Fatih Terim'in Transfer Konusunda Başarısız Olduğu Söylemi

Düşecek denen Udinese'yi ligde tuttu ama gelecek sezon planlaması konusunda Cenk Ergün beyefendi gibi vizyoner bir çalışma arkadaşı olmadığı için görevini bırakmaktan başka çaresi kalmadı imparatudorun

Ömer ciddi misin yoksa takılma amaçlı mı yapıyorsun bilmiyorum ama neyin ahı? İyi giden takıma çomağı sokan bizzat kendisi çünkü. Yaptığının benzin ile çalışan bir arabaya mazot doldurmaktan bir farkı yoktu.

Peki kenan efendi o iyi giden takım gökten mi indi bastan assagı kendi yaptı iyi gidiyorsa onun sayesinde iyi gidiyordu fatih terimde bu kadronun kaymagını yedi inkar etmeyin!!

Alper'e 7 verdirecekti, Yiğit'e 3 verdirdi ama Tarık'a 4.5 verdirmezdi demek, peki ne diyeyim.
Zamanın şartlarına bakmak lazım.Yabancı sınırı olduğu dönemde deli gibi kanat oyuncusu arıyorduk.Alperin maliyetide 5 civarıydı ibne fener araya girince 10 a çıktı.7 ye fenere gitti.Alper hakikaten lazımdı.Ama elinde hiç yoktan sabri var Veysel var sınırlama olduğu dönemde gidiyorsun bir bek daha alıyorsun.Hemde 4.5 milyon euroya.

hazır kadroyla sampiyon olan terim yine oyuncu grubunu yönetemeyıp iyi calıstıramadı iste futbolcuları bahane edip sene sonu büyük ihtimal ayrılır

7 yıl aradan sonra ilk defa otobüs yolculuğu yapıyorum müzik dinleyerek. Hava yağmurlu ve bu yüzden aklımda hep eski bir dost.

Zamanın şartlarına bakmak lazım.Yabancı sınırı olduğu dönemde deli gibi kanat oyuncusu arıyorduk.Alperin maliyetide 5 civarıydı ibne fener araya girince 10 a çıktı.7 ye fenere gitti.Alper hakikaten lazımdı.Ama elinde hiç yoktan sabri var Veysel var sınırlama olduğu dönemde gidiyorsun bir bek daha alıyorsun.
Sabri yoktu gönderiyorduk ve sınır diplere gelmişti.

Alper'i de 6.75e alacaktık, kendi başkanları açıkladı Fener üstüne Bienvenu verdi diye.

Tarık'ı da zerre beğenmezdim bak.

Zamanın şartlarına bakmak lazım.Yabancı sınırı olduğu dönemde deli gibi kanat oyuncusu arıyorduk.Alperin maliyetide 5 civarıydı ibne fener araya girince 10 a çıktı.7 ye fenere gitti.Alper hakikaten lazımdı.Ama elinde hiç yoktan sabri var Veysel var sınırlama olduğu dönemde gidiyorsun bir bek daha alıyorsun.Hemde 4.5 milyon euroya.

Sol bek niyetine alinmisti o donem :)
Valla zamanin sartlarini kabul ederek bakacaksak olaya 5 +0 +3 u unutmayalim.

Sabri yoktu gönderiyorduk ve sınır diplere gelmişti.

Alper'i de 6.75e alacaktık, kendi başkanları açıkladı Fener üstüne Bienvenu verdi diye.

Tarık'ı da zerre beğenmezdim bak.

Ben o zaman forumda değildim.Ancak twitterdan takip ettiğim kadarıyla Alper diye ortalığı yıkıyordu taraftar.Ama tarık mevzusunda ölüp biten yoktu tarığa.

Arkadaşlar hata ediyorsunuz. Daha kötü örnekler kıstas olamaz ya da alakasız iyi örnekler de koz olamaz bu tür mevzularda.

Yani transfer konusu tartışılırken gelip de Sergen gibi 2011de iyi top oynattı demek saçmadır, ya da Tudor'u öne atıp onun üzerinden örnek vermek de öyledir.

Ben o zaman forumda değildim.Ancak twitterdan takip ettiğim kadarıyla Alper diye ortalığı yıkıyordu taraftar.Ama tarık mevzusunda ölüp biten yoktu tarığa.
Alper'i ben de istiyordum ama biz Melo yerine almaya çalışıyorduk, ben Hamit yerine oynar diye istiyordum. Gelseydi kariyeri farklı olurdu.

Geri
Üst Alt