Fatih Terim'den VAR, Arda Turan ve Transfer Açıklaması

ARDA SUNİ GÜNDEM

Bu talebin olumlu karşılanmayacağı, yönetimi köşeye sıkıştıracağı zaten aşikar. yani bu talebi öne süren FT zaten bunun reddedileceğini biliyor
Hem yönetimle arasını bilerek bozuyor, hem de kötü futbol yerine ardayı tartıştırarak cambaza bak diyor.
Uğur dayı yarım asırlık hayat tecrüben ile olayı çok güzel analiz etmişsin. Tebrikler.

sent via GSC

Bahsedilen gazeteciler Süleyman rodop ve Kadir cetincali.
Sızdıran Yusuf Günay, Mustafa Cengiz ve ivedik uclusunden biri.

Arda gelir gelmez aranızda anlasirsiniz ama sen bunu hocayı karalama adına basına sizdiriyorsan yani bu riski alıyorsan Liseciler kazanır sen de defolur gidersin başkan.

Bu hamle de bizi şampiyonluktan eder net. 2 3 sene daha geriye gideriz. Fb nin ivme kazandığı bu dönemde yapılabilecek en kötü şey bu olur.

Kaos yok bos yere de kaos beklemeyin

Sadece Fatih Terim Mustafa Cengize ucundan gosterdi bir dahakine saplarim dedi. Cengiz geri adim atacaktir.

Sen kamera karsisina cik Hocam ne isterse o olur Hocamin bir istegi olmadi de sonra Hocan isteyince oy toplamak icin kivir. Oyle baskanin koltugunu kirarim.

Ya böyle Fatih Hocam.. yaparsın yaparsın sonra böyle olur. Cengiz neden başkan nasıl baskanligi sürüyor. Ne özelliği var. Ama adam sayende başkan oldu başkanlığı devam ediyor. Şimdi napacak ben oldum diyecek. Başarıyı kendinden bilecek. Bırak git ardından kaçıyor mu kaçmıyor mu?

arda konusunda hocaya sanki yukarıdan birileri baskı yaptı yada ricacı oldular gibi geliyor durduk yere mehmet agarın filan ismi cıkmadı yani

Şu fenerliler ve terim düşmanı gibi davrananlar konudan bi uzaklassın,siz ilgilendiren bisey yok arkadaşlar.kim kaciyo kim sıciyo antu da takip edebilirsiniz ersunu,koçu falan hadi bakayim

Arda konusunda bu kadar hassas davranan yönetim neden selçuk'un sözleşmesini yenilenmiştir?? Saha içinde oynayacak oyuncuları hoca belirler yöneticiler de almak için çabalarlar. Bulun o zaman arda ayarında bir tobcu adam gelince show yapacak basaksehirde oynamamasının sebebi gs'ye olan düşkünlüğü ve aklının sürekli parçalıda olmasıdır ben buna inanıyorum gelsin bir şans daha verilsin. Fatih hoca da şurada saçmalıyor ki bu haber sızdırılsa ne olur sızdırılmasa ne olur sonuç olarak alınmama kararı çıkmış toplantıdan bu saklanacak bir şey değil ki zaten 10 gün sonra kesinleşecek bir mevzu

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya böyle Fatih Hocam.. yaparsın yaparsın sonra böyle olur. Cengiz neden başkan nasıl baskanligi sürüyor. Ne özelliği var. Ama adam sayende başkan oldu başkanlığı devam ediyor. Şimdi napacak ben oldum diyecek. Başarıyı kendinden bilecek. Bırak git ardından kaçıyor mu kaçmıyor mu?
Yönetim ne yapsın kardeşim? Fatih hoca istiyor diye her dediğini yapsın mı? Arda'yı ne kulüp istiyor ne de taraftar istiyor. Hoca istedi diye başkanlık koltuğundan mı olsun?

Bence basına servis yapan Yusuf Günay’dır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sinsilik var o herifte ya. İyi günde ortalıkta kötü günde ses yok. Bunu hiçbise yapmadan yapıyor üstelik. Ben ne halta yarıyor o adam hala anlamıyorum.

Geri
Üst Alt