FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Bu kadar coins'i nereden buluyorsunuz.? :D Bir de bu katalog'taki 1000*10 coins'i aldım. Altınlardan düştü ama maç sonlarında o 1000 coins gelmiyor. Neden gelmiyor olabilir?
FIFA Points aldım biraz, biraz da trading.

Valla hicbir fikrim yok coins konusunda. İlginç

N5

Öyle olabilir ben zaten üstte ps3 te fifa degil dedim dedigin ps3 ile ps4 ayni degillerdir zaten Pc versiyonlarida farklidir onuda biliyorumda ben yorumumu ps3 kiyaslamasinda yaptim.

ha ok anladim. bilemem onu simdi. fifa ps3 ve ps4 arasinda gece gündüz kadar fark var yani. her yönden. sadece görsel degil.
Ama yakin cekimde pes deki oyuncularin yüzleri daha gercekci geldi banada. yani versionlarda da öyle . ama atmosfer. stad ve saire fifa baya önde.

İşe yaramadığını düşündüğünüz premier lig popcusu varsa tarafımdan memnuniyetle kabul edilir. :asd:

Gecen Yil Coins satin almistim, simdi korkuyorum biraz cünkü EA daha cok kontrol edecek ve coins satan alanlara agir cezalar verecekmis. :/

Gecen Yil Coins satin almistim, simdi korkuyorum biraz cünkü EA daha cok kontrol edecek ve coins satan alanlara agir cezalar verecekmis. :/
1 defa alanlara sadece uyarı veriyorlar, 2.sinde FUT Club Reset, 3.sünde BAN.

__

Bu arada bugün biraz trading yapayım dedim. 2-3 saatte her saat başı aşağı yukarı 10 dakika harcayarak (toplam 30-40 dakika) aldığım oyuncuları tahminen 100 bin kârla satıyorum. Şimdiden 50-60k kâr yaptım, kalanlar da satılınca 100k kâr olmuş olacak toplam 1 saatlik eforla sadece :)

Mass bidding tekniğini uygulamanızı tavsiye ederim. Oyuncu seçin bir/birkaç tane ve en yoğun vakitlerde (UK saatiyle 16-21 arası) ucuza bid yapın hepsine belirli bi miktar. Ve gece saat 3'ten 10'a kadar elden çıkarın. Gece fiyatlar daha pahalı çünkü. Atıyorum yoğun vakitlerde 3200'e giden bi oyuncunun tüm kartlarına 2500-2900 arası basın, hepsini kazanmasanız da %60'ını kazanabilirsiniz eğer doğru şeyi yapıyorsanız. Gece vakitlerinde bu oyuncu 3500-5000 arasına bile gidebilir (minimum buy now). Bu metodla kart başı 600-2000 coins kâr yapabilirsiniz. Hadi 1000 diyelim, 30 karttan 30,000 eder. Toplasan yarım saatlik bi efor.

Hangi kartı seçtiğinize dikkat edin yalnız, fiyatları biraz inceleyin. Gerekirse futdb.net gibi siteleri kullanın orada saat saat en düşük buy now bilgilerini gösteren bi grafik var her oyuncu için.

Ayrıca örneğin 50 bininiz varsa mesela seçeceğiniz oyuncuya max 2k basın. 7k'lık oyuncu seçerseniz daha az kart kazanırsınız, kâr oranı çok değişmeyeceği için de kârınız da düşmüş olur. Sermayeniz daha çoksa arttırabilirsiniz bunu.

Sonradan teşekkür edebilirsiniz. ;) Zarar ederseniz bana gelmeyin.

turnuva ayarlayında akabinde oyunu ssataq

Fifa 15 aldığımdan dolayı elimde olan Fifa 14'ü takaslamak istiyorum ilgilenenlere duyurulur :)

Bu origin hesabında ki oyunu nasıl satıyoruz?
Şimdi ben Pc'den PS4 gecicem fakat elimde oyun var hem 14 hem 15 bunları origin hesabı ile birlikte mi satıyoruz yoksa sadece oyun satilabiliyor mu?

Birde PS4 geçince pc de kurduğum kadro oraya aktarilabilir mi?

