Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera: "Galatasaray’ı seçtim çünkü.."

Birakin su "Biz seni sectik" guru islerini. Ufuk, Aykut ve zapata yi kim secti?

Umarim basarili olur diyorum.

Gurur ?

O saydığın isimler seçim değildi, tercihti...

Ayrıca bu haberin tamamen basın tarafından uydurulduğunu düşünüyorum...

Cevap: Fernando Muslera veda etti

resmi sitede görene kadar bitti gözüyle bakmam bu transfere hep aksilik çıkacak korkusu var

hadi bakalım nasıl bir kaleci olacaksın büyüdüğünde... umarım Galatasaray'da büyürsünde boşu boşuna Lorikcağız'ı göndermiş olmayız Muslera.

harika bir haber .

Calcio Line isimli siteyi bulamadım, bulabilen varmı ?

edit: buldum asdasf :D

Daha taksitini ödemedik lan :D

Adamı öldürdünüz :D

Çok güveniyorum Muslera'ya..

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Cok iyi bir kaleci aldık. Ama stoperler el bombası 4 tane var baltayıda yarı stoper sayarsak hepsi birbirinden bomba

Hakan Balta'daki en büyük eksik bence kondisyonu bitmiş olmasıydı.Bu sene iyi bir şekilde form tutarsa eski istikrarlı Hakan'ı görebiliriz.Stoper konusunda Uijfalusi biraz toparlar gibi geliyor ama stoperden önce orta sahamızın güçlü olması gerekiyor bence ilerde iyi pres yapan bir takım zaten defansa fazla iş düşürtmez.Rakip çok üstümüze gelirse Servet daha çok hata yapar.Rakibi markaj etme şansı veren bir orta sahada Servet çok iyi bir stoper olur.

Cok iyi bir kaleci aldık. Ama stoperler el bombası 4 tane var baltayıda yarı stoper sayarsak hepsi birbirinden bomba

doğru dedin kardeş....Defans hattımız sert ve tekmeye kafa uzatacak kadar tabiri yerindeyse deli 4 futbolcudan oluşuyor...Bu dörtlü zaman zaman harikalar yaratacak zaman zamanda takımı batıracak....

Servet baslı basına bi takım...Kızdıgında defalarca izledik topu alıp rakip ceza sahasına kadar sürdüğünü...Rakip kontra atakları için şans :(

Ujfaluji rastgele dalıyor messi örneği unutlmayanlar arasına girdi bile...Çok var tek basına maçı kurtardıgı 90 dakıkalar...Ve yaptırdıgı penaltılar..!!!!!!!!!!!

Sabri Takımın gole ihtiyacı oldugunda mevkisini yerini unutup hucum hattına geciyor hoca her nekadar yerinde dur desede...Bazen iyi oluyor bu takım için bazen kötü

Hakan balta ceza sahası dısından sol ayagına topu oturttugunda vay o kalecinin haline...Defansta bi çok iyi bi çok kötü.....

Artılarıyla eksileriyle defans hattımız bunlar...Yeri gelecek defans hattımız macı alacak yeri gelecek maçı verecek....Herseye hazırlıklı olalım...

Bu arada lucho gonzalesi ve kalströmü alıp bu traansfer dönemini kapatsın bence yönetim....Elmander ve baros..... arda ve selçuk ile harikalar yaratır...

....

Mercoledì 06 Luglio 2011 20:11

La lista dei giocatori che partiranno domani per il ritiro di Auronzo di Cadore (Belluno), in programma dal 7 al 23 luglio.

PORTIERI: Berardi, Bizzarri, Marchetti

DIFENSORI: Biava, Cavanda, Del Nero, Diakitè, Dias, Garrido, Konko, Lulic, Radu, Scaloni, Stendardo, Zauri

CENTROCAMPISTI: Bresciano, Brocchi, Hernanes, Ledesma, Matuzalem, Mauri

ATTACCANTI: Ceccarelli, Floccari, Foggia, Klose, Makinwa, Rocchi, Sculli, Zarate

muslera yok

Yalnız burda CANA da yok! :S

taraftarlar elveda muslera hep kalbimizdesin gibi şeyler yazmaya başladı tweetlerde ve forumlarda :coffee::animation:

Herkes de dünyanın en iyi ilk 10 kalecisi arasına girer diye bir düşünce ve yaklaşım var, ben birşey sormak istiyorum dünyanın ilk 10 kalecisi arasına girecek bir kalecinin Galatasarayımızda işi ne ? M.unt. kaleci ararken alabilirdi ilk 10 kaleci arasına girseydi. Onuda geçtim Lazio neden satsın ? Cana ya bulunmaz futbolcu değil gözüyle bakıyoruz peki neden Lazio ilk 10 a giren kalecisini takasta kullanıp Cana için zorlasın ? Canayı yollamaya çalışırken?? Bazen herşeyi çok abartıyoruz. İyi kaleci olabilir ama çok iyi bir kaleci oldugunu düşünmüyorum ve dünyada ilk 10 a kesinlikle girebilecek bir kaleci değil. Bukadar büyütmeyelim bu transferi Muslerayı geldiğinde de göreceksiniz...

Bu iş de pino ya döndü, geçen seneki gibi bugün yarın açıklanır deyip duruyoruz.

Herkes de dünyanın en iyi ilk 10 kalecisi arasına girer diye bir düşünce ve yaklaşım var, ben birşey sormak istiyorum dünyanın ilk 10 kalecisi arasına girecek bir kalecinin Galatasarayımızda işi ne ? M.unt. kaleci ararken alabilirdi ilk 10 kaleci arasına girseydi. Onuda geçtim Lazio neden satsın ? Cana ya bulunmaz futbolcu değil gözüyle bakıyoruz peki neden Lazio ilk 10 a giren kalecisini takasta kullanıp Cana için zorlasın ? Canayı yollamaya çalışırken?? Bazen herşeyi çok abartıyoruz. İyi kaleci olabilir ama çok iyi bir kaleci oldugunu düşünmüyorum ve dünyada ilk 10 a kesinlikle girebilecek bir kaleci değil. Bukadar büyütmeyelim bu transferi Muslerayı geldiğinde de göreceksiniz...

aynen +1905 ; O Listedeki 12.Isim Bizim eski kalecimiz Kingston´mus hatta :D

Ben Lauroya bile raziydim vallahi oda iyi kaleci...Victor muthis olurdu ama .. Insallah yonetim Orta Saha Futbolcusu alamazlik yapmaz..

Geri
Üst Alt