevmeyecek
Seni benden beni senden
Başka hiç kimse bilmeyecek

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Ulan sen hala yasiyon mu?

Hahaha Sergen'e bak. Helal be,Heisenberg emmi sapkasini cikariyor bu harekete :hat:

1996-2000 Fatih Terim Dönemi
2001 Yılında kulübün ekonomisi çöktü. 2002 yılında düzeldi.
2002-2004 Fatih Terim Dönemi
2004 Yılında kulübün ekonomisi çöktü. 2010 yılında düzeldi.
2011-2013 Fatih Terim Dönemi
2014 Yılında kulübün ekonomisi çöktü.

Bilemiyorum Altan...
tumblr_no6t2t8gOE1qaz0qto1_500.png

Son düzenleme:
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

kızıyorsak hep sevgimizdendir sevgimizden.

25.02.2013... 4-2 biten Ordu maçı sonrası atılan yorum. Dikkatimi çekti gezinirken arşivde. Terimle olmak güzel şeydi. Adam kendi başına ayrı bir seyir zevki kaynağıydı. Yarın Antep maçı var, muhtemelen izleyeceğim ama gün boyu saate bakmayacağım.

25.02.2013... 4-2 biten Ordu maçı sonrası atılan yorum. Dikkatimi çekti gezinirken arşivde. Terimle olmak güzel şeydi. Adam kendi başına ayrı bir seyir zevki kaynağıydı. Yarın Antep maçı var, muhtemelen izleyeceğim ama gün boyu saate bakmayacağım.
terimle Galatasarayın arasında tutku var,ihanet var,şiddet var,kin var.aşkı aşk yapan şeyler.kocaman bir sevgi de cabası,ne yaparsa yapsın,ne yaparsak yapalım...birbirimizden vazgeçemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt