Cevap: Fenerbahçe - Ankaragücü maçında şike iddiası !
yazıklar olsun skandal diyorum hadi görelim şanlı türk futbol tarihini bunun bir mantıklı izahı açıklaması yoktur.Birde diyolarki çok uğraştık çalıştık şerefimizle kazandık.
Sizin şerefinize tüküreyim..
yanlış oldu cevap olarak atacaktım

kalabalık için özürler...
Herşeyden önce, bir Fenerbahçeli olarak bu formu takip ederim, ezeli rakip taraftarların konulara yaklaşımı ve düşüncelerini öğrenmek için, ve bu güne dek her hangi bir konuda aksi yönde cevap yazmaktan ajitasyona yol açmamak amacıyla hep kaçındım, ama bu konuda bazı Galatasaray'lı taraftarların kantarın topuzunu kaçırdığını gördüm ve gördüğüm karalayıcı ve iftiraya varan ifadelerden sonra bu konuda bir şeyler yazma zamanımın geldiğini düşünüyorum.
Öncelikle, geçen sene ozan ipek efendi bursa tv ye çıkıp son maçtan önce ts kalecisine gol yemediği taktirde istediği herşeyi alırım dediğinde neredeydi ts yönetimi? o iki futbolcu arasında olan şey şakaydı di mi ? bu sene fener-bursa maçından sonra bursa başkanı 'ts'ye diyetimizi ödedik'' dediğinde neredeydi bu şikeci şaibe'ci arkadaşlar ?
bu tür olaylar fenerin aleyhine olduğunda nedense Cimbomlu kardeşlerimizden en ufak bir tepki bile göremedik, biz 2 kere son maçta şampiyonluk kaybettik bu kadar ağlamadık, kimseye çamur atmadık.
cihan oskay denilen adamı sözde delillerle gündeme taşıyanlar da bunlar değil miydi, sorarım size ne oldu o adamın akıbeti, yoksa aziz yıldırım bağımsız türk yargısını da mı ele geçirmiş?
yok öyle 17 de 16 yapan takımı bu kadar aşşağılıkça karalamaya çalışmak!!
bir futbolcu düşünün ortada hiç bir şey yokken emre'nin menejerine emre abiye söyleyin ona çok sert dalacağım bana kızmasın yazacak ve çanak tuttuğu sorulara gelen mesajları kopyalayarak, saklayacak azıcık kafası çalışan herkes bu durumun tezgah olduğunu anlar. ancak taraftar tepkisini dindirmek isteyenler buna mal bulmuş mağribi gibi sarılırlar.
bir de mecnun otyakmazın elini 4 yapan resmini koyarak bunu kendi takımının 4 yol yiyerek Fenerbaçe'ye yardımcı olacağı şeklinde yorumlamak artık ilokul çocuklarının bile aklına gelmeyecek bir durum, adamın böyle bir niyeti olsa zaten bunu açığa vurmaz, gerizekalı değilse tabi.
gargamel denen hakkında hapis kararı olan iftiracının önde gideni iblisin ayak izlerini takip ederesek Türk futbolunun bir kaos ortamına sürüklenmesinin önüne geçemeyiz. Fenerliyi Cimbomluya, Cimbomluyu Beşiktaşlıya düşman eden bu adamlar işte, artık bunu görmemiz gerek!
Fenerbahçe kulübü bu konuda yargı yoluna başvurdu, ve bu adam hakkında hapis emri var ve aynı suçu ikinci defa işlemesi durumunda kodesi boylayacak, umarım yakın bir zamanda bu herif demir parmaklıkların arkasına tıkılır, o ve tetikçileri erman ve çakar da tabi...
Galatasaray ve Fenerbahçe camiaları ve taraftarları arasında kıskançlık ve çekememezlik hep olmuştur olacaktır da bu rekabetin büyüklüğüne dalalettir, evet bu sene Fener şampiyon olmuştur ve Galatasaray kötü bir sezon geçirmiştir, ancak Galatasaraylıların bu duygularını biraz dizginlemeleri şarttır ve akıl ve vicdanı elden bırakmamaları gerekir, olur da gelecek sene kendileri şampiyon olursa bunun ne derece can sıkıcı ve üzücü birşey olduğunu anlarlar.
Kim olursa olsun, şerefine haysiyetine tükürmeden önce etraflıca bir düşünün yargısız infaz yapmayın, Türkiye artık bunu görmeli telegol denen bu şer yuvası programın tek amacının sansasyon yaratıp insanlara çamur atarak reyting ve şöhretini arttırmak olduğunu anlamalı.
Ben bir TC vatandaşı ve Fenerbahçeli olarak bu kişilere söyleyeceğim tek söz şudur: Attığınız bütün iftiralardan dolayı tez zamanda Allah cezanızı versin ve inşallah adalet önünde hesap veririsiniz.
Not: bu yazı kimseye ayar vermek veya haddini bildirmek amacıyla yazılmamıştır, hepimizin hataları olabilir, bazı olumsuz duygulara kapılıp yanlış ifadeler kullanabiliriz.