FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Sonuçta Sony'nin tekelinde gibi birşey bu olay ve istedikleri yönlendirmeyi yaparlar. Ayrıca PS3'ün korsanı tamamen çıksa bile bir tane boş Blu-ray disk; 50GB olanı 30 TL civarı. Yani korsan oyun bile satan adamın kâr koymasıyla 40-45 lira yapar ki yine ucuz değil. :)

Bu işim müdvimi olsam BLue-Ray disk yazıcısı alır işi kotarırdım. Single layer re-writable 2 tane de disk aldım mı sil baştan çek kaydet. Torrent bedava ! :)

En azından diyerek belirttim. Sen önceki yorumlarını bir gözden geçir diyorum. Verilmesi gerek cevabı verdim bu konuda üzgünüm çünkü huyum değildir. Neyse tatsızlık uzamasın ama üslubuna dikkat et. Beni insanları enayi yerine koymakla, bilgisizlik ile suçlayan sendein bir dön oku ben ne cevap vermişin sana.

Onlar hakaret olmuyor dostum. Ne zamandır bilgin yok hakaret oldu ? Velet filan hoş olmuyor anladın mı ? Yani yaş olayını sokman bile çok saçma. Sen değilmisin ? Yok oyunları çok pahalı bilmem ne diyen ? Sen mesajlarını oku ilk önce "dünyayı ben yarattım her şeyi ben biliyorum" üslubunu bir gözden geçirmeni tavsiye ediyorum.

PES'i bilgisayarda'da online oynayabiliyorsun ki. :) Hatta şuan bilgisayarda her oyunu online oynayabiliyorsun bunlara +Counter Strike gibi bir oyunu oynayabiliyorsun daha ne olsun. :) PS3 sadece God Of War tarzı oyunlar ve FİFA-PES için alınır. GTA4 ve onun tarzında oyunlar gerçekten kötü oluyor.

Oynayamazsın demedim Sercan. Örnek olarak belirttim. Haa hiç oynadım mı hayır ! Denedim mi yine hayır. Online oyun benim(!) için sürüleyici olmalı. Yani eski counter serisi - cod serileri - battlefieldlar ya da L4D gibi... Yani futbol zevk vermez online çünkü bağlantı burda hayati önem taşır birde futbol bu sonuçta. Ama PES arkadaş ortamında harika bir oyundur :) Geyikler sohbetler üst düzey olmakta :)

PES'i bilgisayarda'da online oynayabiliyorsun ki. :) Hatta şuan bilgisayarda her oyunu online oynayabiliyorsun bunlara +Counter Strike gibi bir oyunu oynayabiliyorsun daha ne olsun. :) PS3 sadece God Of War tarzı oyunlar ve FİFA-PES için alınır. GTA4 ve onun tarzında oyunlar gerçekten kötü oluyor.

Amac o degil.Konsol oyunculugu apayri bisey.En iyi grafikler demiyorum,cikan her yeni oyunu en iyi optimizasyonla oynayabilmen icin her 2 yilda bir 800-1000 euroluk bir PC masrafi yapman gerekir.Ama bir konsol alirsin,en iyi optimizasyonla 5 yil keyifle oyun oynarsin.Fark burada.

Onlar hakaret olmuyor dostum. Ne zamandır bilgin yok hakaret oldu ? Velet filan hoş olmuyor anladın mı ? Yani yaş olayını sokman bile çok saçma. Sen mesajlarını oku ilk önce "dünyayı ben yarattım her şeyi ben biliyorum" üslubunu bir gözden geçirmeni tavsiye ediyorum.

Bilmem ki öyle bir tabirim ya da hitabımı göremedim. Bu senin kendi "alınganlığın" ya da düşünce yapın olmasın. Neyse uzatmak istemiyorum, söylediklerimin arkadasındayım. Hakarete varan o laflarından sonra ve verdiğin geçiştirme cevaplarından sonra yetmezmiş gibi iftiravari cümlenden sonra, evet hakettin.

Amac o degil.Konsol oyunculugu apayri bisey.En iyi grafikler demiyorum,cikan her yeni oyunu en iyi optimizasyonla oynayabilmen icin her 2 yilda bir 800-1000 euroluk bir PC masrafi yapman gerekir.Ama bir konsol alirsin,en iyi optimizasyonla 5 yil keyifle oyun oynarsin.Fark burada.

Benim için, ekran kartı değiştir, işlemci al tak, rami o.c yap fln bunlar bana zevk veriyor. Yoksa dediğin doğru ama, Mercedes'e binmeyip, Subaru alıp her sene motor modifiyesi yapmak gibi birşey yani.

Abartıyorsun gerçekten 800-1000 € diyorsun . Sana söylüyeyim 2 sene rahat oynarsın full optimizasyonda . Ondan sonra 200-250 TL lik fazlalık koyarsın ondada bir sene gider . Sonra 600-700 TL olur . ee bırakta olsun okadar . 4 sene geçti değil mi ?

LCD TV herkesin evinde var diye bir kural yok. PS3 alıyorsan ona özel almak zorundasın odana fln. Yoksa hiç bir mantığı yok. Bana göre 82 Ekran çok küçük, ya da ben büyük ekrana alıştım ondan öyle. Yani PS3 alıyorsan ekran büyük olcak, yoksa zaten bir mantığı yok.