Bu nasıl oyun böyle 3-4 gündür oynuyorum daha önce iş yoğunluğu sebebiyle pek oynayamamıştım. Defans yapmak acayip zor olmuş. Rakipler hayvan gibi kapanırken benim savunma delik deşik oluyor. İngiltere kadrom var nerdeyse her maç başka formasyon ile oynuyorum. Bu sezon en sağlam formasyon hangisi sizce? Ayrıca rakip takım beni savunurken ceza yayı civarı çok kalabalık oluyor benim ceza yayı civarı delik deşik. Topa sahip olan oyuncu ile benim defans oyuncum arasında neredeyse 3 metre mesafe oluyor ve doğal olarak topu kapmak neredeyse mümkün değil. Birde çapraz atılan topları bir türlü engelleyemiyorum.

Normalde çok çok iyi defans yapan birisiyim ama bu sene çok amatör kaldım oyuna.

Tarzına uyum sağlarım ben yine de çok pozisyon veriliyor o tarzda :D

Yok bu sene İngiltere'den başladım, zamanla uzaklasirim.

Jovetic-RvP
Rooney
Mata-Ozil
Matic
Baines-Mangala-Cahill-Sagna
Begovic

Reus'lu Hulk'li bi kadrom da vardı sattim trading yapıyorum.

Sen?

N5

Aynen direk yine ingiltere ligiyle başladım bende.

Sturridge-Lukaku
Silva-Fernandinho-Gerrard-Walcott
Moreno-Mangala-Sakho-Coleman
Begovic

De Gea için ne diyorsun? İki üç maçta karşıma çıktı maçı kurtardı her seferinde.Diving i falan çok iyi.Baklava mı oynuyorsun çift cm li?

Bi türlü sağ açık pozisyonunda istediğim adamı bulamadım.Mirallas ı falan denedim olmadı.Sterling iyi aslında kiraladıgımda iyi oynamıştı yani.Willian ı almam gerekecek heralde.

Pesciyiz Korsan Cd aliriz :D 100 tl verecek paramiz yok :D 5 tl ye alirim takarim pc me bakarim oyunun tadina :D

Bu origin hesabında ki oyunu nasıl satıyoruz?
Şimdi ben Pc'den PS4 gecicem fakat elimde oyun var hem 14 hem 15 bunları origin hesabı ile birlikte mi satıyoruz yoksa sadece oyun satilabiliyor mu?

Birde PS4 geçince pc de kurduğum kadro oraya aktarilabilir mi?

Hesap ile birlikte satsrsın anca. Öbür türlü nasıl oyunu ayırıp satacaksın ki sonucta origin hesabı açık istiyor.

Diğer soru ise aktarılamaz.

Tapatalk

İlave: benim bildiğim kadarıyla yukarda yazdıklarım

Tapatalk

Aynen direk yine ingiltere ligiyle başladım bende.

Sturridge-Lukaku
Silva-Fernandinho-Gerrard-Walcott
Moreno-Mangala-Sakho-Coleman
Begovic

De Gea için ne diyorsun? İki üç maçta karşıma çıktı maçı kurtardı her seferinde.Diving i falan çok iyi.Baklava mı oynuyorsun çift cm li?

Bi türlü sağ açık pozisyonunda istediğim adamı bulamadım.Mirallas ı falan denedim olmadı.Sterling iyi aslında kiraladıgımda iyi oynamıştı yani.Willian ı almam gerekecek heralde.
Begovic çok iyi, başka kaleciye ihtiyacım olmadı şu ana kadar. De Gea'nın handling ve Positioning'i çok kötü, ben uzak durdum ondan bu yüzden. Zaten kalecilerde ilk baktığım özellikler sırasıyla Handling, Positioning, Diving, Reflexes

Kanatlı formasyonları sevemedim, 433 ve 4321 denedim gerçi sadece. 41212'yi de deneyeceğim bir ara. Baklava oynuyorum, çok keyifli. Ama bekler ve defansif orta sahan baya önemli bir hal alıyor 2 CM'in defansif olarak iyi değillerse.

Sağ kanat için McGeady ve Navas'ı da düşünebilirsin ama hiçbiri Willian kadar iyi olmaz gibi.

Pc için update çıkmış belirtilmemiş gameplay değişiklikleri var mı?

OHA!

10479735_10152790800189759_2603907930671878150_n.png

Geri
Üst Alt