Fatih Terim'in Sözleşmesi Resmen Uzatıldı

Kap da maasi niye gösterirmiyor? Bizde mi artik FB/BJK gibi olduk, ve tek belirli rakamdan sonra göstermeliyiz?

Böylece Arda ve botoks efendinin gelmesi de neredeyse imkansızlaştırıldı . :hat:

Bir nesil Fatih Terim sayesinde Galatasaraylı oldu.
Galatasaray'ın şampiyonluklarının yarısı Fatih Terim sayesinde geldi.
Kendisi yaşayan efsanedir, sevgili Metin Oktay'dan daha fazla katkısı vardır Galatasaray'a.

Hayırlı olsun nice şampiyonluklara.
5.yıldızı takalım avrupa'dan kupa kaldıralım bu dünyadan göçüp gitmeden.

Real Madrid in yenildiği 1 maç sonrası doğum günü partisini iptal etmediği için Ronaldo taraftarları tarafından protesto edilmiş bak bunu biz yapmıyoruz dünyanın en büyük 2 3 kulübünden birinin taraftarı dünyanın en iyi 2 oyuncusundan birine yapıyor.Çıta acayip yüksek, kimse başarısızlığa tahammül etmiyor artık
Bir yerde normal abi, insanlar ve sınıflar arasında açılan çıta, bu işten kazanılan paralar, ortaya konulan egolar, yaratılan beklentiler ve bir çok etken sonrası bu devir artık böyle.

Ben esasen elestiriye degil , mekanizmaya anlam veremiyorum

Futbol en nihayetinde madden ve manen bir urundur , satin alinan

Bir super markette bir urunu alir memnun olmasaniz , bir kac sans daha verirsiniz ve sonrasinda "eeeeeh...." der gecersiniz ama ureticisine kendi istediginizi yaptiramazsiniz , tepkinizi talebi kisarak yaparsiniz

Iphone beklendigi gibi degilse almazsiniz , sonrasinda da tekrar ediyorsa hic apple almazsiniz

Ama ben hem oyle dogdum veya babadan gordum diye Gs liyim ve bu yuzden Gs bana mutluluk vaad etmek zorunda diye bir alis veris OLMAZ

artik bu kisir tartismadan cikin da terimin sozlesmesine donun , ortaligi karistirdiginiz yetti bazilarinizin , beni de icine cektiniz

Opsiyon kismi 2022 den sonra +3 sene mi ?

Sanirim cengiz bir donem daha aday olur diye mi oyle bir opsiyon konuldu

Yoo bu kısır tartışmanın fitilini ateşleyen, sonrasında yine bir çok mesaj ile devam ettirip sürdüren sensin yahu.

Aynı yine bir iki ay önce başka bir konuyu uzatan olduğun halde gidip beni şikayet eden olduğun gibi.

Gerçekten pes doğrusu, bir insan kendine yapıldığı zaman delirdiği şeyleri başkasına yapıp, üzerine böyle konuları alakasız, üzerine vazife dahi olmayan mesajlar ile kışkırtıp bu kadar mı zeytin yağı gibi pişkin pişkin üste çıkmaya çalışır. Azıcık aynaya bak yahu.

Emir verir gibi konuşmaktan vazgeç Sinan, bunu bir kaç kez yaptın bu ilk ve son uyarım sana. Bana emir verecek en son kişi bile değilsin.

Emir verir gibi konuşmaktan vazgeç Sinan, bunu bir kaç kez yaptın bu ilk ve son uyarım sana. Bana emir verecek en son kişi bile değilsin.

Aramizda o kadar fark olsun , bazilari soyler bazilari uygular

Sen ikinci kategoridesin , o yuzden sus ve konuya odaklan

Simdilik kibarca uyariyorum . Bu kibar versiyonu

Sana elli kere benimle ilgili yorum yapma dedim , dinlemedin , artik tepene vura vura soyleyecegim belki beynin alir

Aramizda o kadar fark olsun , bazilari soyler bazilari uygular

Sen ikinci kategoridesin , o yuzden sus ve konuya odaklan

Simdilik kibarca uyariyorum . Bu kibar versiyonu

Sana elli kere benimle ilgili yorum yapma dedim , dinlemedin , artik tepene vura vura soyleyecegim belki beynin alir
Bak işte böyle ol gerçek yüzünü göster, kibar dediğin bir mesaj ile bile aklınca aşağılamaya çalışmalar falan.

Istediğimi yaparım, kes sesini söylediğini yap ve konu hakkında yazacaksan yaz. Sana senin bana yaptığın gibi ne hakaret ettim ne de aşağılamaya çalıştım. Fikir koyuyorsun biz de cevap hakkımızı kullanıyoruz bu kadar. Ne yapacağımı soracak en son kişisin ve hakaret etmedikçe de bana kime ne yazacağımı söyleyecek en son kişisin.

Başka şeyler yazacaksan da özelden yaz, gidip ona buna şikayet etme.

Senin ile benim aramdaki tek fark senin yaşadığın ülkeden bile bir haber olup kendini çok özel bir şey olarak görmen.

Imparator 2021 yilina kadar rakipleri ve düsmanlarini kudurtmaya devam edecek

Hayirli olsun

Bak işte böyle ol gerçek yüzünü göster, kibar dediğin bir mesaj ile bile aklınca aşağılamaya çalışmalar falan.

Istediğimi yaparım, kes sesini söylediğini yap ve konu hakkında yazacaksan yaz. Başka bir şey yazacaksan da özelden yaz, gidip ona buna şikayet etme.

Senin ile benim aramdaki tek fark senin yaşadığın ülkeden bile bir haber olup kendini çok özel bir şey olarak görmen.

Tabi ki asagida gorecegiz

Herkes sinifini bilecek , bilmeyene de ogretecegiz boyle . Hududuna riayet edip edebinle yorumunu yapsan bu duruma dusmezdin , benle ugrasirsan artik misliyle , tam da dedigin gibi asagilana asagilana dersini alacaksin

Kestigin anda ben de keserim , hatta senden once kesmeye ben cok daha istekliyim , yeter ki benimle ugrasmayi kes

Ne guzel gitmistin bir ara , yine geldin dunden beri bir emreye , bir sarpere , bana , issiz gucsuz konusup satasiyorsun

gel bakalim hangimizin dili daha sertmis

Herkes sinifini bilecek , bilmeyene de ogretecegiz boyle . Hududuna riayet edip edebinle yorumunu yapsan bu duruma dusmezdin , benle ugrasirsan artik misliyle , tam da dedigin gibi asagilana asagilana dersini alacaksin

Kestigin anda ben de keserim , hatta senden once kesmeye ben cok daha istekliyim , yeter ki benimle ugrasmayi kes

Ne guzel gitmistin bir ara , yine geldin dunden beri bir emreye , bir sarpere , bana , issiz gucsuz konusup satasiyorsun

...

Ben olduğum yerden de sınıftan da gayet memnunum. Sen bilmiyorsun tabi ama bir insan için kendi tırnakları ile kazıya kazıya bir yerlere gelmek kadar gurur verici ve güzel bir şey yoktur. Senin bu gerçek yüzünü ortaya çıkarmak ise çok zevkli idi. Elinden geleni de ardına koyma.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt