Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

10268409_809801359044347_5317321875804809028_n.jpg

Saygılar

Ama Sonucta Para Para dir.

fenerbahce bize bir 15 puan daha fark atip 4.yildizi takip sampiyonlar ligine gider ... sabrilerle, ceyhunlarla, hajrovicle sampiyonar ligine gidipte ne yapacaz sanki ...

eskişehirsporlu veya sivassporlusun herhalde. dur dur bjkli de olabilirsin doğru fb size 15 puan fark atar bank asyada ve şampiyonlar ligi tadındaki play-off maçlarına katılmaya hak kazanır haklısın

fenerbahce bize bir 15 puan daha fark atip 4.yildizi takip sampiyonlar ligine gider ... sabrilerle, ceyhunlarla, hajrovicle sampiyonar ligine gidipte ne yapacaz sanki ...

Doğru veya değil bu fb'nin şikeci,ırkçı ve çirkef bir kulüp olduğu gerçeğini değiştirmiyor...Şampiyonlukta bile taraftarına küfredebilen,sevinmeyi bilmeyen amatör zihniyetli bir kulübün Galatasaray gibi asil bir kulüple karşılaştırılacak düzeye getirilmesi Türkiye'nin ayıbıdır...

Burada ah vah eden renkdaş ( ? ) lar ,

Önümüzdeki sene en rahat senelerimizden biri olacak ,,

fenerde daha ersun'un kalacağı belli değil ,

yüksek ihtimal kalsada şampiyon yapmış ( ! ) adamı mundar ettiler resmen , seneye ilk mağlubiyette kendi içlerindeki sırtlanlar piyasaya çıkacaktır , ve iddia ediyorum seneye ersun ilk yarıyı dahi bitiremeyebilir , ama kesinlikle sezonu tamamlayamayacak ,,

Paralı köpekler konudan uzaklaşsın. - Aziz Y. (Mahkum)

[attachment=10176:upload_2014-5-19_1-24-33.jpeg]

[attachment=10177:upload_2014-5-19_1-25-3.jpeg]

[attachment=10178:upload_2014-5-19_1-25-17.jpeg]

images

+

Stoper Transferi

+

Forvet Transferi

+

bazılarına nasip olmayan AVRUPA GENİ

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-19_1-24-33.webp
    upload_2014-5-19_1-24-33.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 193
  • upload_2014-5-19_1-25-3.webp
    upload_2014-5-19_1-25-3.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 195
  • upload_2014-5-19_1-25-17.webp
    upload_2014-5-19_1-25-17.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 199
ben bu denyonun neden tutuldugunu hala çözemedim. bu mal dalga geçtigini filan saniyor. 15 puan atarmiş fener. son 2 sene biz size ne yapiyorduk şikeci. illa seneye aglaticaz bunlari.

Burada ah vah eden renkdaş ( ? ) lar ,

Önümüzdeki sene en rahat senelerimizden biri olacak ,,

fenerde daha ersun'un kalacağı belli değil ,

yüksek ihtimal kalsada şampiyon yapmış ( ! ) adamı mundar ettiler resmen , seneye ilk mağlubiyette kendi içlerindeki sırtlanlar piyasaya çıkacaktır , ve iddia ediyorum seneye ersun ilk yarıyı dahi bitiremeyebilir , ama kesinlikle sezonu tamamlayamayacak ,,
Ersun denyosu önemli değil.Seneye bu şikecilerin ligde olmasi şüpheli.

Kurallar uygulanırsa bunları seneye 2.Lig Kırmızı Grup'ta şifresiz olarak seyretmemiz lazım.

Ersun denyosu önemli değil.Seneye bu şikecilerin ligde olmasi şüpheli.

Kurallar uygulanırsa bunları seneye 2.Lig Kırmızı Grup'ta şifresiz olarak seyretmemiz lazım.

