Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
galatasaraydan tazminat almaztazminat ödememek icin kendisinin istifa etmesini bekliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galatasaraydan tazminat almaztazminat ödememek icin kendisinin istifa etmesini bekliyoruz.
Uğur dayı yarım asırlık hayat tecrüben ile olayı çok güzel analiz etmişsin. Tebrikler.ARDA SUNİ GÜNDEM
Bu talebin olumlu karşılanmayacağı, yönetimi köşeye sıkıştıracağı zaten aşikar. yani bu talebi öne süren FT zaten bunun reddedileceğini biliyor
Hem yönetimle arasını bilerek bozuyor, hem de kötü futbol yerine ardayı tartıştırarak cambaza bak diyor.
boyle soru mu olur mur?bir kisi bile adem'i niye tek basina oynattigini sormuyor
Lemina'yı gönderir Arda'yı alırsa yemin ederim şaşırmam.Fatih Terim: "Andone'den yana şansımızı kullandık. Bugün antrenmana çıktı. Her an biri gelebilir, biri gidebilir."
Neyden kurtuluş olacak biraz açar mısın mesela aldığı şampiyonluklardan mı ? Kim için kurtuluş olacak ya da öyle sorayım direk soruyu?gittin gun kurtulus gun olacak
Siz kim? Trabzonlulardan bize ne gidip Sorloth falan yalasınlar.tazminat ödememek icin kendisinin istifa etmesini bekliyoruz.
Normal şartlarda bu açıklamayı yapan hoca gönderilirdi.
Lan ne tazminatı öyle bi durum olsa basar gider tazminat mi kovalayacak Gs dan.tazminat ödememek icin kendisinin istifa etmesini bekliyoruz.
Yönetim ne yapsın kardeşim? Fatih hoca istiyor diye her dediğini yapsın mı? Arda'yı ne kulüp istiyor ne de taraftar istiyor. Hoca istedi diye başkanlık koltuğundan mı olsun?Ya böyle Fatih Hocam.. yaparsın yaparsın sonra böyle olur. Cengiz neden başkan nasıl baskanligi sürüyor. Ne özelliği var. Ama adam sayende başkan oldu başkanlığı devam ediyor. Şimdi napacak ben oldum diyecek. Başarıyı kendinden bilecek. Bırak git ardından kaçıyor mu kaçmıyor mu?
Sinsilik var o herifte ya. İyi günde ortalıkta kötü günde ses yok. Bunu hiçbise yapmadan yapıyor üstelik. Ben ne halta yarıyor o adam hala anlamıyorum.Bence basına servis yapan Yusuf Günay’dır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi