Fetih 1453

Cevap: Fetih 1453

trailerin ilk 1.5 dakikasindan filmin ana temasinin din oldugunu anladim, kalaninda da pro-Osmanli/Turk oldugunu. yani film bir kere tarihi gercek bir sekilde yansitmis mi ona bakin da sonra millete sniff sniff osmanli dusmanligi kokuyor evet siz ottoman dusmanisiniz lol diyin

bazi insanlar cok enteresan..

bu film kotu olamaz ama biz osmanli dusmani olabiliriz :) lavuk musunuz lan..

millete Osmanli yada Turk dusmani yaftasi yapistiracaginiza filmin kotu olabilecegini, bunun mumkun oldugunu, herkesin begenmek zorunda olmadigini kabul edin daha kolay :)

Begendim = Osmanli sempatizani

Begenmedim = Osmanli dusmani :)

bu mudur lan? bu kadar mi basiyor kafaniz.. capiniz anca buna mi musade ediyor :)

Ne karaktersizsin belli değil.

trailerin ilk 1.5 dakikasindan filmin ana temasinin din oldugunu anladim, kalaninda da pro-Osmanli/Turk oldugunu. yani film bir kere tarihi gercek bir sekilde yansitmis mi ona bakin da sonra millete sniff sniff osmanli dusmanligi kokuyor evet siz ottoman dusmanisiniz lol diyin

hayri sen sünnet oldun mu

kardeih biz savaşı iman gücüyle kazanmadık mı ? daha ne olsun ?

Konu olarak Cüneyt Arkın'ın oynadığı tarihi filmlerden bile daha az gerçekçi kalmışsa oturup bir düşünmek lazım.

Sadece görsel açıdan kendi standartlarımızın üzerine çıkmışız o kadar.

Daha iyi senaryo ve daha iyi bir kurgu beklerdim. B sınıfı kategoride video filmi olarak kalabilir.

bi ara zaman ayirip izle bence :) oradaki arena, arenadaki kalabalik, hepsi efekt.. o kadar insani bi araya topladiklarini mi saniyorsun:) arena'da maximus diye bagiran kalabalik aslinda efekt.. savas sahnelerinde de efekt var..

filmin basinda binlerce ok havada ucusuyor hatirlarsan.. o kadar ok attiklarini mi saniyorsun:)

maximus'u arena'ya goturen ihtiyari hatirlarsin dovusturmek icin.. Oliver Reed oynuyordu.. Oliver Reed filmin cekimleri bitmeden hayatini kaybetti, yarim kalan sahneleri vardi ve o sahneler efektlerle tamamlandi.. Adamlar olmus adami oynattilar efektler sayesinde filmi bitirmek icin..

bunlar cocuk oyuncagi degil kisacasi.. 1453'teki efektler gulunc bunlarin yaninda.. buram buram ben efektim diye bagiriyor :)

Bumu görsel efekt?

Colosseum_night.jpg

Filme baştan sona görsel efekt demişsin ama yarısı bile değil.Neyse fazla tartışmayalım zaten Fetih 1453 ile Gladyatör'ü karşılaştırdığım yok.Tabiki Gladyatör Fetih'i henüz izlemesemde daha iyi filmdir.

Filme bugün gittim..Gerçekten muhteşem bir film olmuş..Kimse ön yargılı yaklaşmasın gitsin..

ben daha izlemedim ama izleycegim yabanci bir film olunca güzel oluyor ama türk film mi olunca osmanli olunca begenmez oluyoruz.

Oyuncuları daha iyi seçebilirlerdi ama genel olarak beğendim ben filmi.Ayrıca senaryo söylendiği gibi din üzerinden değil aşk üzerinden kurgulanmış.

Filmi izledin mi hayri ? Hayır film kötü olabilir beğenmedim dersin şöyle olmalıydı der geçersin de canın sıkıldıkça giydiriyosun filme.hayırdır ??

ulan beğenmeyebilirsin eyvallahta her msjda bi laf sokulmaz ki filme ayıp be emeğe saygı duyun bari

Filmi izledin mi hayri ? Hayır film kötü olabilir beğenmedim dersin şöyle olmalıydı der geçersin de canın sıkıldıkça giydiriyosun filme.hayırdır ??

trailerin ilk 1.5 dakikasindan filmin ana temasinin din oldugunu anladim lafindan ne cikardin

ya da boldlayarak neyi amacladin

sadece gordugum seyi soyluyorum

Bu da yeni adet oldu..Osmanlı'nın mirasının üstünde Osmanlıyı kötülüyoruz..

Konuyla alakasız olacak ama Osmanlı konusunda halkımızın %70'inden fazlası kahramanlıklar ve göz boyamalar dışında hiçbir şey bilmiyor. Miras değil enkaz diye düzelteyim ben onu.

Geri
Üst Alt