Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.405
- 14.034
- 1.728
Kap da maasi niye gösterirmiyor? Bizde mi artik FB/BJK gibi olduk, ve tek belirli rakamdan sonra göstermeliyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir yerde normal abi, insanlar ve sınıflar arasında açılan çıta, bu işten kazanılan paralar, ortaya konulan egolar, yaratılan beklentiler ve bir çok etken sonrası bu devir artık böyle.Real Madrid in yenildiği 1 maç sonrası doğum günü partisini iptal etmediği için Ronaldo taraftarları tarafından protesto edilmiş bak bunu biz yapmıyoruz dünyanın en büyük 2 3 kulübünden birinin taraftarı dünyanın en iyi 2 oyuncusundan birine yapıyor.Çıta acayip yüksek, kimse başarısızlığa tahammül etmiyor artık
Kap da maasi niye gösterirmiyor? Bizde mi artik FB/BJK gibi olduk, ve tek belirli rakamdan sonra göstermeliyiz?
En güzeli gerek yok her şeyi tek tek açıklamaya.
Emir verir gibi konuşmaktan vazgeç Sinan, bunu bir kaç kez yaptın bu ilk ve son uyarım sana. Bana emir verecek en son kişi bile değilsin.
Bak işte böyle ol gerçek yüzünü göster, kibar dediğin bir mesaj ile bile aklınca aşağılamaya çalışmalar falan.Aramizda o kadar fark olsun , bazilari soyler bazilari uygular
Sen ikinci kategoridesin , o yuzden sus ve konuya odaklan
Simdilik kibarca uyariyorum . Bu kibar versiyonu
Sana elli kere benimle ilgili yorum yapma dedim , dinlemedin , artik tepene vura vura soyleyecegim belki beynin alir
sanırım cidden
boş mukaveleye imza atmış
Bak işte böyle ol gerçek yüzünü göster, kibar dediğin bir mesaj ile bile aklınca aşağılamaya çalışmalar falan.
Istediğimi yaparım, kes sesini söylediğini yap ve konu hakkında yazacaksan yaz. Başka bir şey yazacaksan da özelden yaz, gidip ona buna şikayet etme.
Senin ile benim aramdaki tek fark senin yaşadığın ülkeden bile bir haber olup kendini çok özel bir şey olarak görmen.
Bos mukavele mevzusuna ne diyorsun
Cok arabesk degil mi
Miktar gösterilip sakız yapmaya gerek yok.
Futbolcu maaşlarından da açıklanmaması taraftarıyım.
...Tabi ki asagida gorecegiz
Herkes sinifini bilecek , bilmeyene de ogretecegiz boyle . Hududuna riayet edip edebinle yorumunu yapsan bu duruma dusmezdin , benle ugrasirsan artik misliyle , tam da dedigin gibi asagilana asagilana dersini alacaksin
Kestigin anda ben de keserim , hatta senden once kesmeye ben cok daha istekliyim , yeter ki benimle ugrasmayi kes
Ne guzel gitmistin bir ara , yine geldin dunden beri bir emreye , bir sarpere , bana , issiz gucsuz konusup satasiyorsun
gel bakalim hangimizin dili daha sertmis
Ben olduğum yerden de sınıftan da gayet memnunum. Sen bilmiyorsun tabi ama bir insan için kendi tırnakları ile kazıya kazıya bir yerlere gelmek kadar gurur verici ve güzel bir şey yoktur. Senin bu gerçek yüzünü ortaya çıkarmak ise çok zevkli idi. Elinden geleni de ardına koyma.Tabi ki asagida gorecegiz
Herkes sinifini bilecek , bilmeyene de ogretecegiz boyle . Hududuna riayet edip edebinle yorumunu yapsan bu duruma dusmezdin , benle ugrasirsan artik misliyle , tam da dedigin gibi asagilana asagilana dersini alacaksin
Kestigin anda ben de keserim , hatta senden once kesmeye ben cok daha istekliyim , yeter ki benimle ugrasmayi kes
Ne guzel gitmistin bir ara , yine geldin dunden beri bir emreye , bir sarpere , bana , issiz gucsuz konusup satasiyorsun
gel bakalim hangimizin dili daha sertmis