Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
20 milyon vergisiz keş alıyor dimi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 süper lig (hesaplayamazsin belki 1.5 yıldız yapıyor.) takımımızın toplamda 4 yıldızı var.20 milyon TL, ailen ve sevdiklerin.
10 milyon euro alıyor
Aylık 13 milyon euro senelik de 10 milyon euro alıyor rdashAylik degilmiydi o?
Danyal bu başarıları kazandı diye bu adamı eleştirmeyelimmi? Yani bu adam zamanında bunları yaptı diye bundan sonraki her başarısızlığında susalım mı? Bunu mu demek istiyorsun?8 süper lig (hesaplayamazsin belki 1.5 yıldız yapıyor.) takımımızın toplamda 4 yıldızı var.
3 Türkiye kupasi
5 tr süper kupasi
1 uefa kupası. (ilginçtir ülkede bu kupayı alan hala yok)
Allah in işi işte şanslı adam ya başka bir açıklaması yok bunun. yoksa FT nere kupalar nere.
GSC Mobile App
zoraki bağışladı diyenler var yav burdaAdam 5-6 milyon tl lik tazminatı direkt bağışlamış çocuk esirgeme kurumuna.
Hala aldığı para vs. konuşuluyor.
Neyse.
Ya işte abi foruma kaydolurken 2+3=? diye bir soru sorsanız bu mesajları görmeyecez en azından8 süper lig (hesaplayamazsin belki 1.5 yıldız yapıyor.) takımımızın toplamda 4 yıldızı var.
3 Türkiye kupasi
5 tr süper kupasi
1 uefa kupası. (ilginçtir ülkede bu kupayı alan hala yok)
Allah in işi işte şanslı adam ya başka bir açıklaması yok bunun. yoksa FT nere kupalar nere.
GSC Mobile App
Dur kardeş yıllık 1905 TL'ye imza attı o deme öyle.09.04.2020 - 09:01 | Son Güncellenme: 30.06.2020
Fatih Terim maaşında indirime gitmeyecek
Galatasaray gelecek sezondan itibaren maaş limitini 1.5 milyon Euro’ya çekme kararı alırken, Terim için kulübün herhangi bir tasarrufta bulunmayacağı öğrenildi. Tecrübeli hoca senelik 18 milyon TL’ye (bugünkü kurla yaklaşık 2.5 milyon Euro) imza atmıştı.
Yönetimden tam olarak kime kızgın anlayabilen varmı?
nevzat'ın yaptığı habere kızmış.
başkanın öyle demesine ayrı, haberin sızmasına ayrı kızmış gibi.
ben herkesin aksine bu konuda haklı buluyorum. her halt ulu orta konuşulmaz.
Ben fenerli olsam terim gitsin istememAntu mu burasi Kuduruyorsunuz Galatasaray galibiyetinden sonra