FIFA Ultimate Team

sasmamaniz gereken serie a defansi:

abbiati

konko tomovic caceres radu

clean sheet time

Oyunun en iyi defans oyuncusu:

Dante.jpg

En iyi orta saha oyuncusu:

260full-.jpg

En iyi forveti:

Robert-Lewandowski.jpg

TARTIŞMAYA KAPALI.

2 maç yaptık ikisinde de yenildik. Oyunda San Siro stadında gündüz maç oynamaktan nefret ediyorum. O gölgeleri o kadar bariz görülür yapmak zorunda mıydınız? Gözlerim acıdı onu da geçtim ikinci yediğim golde top nerde diye bakarken adam karşı karşıya kaldı.

BJK misali maç başı 56 km koşup hiç bir şey yapmamak için ideal topçular. Eder bir kenara.

2 maç yaptık ikisinde de yenildik. Oyunda San Siro stadında gündüz maç oynamaktan nefret ediyorum. O gölgeleri o kadar bariz görülür yapmak zorunda mıydınız? Gözlerim acıdı onu da geçtim ikinci yediğim golde top nerde diye bakarken adam karşı karşıya kaldı.

Euro Park ve Emirates'ten tiksiniyorum bende. Kamerayı yedek kulübesine koymuşlar adam gibi pas yapacağın alanları göremiyorsun.

Hacı iyi oynadıktan sonra Semih Kaya ile de iyi oynarsın o başka. Kompany'e vasat demek olmaz. Adam kendi pozisyonunda en iyisi belki de oyunun. :)

Geçen yıl vardı. Oynadım beğenmemiştim. 40-50K arası almıştım acımıştım o coinse. Onun yerine Hazardı geç almıştım. Ondna diyorum. Bana uymadı.

Geri
Üst Alt