Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 303
şl parası çıkmış harbi biz de el atalım şu işe en az 200 milyon tl gelmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ne dedim?15 liralığa yasak var 30 a yokmuş açıldığı an dibi boylayabilir yorumları oldukça çok gibi geldi mentlerde
Ne anlatıyorsunuz yav siz
3 kişilik projeler bile milyon dolarlar kazandı bu arzlardan.
Hile falan yok, kapış kapış alınıyor coin ve token arzları.
Trilyon dolarlık hacimler var piyasada.
Yok Dorukhan Acarmış da akıllı adammış, kendimiz arz etsek biz bundan da fazlasını kazanırdık.
Socios anlaşmasının bağlayıcılığı vardır zaten bizde token var mı o bile belirsiz.edemez miyiz şu an kendimiz
Bir süresi vardır socios ile anlaşmanın herhalde ama diğer büyük kulüpler falanda socios ile anlaşıyor. Dorukhan Acar bir YouTube programında 6.5 milyon fan tokeni Galatasaray'ın elinde demişti diye hatırlıyorum.Socios anlaşmasının bağlayıcılığı vardır zaten bizde token var mı o bile belirsiz.
3.5 milyon arz edildi toplam 10 milyon var, bu 6.5 milyon kimde mesela.
Fener her sene piyasaya token salarak para kazanacak, bu daha başlangıç.
Elimizdeyse iyi.Bir süresi vardır socios ile anlaşmanın herhalde ama diğer büyük kulüpler falanda socios ile anlaşıyor. Dorukhan Acar bir YouTube programında 6.5 milyon fan tokeni Galatasaray'ın elinde demişti diye hatırlıyorum.
Şu anki yönetimde Paribu danışmanlarından biri var belki bir yöntem bulunabilir yada socios anlaşmasının bitmesi beklenir 4-5 yıllıktır anlaşma sanırım Trabzon'un süresi o kadarfı çünkü.Elimizdeyse iyi.
Değilse fail. Elimizdr ve satılabilir olmalı ama.
Yine de arzı kendimiz yapmalıydık, bu konuda hatalıyız. Fenerin arz şekli çok mantıklı kısa sürede acayip fiyatlara gitmesini muhtemel görüyorum. Düşün 190 milyon adetin 500 bini satılabilir olacak 9 ay boyunca.
Bir daha arz yapamayız, hali hazırda olan tokenlar ne olacak o durumda?Şu anki yönetimde Paribu danışmanlarından biri var belki bir yöntem bulunabilir yada socios anlaşmasının bitmesi beklenir 4-5 yıllıktır anlaşma sanırım Trabzon'un süresi o kadarfı çünkü.
Haklı ama bu işte mantık yok.Sevgiler.
Satma yasağı mı 'honeypot'Dolaşımdaki miktar bizimkinin 7 katı şu an.
30 liradan açılacak, açıldığı an bizim market capi 3e katlıyor bu haliyle ama satma yasağı var.
Muhtemelen 300-500 liralara kadar gider çünkü sadece 500 bin adeti satılabilir olacak ilk 9 ayda yanlış anlamadıysam.