- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Yeter artık hocam ne olur gelme, seni seviyoruz gelip bu sefer iyice kopmasın sevgimiz
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeter artık hocam ne olur gelme, seni seviyoruz gelip bu sefer iyice kopmasın sevgimiz
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dursunla başarı ihtimali sıfır olduğu için söyledim. rezalet bir sonla kariyerini noktalamış olur fatih hoca eğer dursunla birlikte gelirse.2017de zaten dursun özbek getirmisti kendisini
Gelirse sampiyonluk yaşayacak,ama yine de evet diyesim gelmiyor benim de☹gelme hoca
transferde batırdın
teknik heyeti dehleyip çömezler ile devam ettin
bunları değiştireceğini sanmıom ne td ne yönetici ne başkan olarak
devriniz malesef sona ermiştir. bu kötü sezonda bile iyi bir avrupa performansını * olarak koyup GSmizdeki son döneminizi başarılı olarak hatırlarız
Gelirse sampiyonluk yaşayacak,ama yine de evet diyesim gelmiyor benim de☹
2012 ve 2013un aynisi dedim ya kac kere 2023 ve 2024 icin,hoca şampiyonluk yaşatır hem de yine ard arda olurŞamp olacaksak gelsin
2012 ve 2013un aynisi dedim ya kac kere 2023 ve 2024 icin,hoca şampiyonluk yaşatır hem de yine ard arda olur
Terimden soğuduk diye ben notrum ama gelirse sevinirim pektabitamam gelsin o zmn niye istemeyelim çifte şampiyonluğu
Sen de kim gelse seviniyor, mutlu oluyorsun sevgili Sergen. Tam iktidarların bayıldığı bir profil çiziyorsun. Yıldızlar mı böyle yol gösteriyor, o işlere kafa yormam ama kendi görüşlerin de olmalı. Abi tavsiyesi...Terimden soğuduk diye ben notrum ama gelirse sevinirim pektabi
Bu hala geçerli.Dursun'a kadar düstüysen vah ki ne vah FT hocam.
Üyelik aidatlarını yatırmadığı için Ünal Aysal' ın 2. başkanı bile olamamış, çapsızın biri...Bu hala geçerli.
Dursun ile çalışan babam olsa bile alnını karışlarım. Böyle bir rezillik olamaz.