Fenerbahçe'den KAP Bildirimi: "Fenerbahçe Token ile 268.500.000 TL gelir elde edilmiştir"

15 liralığa yasak var 30 a yokmuş açıldığı an dibi boylayabilir yorumları oldukça çok gibi geldi mentlerde
Ben ne dedim?

20 milyon adeti 15 liradan

500 bin adeti 30 liradan çıktı

500 bin adetle onun fiyatını 500 lira yaparlar. Manyak mı adamlar 30 liraya aldığını niye 10 liraya satsın. Sığ tahtada neler neler olur.

9 ay sonra 20 milyonun kilidi açıldığında düşüş olur.

Fenere giren her parayı Koç kulübe sıcak para sokuyor olarak okumak lazım. tabi ki taraftarları da alıyordur. Ama böyle bir usülsüzlük fırsatını Koç mutlaka değerlendirir . Adamlar 5’e aldığını 2 gösteriyor. Hatta elalem bunlara bedava? oyuncu veriyor Türk futbolunun selameti için falan. Fener usülsüzlükler içinde boğulmuş bir camia. Bunları Koç’un parası bile kurtaramaz.

Dünyanın büyük kulüpleri socios ile çalışıyor. Socios ile token miktarlarda artacaktır zamanla uzun vadede socios daha iyi olabilir tabi bu konularda hiç bilgim olmadığı için yanlış bir yorum da olabilir.

Ne anlatıyorsunuz yav siz

3 kişilik projeler bile milyon dolarlar kazandı bu arzlardan.

Hile falan yok, kapış kapış alınıyor coin ve token arzları.

Trilyon dolarlık hacimler var piyasada.

Yok Dorukhan Acarmış da akıllı adammış, kendimiz arz etsek biz bundan da fazlasını kazanırdık.

Ne anlatıyorsunuz yav siz

3 kişilik projeler bile milyon dolarlar kazandı bu arzlardan.

Hile falan yok, kapış kapış alınıyor coin ve token arzları.

Trilyon dolarlık hacimler var piyasada.

Yok Dorukhan Acarmış da akıllı adammış, kendimiz arz etsek biz bundan da fazlasını kazanırdık.

edemez miyiz şu an kendimiz

edemez miyiz şu an kendimiz
Socios anlaşmasının bağlayıcılığı vardır zaten bizde token var mı o bile belirsiz.

3.5 milyon arz edildi toplam 10 milyon var, bu 6.5 milyon kimde mesela.

Fener her sene piyasaya token salarak para kazanacak, bu daha başlangıç.

Socios anlaşmasının bağlayıcılığı vardır zaten bizde token var mı o bile belirsiz.

3.5 milyon arz edildi toplam 10 milyon var, bu 6.5 milyon kimde mesela.

Fener her sene piyasaya token salarak para kazanacak, bu daha başlangıç.
Bir süresi vardır socios ile anlaşmanın herhalde ama diğer büyük kulüpler falanda socios ile anlaşıyor. Dorukhan Acar bir YouTube programında 6.5 milyon fan tokeni Galatasaray'ın elinde demişti diye hatırlıyorum.

Bir süresi vardır socios ile anlaşmanın herhalde ama diğer büyük kulüpler falanda socios ile anlaşıyor. Dorukhan Acar bir YouTube programında 6.5 milyon fan tokeni Galatasaray'ın elinde demişti diye hatırlıyorum.
Elimizdeyse iyi.

Değilse fail. Elimizdr ve satılabilir olmalı ama.

Yine de arzı kendimiz yapmalıydık, bu konuda hatalıyız. Fenerin arz şekli çok mantıklı kısa sürede acayip fiyatlara gitmesini muhtemel görüyorum. Düşün 190 milyon adetin 500 bini satılabilir olacak 9 ay boyunca.

Elimizdeyse iyi.

Değilse fail. Elimizdr ve satılabilir olmalı ama.

Yine de arzı kendimiz yapmalıydık, bu konuda hatalıyız. Fenerin arz şekli çok mantıklı kısa sürede acayip fiyatlara gitmesini muhtemel görüyorum. Düşün 190 milyon adetin 500 bini satılabilir olacak 9 ay boyunca.
Şu anki yönetimde Paribu danışmanlarından biri var belki bir yöntem bulunabilir yada socios anlaşmasının bitmesi beklenir 4-5 yıllıktır anlaşma sanırım Trabzon'un süresi o kadarfı çünkü.

Şu anki yönetimde Paribu danışmanlarından biri var belki bir yöntem bulunabilir yada socios anlaşmasının bitmesi beklenir 4-5 yıllıktır anlaşma sanırım Trabzon'un süresi o kadarfı çünkü.
Bir daha arz yapamayız, hali hazırda olan tokenlar ne olacak o durumda?

Yani geçti o iş.

Sociosla anlaşma şartlarını öğrensek yorum yapsbilirdik.

Beşiktaş da benzer yöntemle bu civarda para kazanacaktır.

Dolaşımdaki miktar bizimkinin 7 katı şu an.

30 liradan açılacak, açıldığı an bizim market capi 3e katlıyor bu haliyle ama satma yasağı var.

Muhtemelen 300-500 liralara kadar gider çünkü sadece 500 bin adeti satılabilir olacak ilk 9 ayda yanlış anlamadıysam.
Satma yasağı mı 'honeypot'

Ebedi dostumuzun elde ettiği bu heybetli geliri yüce milletimiz yolunda harcamasını temenni ederiz.

#milletbahçesiyapfenerim

Geri
Üst Alt