Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerbahce bize bir 15 puan daha fark atip 4.yildizi takip sampiyonlar ligine gider ... sabrilerle, ceyhunlarla, hajrovicle sampiyonar ligine gidipte ne yapacaz sanki ...
fenerbahce bize bir 15 puan daha fark atip 4.yildizi takip sampiyonlar ligine gider ... sabrilerle, ceyhunlarla, hajrovicle sampiyonar ligine gidipte ne yapacaz sanki ...
ben bu denyonun neden tutudugunu hala çözemedim. bu mal dalga geçtigini filan saniyor. 15 puan atarmi fener. son 2 sene biz size ne yapiyorduk şikeci. illa seneye aglaticaz bunlari.
Ersun denyosu önemli değil.Seneye bu şikecilerin ligde olmasi şüpheli.Burada ah vah eden renkdaş ( ? ) lar ,
Önümüzdeki sene en rahat senelerimizden biri olacak ,,
fenerde daha ersun'un kalacağı belli değil ,
yüksek ihtimal kalsada şampiyon yapmış ( ! ) adamı mundar ettiler resmen , seneye ilk mağlubiyette kendi içlerindeki sırtlanlar piyasaya çıkacaktır , ve iddia ediyorum seneye ersun ilk yarıyı dahi bitiremeyebilir , ama kesinlikle sezonu tamamlayamayacak ,,
Ersun denyosu önemli değil.Seneye bu şikecilerin ligde olmasi şüpheli.
Kurallar uygulanırsa bunları seneye 2.Lig Kırmızı Grup'ta şifresiz olarak seyretmemiz lazım.
Başkanı hapiste olan ve takımla organik bağı devam eden yöneticiler konusunda UEFA olağanüstü hassas.Tabiki bu konuya hiç girmedik zaten ,,
şu mevzuda , burada bazı renkdaşlarımızın ve medyamızın dediği gibi bu iş bitti dahada bişey olmaz vs. tarzı görüşlere karşı cevabı fener verdi/verecek ,
yani gerçekten bu mevzu kapanmış olsa dahi aziz'in başkanlığa devamı , içeri girersede mevcut yönetim kurulunun yada kuklalarından birinin devamı ile fener kendi ipini zorla çektirtecek .
Cok iyi kadro kurdular ...
Emenike
Sow Kuyt
Diego
Emre Topal
Cok iyi kadro kurdular ...
Emenike
Sow Kuyt
Diego
Emre Topal
ben bu denyonun neden tutuldugunu hala çözemedim. bu mal dalga geçtigini filan saniyor. 15 puan atarmiş fener. son 2 sene biz size ne yapiyorduk şikeci. illa seneye aglaticaz bunlari.
antu ve 12 numara bile sizin kadar konusmuyor bu konuyu ne zaman girsem en usta bu baslik !!
niye bozulsin ki.. 433 devam yaparlar
Volkan
GG -----------Türk------ Alves------- Caner
----------Topal --------Meireles(Emre)
Diego
--------------Sow ----Webo------- Emenike(Kuyt)