Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.663
- 55.828
- 4.478
Ne dondun mubarek.Her mac durduk yere gol yiyen muslera dahil mı bu ıstatıstıklere
Terimde sucu Oyunculara atma diyorsun
Lesh tudorda suclu oyuncu diyorsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dondun mubarek.Her mac durduk yere gol yiyen muslera dahil mı bu ıstatıstıklere
Tudor'un ahı var ahı!!!
Ömer ciddi misin yoksa takılma amaçlı mı yapıyorsun bilmiyorum ama neyin ahı? İyi giden takıma çomağı sokan bizzat kendisi çünkü. Yaptığının benzin ile çalışan bir arabaya mazot doldurmaktan bir farkı yoktu.Tudor'un ahı var ahı!!!
Alper'e 7 verdirecekti, Yiğit'e 3 verdirdi ama Tarık'a 4.5 verdirmezdi demek, peki ne diyeyim.Tarık Çamdal'ı almaya alırdı.Çünkü geldiği sezon eskişehirde iyi oynuyordu.Ancak o 4.5 milyon Eurolara aldırmazdı ondan eminim.
Terim hocamı önce onu bi tartısmaya acmamız gerek bunu tartısmak ıcınNe dondun mubarek.
Terimde sucu Oyunculara atma diyorsun
Lesh tudorda suclu oyuncu diyorsun![]()
Tartışmaya açılacak bir şey yok, bu sezon yönetimi, oyuncu grubu ve teknik ekibi ile komple çok ama çok kötüyüz.Terim hocamı önce onu bi tartısmaya acmamız gerek bunu tartısmak ıcın
Ömer ciddi misin yoksa takılma amaçlı mı yapıyorsun bilmiyorum ama neyin ahı? İyi giden takıma çomağı sokan bizzat kendisi çünkü. Yaptığının benzin ile çalışan bir arabaya mazot doldurmaktan bir farkı yoktu.
Zamanın şartlarına bakmak lazım.Yabancı sınırı olduğu dönemde deli gibi kanat oyuncusu arıyorduk.Alperin maliyetide 5 civarıydı ibne fener araya girince 10 a çıktı.7 ye fenere gitti.Alper hakikaten lazımdı.Ama elinde hiç yoktan sabri var Veysel var sınırlama olduğu dönemde gidiyorsun bir bek daha alıyorsun.Hemde 4.5 milyon euroya.Alper'e 7 verdirecekti, Yiğit'e 3 verdirdi ama Tarık'a 4.5 verdirmezdi demek, peki ne diyeyim.
Sabri yoktu gönderiyorduk ve sınır diplere gelmişti.Zamanın şartlarına bakmak lazım.Yabancı sınırı olduğu dönemde deli gibi kanat oyuncusu arıyorduk.Alperin maliyetide 5 civarıydı ibne fener araya girince 10 a çıktı.7 ye fenere gitti.Alper hakikaten lazımdı.Ama elinde hiç yoktan sabri var Veysel var sınırlama olduğu dönemde gidiyorsun bir bek daha alıyorsun.
Zamanın şartlarına bakmak lazım.Yabancı sınırı olduğu dönemde deli gibi kanat oyuncusu arıyorduk.Alperin maliyetide 5 civarıydı ibne fener araya girince 10 a çıktı.7 ye fenere gitti.Alper hakikaten lazımdı.Ama elinde hiç yoktan sabri var Veysel var sınırlama olduğu dönemde gidiyorsun bir bek daha alıyorsun.Hemde 4.5 milyon euroya.
hazır kadroyla sampiyon olan terim yine oyuncu grubunu yönetemeyıp iyi calıstıramadı iste futbolcuları bahane edip sene sonu büyük ihtimal ayrılır
Oha birebir ayni durumdayiz suan7 yıl aradan sonra ilk defa otobüs yolculuğu yapıyorum müzik dinleyerek. Hava yağmurlu ve bu yüzden aklımda hep eski bir dost.
Sabri yoktu gönderiyorduk ve sınır diplere gelmişti.
Alper'i de 6.75e alacaktık, kendi başkanları açıkladı Fener üstüne Bienvenu verdi diye.
Tarık'ı da zerre beğenmezdim bak.
Oha birebir ayni durumdayiz suan
Umarim ayni otobuste degilizdir
Izmirden istanbula gidiyorum balikesirdeyim suan yagmur ruzgar dondumSen İzmir'e gitmiyor musun? Benim istikamet başkent
Alper'i ben de istiyordum ama biz Melo yerine almaya çalışıyorduk, ben Hamit yerine oynar diye istiyordum. Gelseydi kariyeri farklı olurdu.Ben o zaman forumda değildim.Ancak twitterdan takip ettiğim kadarıyla Alper diye ortalığı yıkıyordu taraftar.Ama tarık mevzusunda ölüp biten yoktu tarığa.