Tabiki bu konuya hiç girmedik zaten ,,

şu mevzuda , burada bazı renkdaşlarımızın ve medyamızın dediği gibi bu iş bitti dahada bişey olmaz vs. tarzı görüşlere karşı cevabı fener verdi/verecek ,

yani gerçekten bu mevzu kapanmış olsa dahi aziz'in başkanlığa devamı , içeri girersede mevcut yönetim kurulunun yada kuklalarından birinin devamı ile fener kendi ipini zorla çektirtecek .

Tabiki bu konuya hiç girmedik zaten ,,

şu mevzuda , burada bazı renkdaşlarımızın ve medyamızın dediği gibi bu iş bitti dahada bişey olmaz vs. tarzı görüşlere karşı cevabı fener verdi/verecek ,

yani gerçekten bu mevzu kapanmış olsa dahi aziz'in başkanlığa devamı , içeri girersede mevcut yönetim kurulunun yada kuklalarından birinin devamı ile fener kendi ipini zorla çektirtecek .
Başkanı hapiste olan ve takımla organik bağı devam eden yöneticiler konusunda UEFA olağanüstü hassas.

Üstelik Cas gerekçeli kararı ile DK'nın kişiler ile ilgili vereceği cezalar henüz açıklanmadı.Bence bunlar Aziz'in içeri girmesini bekliyorlar.Bu Avrupalıların bir huyu da hiç aceleci olmamaları.

Ama mutlaka cezayı kesiyorlar.

Cok iyi kadro kurdular ...

Emenike

Sow Kuyt

Diego

Emre Topal

Zuhahahahaa.Çok iyi kadroya koş.Bizde selcuk melo sneijder sizde topal emre diego.Ancak bizde yedek olur bu 3 adam.Daha bize yabancı forvet gelecek torres eto ayarında.Hakkaten çok iyi kadronuz..Moruk kuyt hep istediğim sag kanatlardan biriydi.Emenike de kazmatörün teki 12 gol atmıs bu sene bayada iyi hakkaten.Ulan kubiş ne ezik adamsın la sen rezil ettin kendini bak.

ben bu denyonun neden tutuldugunu hala çözemedim. bu mal dalga geçtigini filan saniyor. 15 puan atarmiş fener. son 2 sene biz size ne yapiyorduk şikeci. illa seneye aglaticaz bunlari.

Tutulsun bence daha iyi canımız sıkıldıkça .aşak geçeriz.Çok iyi kadro kurmuşlar baksana.Emenike sow kuyt diego filan.İlk super kupa maçında koydukmu bu seferde bu kadro leş demeye baslarlar angut forumlarında.Bunlar böyle salak adamlar.Akılları yenilince kendine geliyor.Bu seneki arenadaki maçta gördük zaten cok iyi kadrolarını kaleye 0 şutla maçı tamamladı ezikler.

antu ve 12 numara bile sizin kadar konusmuyor bu konuyu ne zaman girsem en usta bu baslik !!

antu ve 12 numara bile sizin kadar konusmuyor bu konuyu ne zaman girsem en usta bu baslik !!

konun yarisi kanaryalarla mundar olmus zaten

ustune bahsettigin sitlerde Galatasaray daha cok konusuluyor

kendilerince takma isim taktiklari icin gorememis olanbilrisin :D:D

Bizde 10 numaranin krali varken fenerin bu hamlesi beni hic korkutmadi hatta sevindirdi. Bu adamla sistem degistirecekler. Tahminim 4-3-1-2 'ye donerler. Boylece kanat akinlari zayiflayacak. Caner ile Gokhan'in ustune cok yuk binecek. Sistem degistirmezlerse de zaten 3 forvet+Diego demek savunmada buyuk bosluklar demek. Cunku Diego top ayaginda olunca calisan adam, gerisinde ancak yurur etrafta.

Gercek 10 numara Sneijder'e tekrar saygilar :)

niye bozulsin ki.. 433 devam yaparlar

Volkan

GG -----------Türk------ Alves------- Caner

----------Topal --------Meireles(Emre)

Diego

--------------Sow ----Webo------- Emenike(Kuyt)

Bu kadro fenerin olum ilani demek :) Savunma zaafiyeti had safhada olur. Bizim icin de gayet iyi olur. Boyle oynarlar umarim.

Geri
Üst Alt