82 full hd çok mü küçük:o,maşallah aga memleketin ekonomik durumu sanıldığı kadar kötü değil gibi:o

82 full hd çok mü küçük:o,maşallah aga memleketin ekonomik durumu sanıldığı kadar kötü değil gibi:o

TV izlemek için gayet iyi ama, PS3'ün mantığı büyük ekrandır. Ve 82 ekran bana göre küçük. 132 ekran oynayıp ondan sonra yorum yapmanı tavsiye ederim, 82 gerçekten küçük geliyor. :)

O kadar yazım yine yazmak istiyorum. 3 yıl oldu 4.yıl geliyor oynamakta olduğum tüm oyunları yazdım. 2007de topladığım zevkle bir araya getirdiğim PC ile. Sercan'ın örneğide güzel olmuş gerçekten. Bu durum buna benziyor. Biri sadece siyah bir oyun amaçlı kutudan ibaretken diğer bilgisayar. Farklı amaçlarda da kullanabileceğin fonksiyonel bir alet. Dediğim gibi sana para dahi kazandırabiliyor o derce :)

Kaan, verdiğin ücret örneği çok aşırı. O paranın yarısı ile son teknoloji ihtiva eden işlemci+ekran kartı alabilirsin. Yetmez birde gamepad alırsın :)

Abartıyorsun gerçekten 800-1000 € diyorsun . Sana söylüyeyim 2 sene rahat oynarsın full optimizasyonda . Ondan sonra 200-250 TL lik fazlalık koyarsın ondada bir sene gider . Sonra 600-700 TL olur . ee bırakta olsun okadar . 4 sene geçti değil mi ?

Sen ne diyorsun? :) Crysis ciktigi zaman arkadaslarimin yaptigi masraflari ben bilirim.Muhtemelen en gec 3-4 yil sonra Xbox ve PS3 yerine yenileri gelecek.Ama gectigimiz 4 yilda Core 2 Duo'dan Core i7'ye,Pixel Shader 3.0'dan 5.0'a gectik.DDR3 yayginlasti,PCI Express 2.0 geldi.DirectX 9'dan 11'e gectik.

Her oyunu kaliteli oynayacagim diyen bir insan son 4 yilda rahat 2.5-3 milyar masraf yapmistir.Cunku bugun 600 euro'dan cikan bir ekran karti 1 yil sonra makul seviyeye geliyor,teknolojiyi gunu gunune takip eden bir insanin boyle bir masraf yapmamasi mumkun degil.

Bilmem ki öyle bir tabirim ya da hitabımı göremedim. Bu senin kendi "alınganlığın" ya da düşünce yapın olmasın. Neyse uzatmak istemiyorum, söylediklerimin arkadasındayım. Hakarete varan o laflarından sonra ve verdiğin geçiştirme cevaplarından sonra yetmezmiş gibi iftiravari cümlenden sonra, evet hakettin.

Bende kendimde görmedim. Halen hakaret etmeye devam ediyorsun. İnsanlara tepeden bakmaya devam et. Sana hiç kimse ayrı bir fikir yüzünden kimseye hakaret etme izni veremez. Anladın mı ? Birde yaş farkı olayı ; İşte aramızda 3 yaş filan var ben senden daha büyüğüm daha çok şey biliyorum havan ayrı bir vahim olay. Birde aramızda 3 yaş var deyipte gibip 2 yaş olduğunu düzeltmen ayrı bir garip hareket "Aaa 3 yokmuş 2 varmış" gibi. Fazla takma bu yaş olayına sana tavsiyem. He takarsan bile 2 ye 3 e bakma. Sabrımıda daha fazla zorlama.

Bu arada PS3'e wireless klavye baglayabiliyor,internette gezinebiliyor,eklentiler ile messenger uygulamalari ile chat yapilabiliyor,HDD ve Blu-ray ozelligi sayesinde film download ediyor ya da Blu-Ray izleyebiliyosunuz.Siz konsollari sadece oyun amacli goruyosunuz,yeni nesil konsollarda artik hersey yapilabiliyor.

Oyunu en sonunda kurdum ama bu kasılmalar çok kötü. En yüksek sistem isteyen oyunları bile son ayarda oynuyorum ama bu kasıyor. Neden böyle acaba?

Sen ne diyorsun? :) Crysis ciktigi zaman arkadaslarimin yaptigi masraflari ben bilirim.Muhtemelen en gec 3-4 yil sonra Xbox ve PS3 yerine yenileri gelecek.Ama gectigimiz 4 yilda Core 2 Duo'dan Core i7'ye,Pixel Shader 3.0'dan 5.0'a gectik.DDR3 yayginlasti,PCI Express 2.0 geldi.DirectX 9'dan 11'e gectik.

Her oyunu kaliteli oynayacagim diyen bir insan son 4 yilda rahat 2.5-3 milyar masraf yapmistir.Cunku bugun 600 euro'dan cikan bir ekran karti 1 yil sonra makul seviyeye geliyor,teknolojiyi gunu gunune takip eden bir insanin boyle bir masraf yapmamasi mumkun degil.

Bu zevk dışında sayko vari bir davranış. Bu örneklerde var PS3'e 100 tane oyun alan adamda var orijinal değiştirme yapmadan. Bunlar uç örnekler. Araba modifiyesinde de var. Ben misal, maket helikopter modelleri ile de ilgileniyorum. Bu hobi içinde 100tl den 5000tl ye kadar yolu var. Her arızada da modele göre parça ücretide cabası. Benim yaptığım modifikasyonun bana full masrafı 1740tl olmuştu. Herşey sıfır yalnız. Monitörden kasaya,psu dan fan sistemine, yalıtım aparatlarından her parçaya ayrı ayrı soğutucu takmaya kadar. Ramleri anakartı işlemciside cabası. Ve o sistem ile hala istediğim oyunu gayet rahat rahat oynayabiliyorum. Haa Crysis'da map'e göre FPS yüseliyor doğru ama bunun çözümü kolay. Elimdeki kartı satıp 300tl koyarsam bunuda aşarım. Yani, senin verdiğin örnek optimal değil, anormal şartlar içinde doğru.

Geri
Üst Alt