Fatih Terim'den Geri Dönüş Planı

var bir hayalimiz

dursun başkan ft teknık direktör

Ulan Dursun dönüp dolaşıp başımıza sarıyorsun. Sal bizi be!

Dursun hocaya gidecek tabi,ve aciklamasi da hocayla o donem yarim kaldi hikayemiz olacak.fatih terime iyi bi kadro kuracak,şampiyonluklar kupalar derken dursun ozbek basarili imaji cizilecek

Koyu terimci olarak dönmesini istemiyorum artık hele hele okan buruk varken. Dursun baskan okan td gelsin şampiyonluk

fatih hoca eğer dursunla çalışırsa itibarını tamamen bitirmek istiyor demektir.

o değil de ne oldu benficalar bilmem ne milli takımları falan
6 aydır kulübün tepesinde uçuşmaya başladı yine. freddynin kabusu gibi kurtulamıyoruz

Güzel iş ha.. takima arda alpaslan emre tasdemir vs oyunculari doldur basarisiz ol ve tekrar teknik direktör olmak iste. Burak elmasin en büyük hatasi terimi yollamasiydi, birak adam seezon sonuna kadar kalsin ve basarisiz olacagi aşikar bidahada kimse terim gelsin istemezdi ve kendisiindede öyle bi yüz olmazdi. Simdi bütün suc elmasin oldu. Elmas ne kadar suclu ise terimde okadar sucludur. Bidahada teknik direktör olmaz umarim.
Fatih Terim' in gönderilmesi sürecinde ben de tam olarak bu ifadeleri kullanmıştım. Ancak belki Başkan da öyle düşünüyordu, aralarında ne gibi konuşmalar geçtiğini kendilerinden başka hiç kimse bilmiyor...

Hocayı 30 yıldır tanıyoruz; birlikte çalışılması en zor insan tipi olduğunun ispatı; onca başkan ve yöneticiyle ters düşmesidir. İtibarını kurtarmak için, kendisine adeta tapan A. Albayrak' ı nasıl harcadığını biliyoruz mesela (Albayrak kendisinin kara kutusu gibidir, camiaya zarar vermemek adına susuyor adam). İşler iyi giderken her şey kendisinin marifetidir; kötü gidiyorsa, kendisinden başka herkes kabahatlidir. Sorumluluğu üzerine aldığına dair bir cümle sarfettiğinde bile, devamındaki on cümlesi bunun aksine dair olur. Etrafındaki ve medyadaki dalkavuklarıyla kendisine adeta 'şizo' bir Dünya kurmuştur muhterem...

Allah bilir, yine yüksek perdeden, yapılması mümkün olmayan transfer talepleri olmuş; bu kadroyla bir şey yapılamayacağını filan söylemiştir. E, ne de olsa o koskoca Fatih Terim; Burak Elmas kim ki?!..

Benim tahminim bu yönde ve öyle bir durumda Burak Başkan da erken davranmaya mecbur kalmıştır, diye düşünüyorum...

Geri
Üst Alt