FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Beyler 300.000 coins var PS3'de, Saglam bi takim bilen varmi? Division 3'deyim suan.

Zaten Tactical Defendinge giciklim var...14 de hic kullanmadim...15 de tam boka sariyor defans...
adamlar sanki rakip yokmus gibi daliyorlar habere defansima...

LOBBY DE Kaldirilmis...bu fifa nin...

Zaten Tactical Defendinge giciklim var...14 de hic kullanmadim...15 de tam boka sariyor defans...
adamlar sanki rakip yokmus gibi daliyorlar habere defansima...

LOBBY DE Kaldirilmis...bu fifa nin...
Gerçekler ile yüzleşme vakti geldi artık. Ben ilk başta bayağı zorlandım ama şimdi bir sürü maçı gol yemeden tamamlıyorum 15'de.

Sağlamsa Lassa

Ps4 bir Fifa turnuvası düzenleyin ama Chelsea benim olsun.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uzun zaman sonra tekrar oynadım güncellemden dolayımıdır nedir oyun cok saçmalaşmış geldi el özelliğini acıyorum elle müdahale oluo vermio salak saçma oyuncu kaleci htaları falan valla gram zevk almadım dün neden böyle oldu acaba

en dandik sutlarin bile gol olmasi cok sinir bozucu
serefsizler nasil kaleci yapmis böyle

Seasons oynuyorum rahatim.
Gercek futbol seasons modunda var.

FUT sadece sinir verici. ..ergenlerin, hilecilerin ve pace&skill den başka birşeyi bilmeyenlerin modu.

Son düzenleme:
Hazır boş zamanım varken manager career oynayayım dedim de bir şeyi anlamadım, Galatasaray ile başladım world class zorlukta lakin hiç zevk vermedi, her maç fark attım ve TSL'de kupa maçı falan da yok bu sebeple 9-10 maç sonra bıraktım bu sefer de arsenal ile başladım, aynı zorluk derecesinde olmasına rağmen oyun çok zorlaştı maçlarım hep 0-0,1-0 falan bitiyor, rakip pas hatası yapmıyor neden böyle?

Hazır boş zamanım varken manager career oynayayım dedim de bir şeyi anlamadım, Galatasaray ile başladım world class zorlukta lakin hiç zevk vermedi, her maç fark attım ve TSL'de kupa maçı falan da yok bu sebeple 9-10 maç sonra bıraktım bu sefer de arsenal ile başladım, aynı zorluk derecesinde olmasına rağmen oyun çok zorlaştı maçlarım hep 0-0,1-0 falan bitiyor, rakip pas hatası yapmıyor neden böyle?

birinde 2-3 yildizli takimlara karsi oynuyorsun digerinde ise 4-5 yildizli takimlara karsi
zorlanman cok dogal yani

birinde 2-3 yildizli takimlara karsi oynuyorsun digerinde ise 4-5 yildizli takimlara karsi
zorlanman cok dogal yani

Evet ondan olabilir ama biraz tuhaf geldi bana sanki pc hile yapıyormuş gibi... Mesela walcott'la bile basıp geçemiyorum, 30-40 pace'li adam gelip yakalıyor nasıl oluyorsa artık o... Ayrıca capital cup'ta ki düşük yıldızlı takımlarda da aynı sorun var. Ayarlardan pass error'u arttıracam bakalım nolacak.

Geri
Üst Alt