Fatih Terim'den Maç Sonu ve Basın Toplantısı Açıklamaları

Sanki bedavaya hayrına takımın başında duruyor. Kaç milyon euro alıyor 2.5-3 mü?
Herşeye laf ed bilirsin.
İyi çalıştırmıyor dersin, çok izin veriyor diyebilirsin, yanlış 11 yanlış değişiklikler de diyebilirsin.
Her şeye varım hak ta veririm.
Para mevzusuna gelince, bu adam cebinden çıkarıp personele maaş veren adam.
Bugün gitsen desen hocaya, hocam durumumuz iyi değil pandemi cart curt senin maaşını 1 milyon yapalım, hoca asla geri çevirmez.

Gscimbom mobil

"Kerem, Allah nasip ederse Türk futboluna hediye edeceğimiz gençlerden biri olacak. Şu ana kadar iyi hazırlandı ve her oynadığı maçta iyi oynuyor. Onun adına çok sevindim."

Resmem Kerem sana ragmen parlamaya calisiyor arkadasin önünü kestikce kesiyorsun simdi oynatmada görelim Terim efendi.
Birde su taraftara söz verdim davasi var onun arkasina saklaniyor, taraftar senin söz tutmani bile istemiyor sezon sonu al valizini emekli ol

Hoca müthiş bi adam

bi anda başkanla yönetimi,burdada bizleri ikiye böldü işin içinden çıktı

imparator :tbr:

Goztepenin irfan canı çok iyi kaleci olacak çocuk yer tutuşu çok iyi yan toplarida iyi hataları var ama keşke alabilsek

Herşeyi eleştirelim ama para mevzusu üzerinden hocaya vurmaya çalışmak cidden çok gaddarca.
Ya kerem neden çıktı diye eleştirildi adam 3 gol atmış yorulmuş o an çıktı işte ,allah korusun orada sakatlansa neden çıkarmadı diyecek bir güruh var

Hala iyiysen bırakması hem bizim hem de kendi için hayırlı olacak. Artık kendimizi geliştirmeliyiz ve değişim artık şart.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tatavaya devam ne yani taraftara soz verdin diye basarisiz olunca istifa etmeyecekmi sin boyle sacmalik mi olur Allahi ni seversen baskan kov sunuda soz möz diyip durmasin gitsin kizini ailesini gorsun adam futbolu unutmus

forumda hocaya karşı bu kini, öfkeyi, düşmanca mesajları görünce normal bir eleştiride bile bulunamıyorum sayenizde.

başkanı çıkıyor kulübün dedikodusunu yapıyor, saçma sapan demeç veriyor. hoca cevap verince kaç para alıyorsun be utan diye yükleniyorsunuz.

yendiğimiz maçtan sonra bile kuduz gibi sallıyorsunuz.

insan bu ortamda sağlıklı bir eleştiride bulunacaksa da bulunamıyor haliyle.
Kesinlikle katılıyorum..burada eleştiri kültüründen yoksun insanlar eleştiri adi altında her türlü düşmanlık besliyorlar kin kusuyorlar..üstüne yalan ile algi yapıyorlar.. şurada belli bir seviyede eleştiri yapılacak ortam bulamıyoruz..ister istemez farklı bir refleks oluşuyor..konu özünden dağılıyor..bu kadar üç noktalarda söylemlerin olmasi rahatsiz edici..

Utanması olsa istifa ederdi.Hala hak,emek zırvalayabilecek kadar kibirli,kendini Galatasaray’dan üstün gören bir megaloman.Galatasaray 6 haftada kamyonla puan kaybetmiş.Beyimiz çıkmış kendisine edilen ithamlara cevap veriyor,trip atıyor.

Ya kerem neden çıktı diye eleştirildi adam 3 gol atmış yorulmuş o an çıktı işte ,allah korusun orada sakatlansa neden çıkarmadı diyecek bir güruh var
Ben de niye çıkardı diye kızmıştım önce ama sarı kart gördüğünü unutmuşum o esnada sonra geri aldım eleştirimi.

Yav sizin gibi eleştirseler salcaz zaten de adamlar yok 3 milyon euro alıyor yok şunu yapıyor yok bunu yapıyor.

Olmayan şeyleri mahalle karıları gibi olmuş gibi anlatıyorlar. Bunların ağzını kapamak lazım da neyse

Zorla terimci yaptılar yine reis
Niye zorla terimci oluyorsun la Galatasaraylı ol zorla

Geri
Üst Alt