FIFA 17 Ana Konu

Elimde coutinho var diyen. Uygun fiyata satıcam sıkıldım yeni takım kuracağım diyen varsa alıcınız geldi. Alırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

False 9

Martial-Firmino-Mkhi
Eriksen-AnderH
Kante
Shaw-Smalling-Varane-Carvajal
Navas

Iyi kadro :ka19:

Kariyer modundan neden tüm oyuncuların özellikleri gözükmüyor?
Çoğu gizli, tek tek rapor isteyip mi uğraşıcaz bunla böyle saçma ve kötü olmuş.

PC de kanser ediyor :( %60 ı potansiyel hileci.

PC de kanser ediyor :( %60 ı potansiyel hileci.

Hileden kasıt maça başlar başlamaz maçtan çıkanlar ise, mümkün olduğunca online seasons yerine FUT Champions oyna. Toplam 7-8 hafta falan oynamışımdır şimdiye kadar hiç maçtan çıkana denk gelmedim.

Edit: Tabii katılım bileti ön elemeleri geçtikten sonra alındığı için seasons'a göre gayet kaliteli oyuncularla karşılaşıyorsun. Yani div1 şampiyonu olabilecek seviyede değilsen rakipler üzebilir.

Son düzenleme:
Bu arada 2-1 öne geçerek hayatının hatasını yapan arkadaşın hazin sonu :D
(bkz: 20 aralık 2015 real madrid rayo vallecano maçı)

pXMZQL.jpg

Not: Div1'de yaşanmıştır.

2si de müthiş kartlar muhtemelen ama sadece 24 saat paketlerde durduklarından çok pahalılar ya

bi de bu adamları alacak param olsa defansın tamamını psgden oluşturmazdım herhalde :D

Orta sahada Kante'nin defansif açıdan biraz daha zayıfı ama daha tekniği Saivet var ve kendisini Sow'la bağlayabiliyorsun, muhteşem bir b2b, orta sahanın direncini arttıran, defans hücum her yere katkı veren Matuidi var ve Sneijder'e ek olarak yine oyun kurmayı kolaylaştıran ve Podolski'yle bağlanabilen Draxler var. Böyle olunca yine chem kaybı yaşanmaması için defansı da PSG ile kurmak gerekiyor ki bence defans da iyi gayet.

Kısacası Sow'u 10 chem ile oynatmak için Saivet gerekll yani ilk başta, sonra onu da 10 chem ile oynatmak için diğer Ligue 1 oyuncuları gerekli aslında özetle. Tabi başka dizilişlerle başka kombinasyonlar da ortaya çıkabilir. Örneğin CAM'a Sneijder yerine RvP koysam Sow ile aralarında yeşil link oluşacağından arkada Saivet'e gerek kalmaz. Ama Sneijder'den nasıl vazgeçeyim? :) Zaten oyunun başından beri kendisiyle oynamak istiyordum. Ayrıca daha 5 maç yaptım bu takımla Sneijder 8 gol attı :D Sow ve Poldi'den daha fazla attı.

Orta sahada Kante'nin defansif açıdan biraz daha zayıfı ama daha tekniği Saivet var ve kendisini Sow'la bağlayabiliyorsun, muhteşem bir b2b, orta sahanın direncini arttıran, defans hücum her yere katkı veren Matuidi var ve Sneijder'e ek olarak yine oyun kurmayı kolaylaştıran ve Podolski'yle bağlanabilen Draxler var. Böyle olunca yine chem kaybı yaşanmaması için defansı da PSG ile kurmak gerekiyor ki bence defans da iyi gayet.

Kısacası Sow'u 10 chem ile oynatmak için Saivet gerekll yani ilk başta, sonra onu da 10 chem ile oynatmak için diğer Ligue 1 oyuncuları gerekli aslında özetle. Tabi başka dizilişlerle başka kombinasyonlar da ortaya çıkabilir. Örneğin CAM'a Sneijder yerine RvP koysam Sow ile aralarında yeşil link oluşacağından arkada Saivet'e gerek kalmaz. Ama Sneijder'den nasıl vazgeçeyim? :) Zaten oyunun başından beri kendisiyle oynamak istiyordum. Ayrıca daha 5 maç yaptım bu takımla Sneijder 8 gol attı :D Sow ve Poldi'den daha fazla attı.

anladım kimya için olduğunu da ben mesela şöyle bir şey yapabilirdim demek istedim

adsadad FIFA 17 Ultimate Team Squad | Futhead

eski hesabımda payetin cam versiyonu vardı artık yok gerçi :D çok zenginsen pogba da olabilir tabi :D

Son düzenleme:
anladım kimya için olduğunu da ben mesela şöyle bir şey yapabilirdim demek istedim

adsadad FIFA 17 Ultimate Team Squad | Futhead

eski hesabımda payetin cam versiyonu vardı artık yok gerçi :D çok zenginsen pogba da olabilir tabi :D

Bu Payet olsa her şey çok değişirdi zaten :D Çok iyi bir kart.

Futmas SBC'lerinden en insanı şartları isteyen Kurzawa olduğundan onu almıştım ve untradable kart olduğundan bu şekilde onu da kullanabiliyorum hem.

PS4 için Playstation Store'dan 104 liraya aldım sonunda. Güzel fırsat kaçırmamak lazımdı. İndirim 7 Şubat'a kadar geçerli.

PS4 için Playstation Store'dan 104 liraya aldım sonunda. Güzel fırsat kaçırmamak lazımdı. İndirim 7 Şubat'a kadar geçerli.
Ben oyun ciktigi gun rus psnden 100 liraya almistim kardeslik yaparak baya karli oluyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emir sen ps ye mi geçtin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine iğrenç bir oyun olmuş. Yavaş, atağa çıkamayan takımlar, iğrenç penaltılar vs... vs... 2002'den sonra zaten bitmişlerdi.

Yine iğrenç bir oyun olmuş. Yavaş, atağa çıkamayan takımlar, iğrenç penaltılar vs... vs... 2002'den sonra zaten bitmişlerdi.

Hayatta hızlı atağa çıkamazsın reis Fifa'yı bana göre en zevkli kılan o şekil şükül atabildiğimiz çalımlardı onlarda etkisiz olmuş artık

şöyle Ronaldo'yla soldan gelip bir içeri gireyim desen giremezsin

Ama al Pogba'yla ortasahadan vur ol olur

Hayatta hızlı atağa çıkamazsın reis Fifa'yı bana göre en zevkli kılan o şekil şükül atabildiğimiz çalımlardı onlarda etkisiz olmuş artık

şöyle Ronaldo'yla soldan gelip bir içeri gireyim desen giremezsin

Ama al Pogba'yla ortasahadan vur ol olur

PS4'de Fifa'dan PES'e geçtik PES turbo motorlu araba gibi, keyifli en azından pat pat gol atıyorsun.

Fifa'da gol fln atılmıyor.

Geri
Üst Alt