FIFA Ultimate Team

Amerika VPN'i kullanarak nasıl indirebiliyoruz Fifa'yı?

Dostlar şu FUT'a giriş yapamadım. Oyunu satın aldım, fut key'i dahil ettim. Ancak web app'a giriş yapınca aşağıdaki tabloyla karşılaşıyorum. Sanki oyunu almamışım gibi. Bir yardımcı olabilir misiniz?

oxHsP7o.jpg

Dostlar şu FUT'a giriş yapamadım. Oyunu satın aldım, fut key'i dahil ettim. Ancak web app'a giriş yapınca aşağıdaki tabloyla karşılaşıyorum. Sanki oyunu almamışım gibi. Bir yardımcı olabilir misiniz?

oxHsP7o.jpg

FUT'a giriş yapmış olman gerekiyor platformda.

Bu arada bir arkadaşım soruyor, FUT 13 kadrosunu 14'te devam ettirebiliyor muyuz diye. Oluyor mu?

banada adam dante çıktı.

oyunu almayan alsında şu fiyatlar düşsün bu nedir ya

2-3 hafta daha yükselir fiyatlar sonra biraz düşer o seviyede kalır, Noel zamanı market crash, TOTY çıkınca bi crash daha vs vs...

ya olm fifa point açılsın millet alır pack açar. riera bile oyunda 2-3 tane var piyasaya mak ürün yok resmen

Bana starter packlerde Taarabt, De Bruyne, Carrick çıkmıştı, 3-3.5, 2-2.5, 1-1.5 civarına gidiyorlarmış ama tabi ben bunu üçünü de quick sell yaptıktan sonra fark ettim. :D

rare oyuncuyu asla quick sell yapmam ya birine lazımdır alsın. Taarabat'ı 150'den başlattım 4100'e kadar yükselmiş ne güzel :)

4 loyalty pack'i açtım. Sanırım Konko bi para ediyor. Gonalons falan çıktı, 3 tane chemstry kartı çıktı, bolca da kontrat. :D

Burak deli gibi kafa golü atıyor. Elemanın tekine UT'de ilk 25 dk'da Burak ile 5 kafa golü attım. 6. golde çıktı :D

Geri
Üst Alt