- 3 Temmuz 2012
- 139.345
- 87.834
- 5.338
var bir hayalimiz
dursun başkan ft teknık direktör
dursun başkan ft teknık direktör
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
☹Koyu terimci olarak dönmesini istemiyorum artık hele hele okan buruk varken. Dursun baskan okan td gelsin şampiyonluk
Bugün gördüğüm en güzel haber.yarım kalan hikaye mutlu sonlanmalıGalatasaray'da başkanlık için en güçlü aday Dursun Özbek. Özbek başkan seçildiği takdirde ise hoca Fatih Terim. (@Salimmanav)
Ekli dosyayı görüntüle 154674
Fatih Terim' in gönderilmesi sürecinde ben de tam olarak bu ifadeleri kullanmıştım. Ancak belki Başkan da öyle düşünüyordu, aralarında ne gibi konuşmalar geçtiğini kendilerinden başka hiç kimse bilmiyor...Güzel iş ha.. takima arda alpaslan emre tasdemir vs oyunculari doldur basarisiz ol ve tekrar teknik direktör olmak iste. Burak elmasin en büyük hatasi terimi yollamasiydi, birak adam seezon sonuna kadar kalsin ve basarisiz olacagi aşikar bidahada kimse terim gelsin istemezdi ve kendisiindede öyle bi yüz olmazdi. Simdi bütün suc elmasin oldu. Elmas ne kadar suclu ise terimde okadar sucludur. Bidahada teknik direktör olmaz umarim.
Koyu terimci olarak dönmesini istemiyorum artık hele hele okan buruk varken. Dursun baskan okan td gelsin şampiyonluk
tarihin en kötü sezonuna imza atan terim bu saatten sonra uzak dursun. sürekli ayni seyleri yasamaktan biktik.Galatasaray'da başkanlık için en güçlü aday Dursun Özbek. Özbek başkan seçildiği takdirde ise hoca Fatih Terim. (@Salimmanav)
Ekli dosyayı görüntüle 154674