Fatih Terim'den Geri Dönüş Planı

Allahin askina bir sal bizi tudordan fazla para harcar o takimin yarisini kuramaz tudor olmasa 2 sampiyonlugumuz eksikti terim geldi o kadronun uzerine oturdu ekmegini yedi bodrumda yasamaya devam et hoca bize bulasma

Hocam boşver torun torba sev emekliliğin tadını çıkar kurbanın olam

baslatmasinlar sagda solda atip tutan konusan ünal aysal secim esnasinda hep kayboluyor, ya millet hakkinda atip tutma prim yapma yada gel bu zorlu dönemde elini tasin altina koy!

Hocam, sanki yeter artik. Baska sekillerde gel goreve, Futbol Sube'nin basina gec mesela ? Ya da farkli bir baska gorev, baskanlik zor gibi (ki ne kadar yapabilirsin kafada sorular!) ama Teknik/saha olayina girme bence artik.

Hoca bizi değil başkanları uçuruyor
Kavga etmediği, altına dinamit koymadığı başkan kalmadı

gelme hoca
transferde batırdın
teknik heyeti dehleyip çömezler ile devam ettin
bunları değiştireceğini sanmıom ne td ne yönetici ne başkan olarak
devriniz malesef sona ermiştir. bu kötü sezonda bile iyi bir avrupa performansını * olarak koyup GSmizdeki son döneminizi başarılı olarak hatırlarız

gelme hoca
transferde batırdın
teknik heyeti dehleyip çömezler ile devam ettin
bunları değiştireceğini sanmıom ne td ne yönetici ne başkan olarak
devriniz malesef sona ermiştir. bu kötü sezonda bile iyi bir avrupa performansını * olarak koyup GSmizdeki son döneminizi başarılı olarak hatırlarız
Gelirse sampiyonluk yaşayacak,ama yine de evet diyesim gelmiyor benim de☹

Gerek yok , hoca yeterince yıprandı. Kaldı ki ben niyeti olduğunu da düşünmüyorum. Kendisi ile ilgili fikirlerimi burada yapılan saygısızlıklardan ötürü tartıştığım üyeler dahil herkes bilir fakat hoca emekliliğin tadını çıkarsın. Son iki yılında genel olarak başarısızdı , biz gönderilmesin derken yerine iyi hoca getirebilecek bir yapı bulunmadığından sezonu bitirsin istedik zaten. En iyi ihtimalle dahi bu sezon sonu ayrılmalı ve bırakmalıydı.

Hocam Allah aşkına sal bizi artık yav.

Terimden soğuduk diye ben notrum ama gelirse sevinirim pektabi
Sen de kim gelse seviniyor, mutlu oluyorsun sevgili Sergen. Tam iktidarların bayıldığı bir profil çiziyorsun. Yıldızlar mı böyle yol gösteriyor, o işlere kafa yormam ama kendi görüşlerin de olmalı. Abi tavsiyesi...

Geri
Üst Alt