Fatih Bakan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.963
- 3.138
- 403
Yem mi etçez 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herşeye laf ed bilirsin.Sanki bedavaya hayrına takımın başında duruyor. Kaç milyon euro alıyor 2.5-3 mü?
Kadın dusmanı mı buCinsiyetçi yorum yapma lan at kafası
Ya kerem neden çıktı diye eleştirildi adam 3 gol atmış yorulmuş o an çıktı işte ,allah korusun orada sakatlansa neden çıkarmadı diyecek bir güruh varHerşeyi eleştirelim ama para mevzusu üzerinden hocaya vurmaya çalışmak cidden çok gaddarca.
erkekleri daha çok seviyor olarak yorumluyorumKadın dusmanı mı bu
Mantıklı.erkekleri daha çok seviyor olarak yorumluyorum
Kesinlikle katılıyorum..burada eleştiri kültüründen yoksun insanlar eleştiri adi altında her türlü düşmanlık besliyorlar kin kusuyorlar..üstüne yalan ile algi yapıyorlar.. şurada belli bir seviyede eleştiri yapılacak ortam bulamıyoruz..ister istemez farklı bir refleks oluşuyor..konu özünden dağılıyor..bu kadar üç noktalarda söylemlerin olmasi rahatsiz edici..forumda hocaya karşı bu kini, öfkeyi, düşmanca mesajları görünce normal bir eleştiride bile bulunamıyorum sayenizde.
başkanı çıkıyor kulübün dedikodusunu yapıyor, saçma sapan demeç veriyor. hoca cevap verince kaç para alıyorsun be utan diye yükleniyorsunuz.
yendiğimiz maçtan sonra bile kuduz gibi sallıyorsunuz.
insan bu ortamda sağlıklı bir eleştiride bulunacaksa da bulunamıyor haliyle.
Sari karti da vardi..malum hakemler atmak için en küçük fırsatı degerlendirebilirlerdi..Ya kerem neden çıktı diye eleştirildi adam 3 gol atmış yorulmuş o an çıktı işte ,allah korusun orada sakatlansa neden çıkarmadı diyecek bir güruh var
Ben de niye çıkardı diye kızmıştım önce ama sarı kart gördüğünü unutmuşum o esnada sonra geri aldım eleştirimi.Ya kerem neden çıktı diye eleştirildi adam 3 gol atmış yorulmuş o an çıktı işte ,allah korusun orada sakatlansa neden çıkarmadı diyecek bir güruh var
Niye zorla terimci oluyorsun la Galatasaraylı ol zorlaYav sizin gibi eleştirseler salcaz zaten de adamlar yok 3 milyon euro alıyor yok şunu yapıyor yok bunu yapıyor.
Olmayan şeyleri mahalle karıları gibi olmuş gibi anlatıyorlar. Bunların ağzını kapamak lazım da neyse
Zorla terimci yaptılar yine reis
Aga ozaman her sari gordugu macta oyundan alalim. 3 gün sonra maç var dersin onu anlarım.Ben de niye çıkardı diye kızmıştım önce ama sarı kart gördüğünü unutmuşum o esnada sonra geri aldım eleştirimi.