- 29 Şubat 2012
- 13.306
- 1.264
- 1.328
O 14 serisinde de vardı.Playstation cafede Fifa 15'i oynadığımızda niye anlamsız bir lag oluyor acaba? Resmen 1 sn sonra tepki veriyor oyun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O 14 serisinde de vardı.Playstation cafede Fifa 15'i oynadığımızda niye anlamsız bir lag oluyor acaba? Resmen 1 sn sonra tepki veriyor oyun.
Çok kötü yahu, maçı sen oynamıyor gibisin. PC'nin gözünü seveyimO 14 serisinde de vardı.
SakhoBPL'de hangi stoper sağlam. Ben Cahill, Koscielny ve Smalling ile oynuyorum Smalling mallaşıyor ara ara.
Sağlamsa Lassa
Gerçekler ile yüzleşme vakti geldi artık. Ben ilk başta bayağı zorlandım ama şimdi bir sürü maçı gol yemeden tamamlıyorum 15'de.Zaten Tactical Defendinge giciklim var...14 de hic kullanmadim...15 de tam boka sariyor defans...
adamlar sanki rakip yokmus gibi daliyorlar habere defansima...
LOBBY DE Kaldirilmis...bu fifa nin...
Beyler 300.000 coins var PS3'de, Saglam bi takim bilen varmi? Division 3'deyim suan.
Gamepad bozuldu. Alamadım henüz.
Niye duvara fırlatdın ?
Hazır boş zamanım varken manager career oynayayım dedim de bir şeyi anlamadım, Galatasaray ile başladım world class zorlukta lakin hiç zevk vermedi, her maç fark attım ve TSL'de kupa maçı falan da yok bu sebeple 9-10 maç sonra bıraktım bu sefer de arsenal ile başladım, aynı zorluk derecesinde olmasına rağmen oyun çok zorlaştı maçlarım hep 0-0,1-0 falan bitiyor, rakip pas hatası yapmıyor neden böyle?
birinde 2-3 yildizli takimlara karsi oynuyorsun digerinde ise 4-5 yildizli takimlara karsi
zorlanman cok dogal yani
Gamepad bozuldu. Alamadım henüz.
paraya kıyıp xbox 360 controller for windows almanı öneririm gökhan
kablolusuzu 80-90 tl civarı kablosuzu 105-120