Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
EA'den aldım bilgiyi.
hava mı atıyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EA'den aldım bilgiyi.
İyi olmuş şikeci halsiyetsiz takımların fifa da olmasına gerek yok artık her sene olduğu gibi yamalarla falan oyuna eklerler şikeciler beni ilgilendirmez de
bi sorum olacak geçen sene daha doğrusu fifa 14 ' the UT'da bazı oyuncular saçma sapan workratelerle oyuna başlamıştı örnek melo h/h eboue h/h falandı şu UT'da da sene de bir değişiyor fifa 15 de böyle birşey olmaz demi? saçma sapan sallamalar Gs'de sen söylersen sıkıntı olmaz da![]()
hava mı atıyon
hava mı atıyon
Neden hava atayım. Gönüllü olarak destek olmaya çalışıyorum hiç bir finansal getirisi olmadan.
![]()
Saka bir yana,Serafettin büyük bir saygi hak ediyor. Bunu hobby olarak yapiyor ama gercekten cok iyi yapiyor. Sneijder upgrade alsin.Telles upragde,Telles jumping. alsin falan dedik adam hemen EA'ye illetmis. Hatirlayin eskinden oyuncularin Ayakabi... Simdi herkes "gercek" ayakabi giyiyor. Büyük is yapiyor,eline saglik Sera.
bana mı oluyon huaaneyse şero şaka yapıyoz
İsmimi Şero olarak değistireyim en iyisi. Zaten gerçek ismim Şerafettin değil.
Muhammed bunu da layklagercek ismin serafettin olmamasina senin adina sevindim
Abartma istiyorsan![]()
Değişen oyuncu kramponları vardır muhakkak. Eğer değişmesini istediğin kramponlar varsa söyle bakalım. Mesela Melo son maçlarda başka bir krampon giyiyordu. Zırt pırt krampon değiştirenlerde var. Bu arada oyuncu yüzlerinde değişiklik gerekiyorsa onları da aktarabilirsin bakarız.
Muhammed bunu da layklagercek ismin serafettin olmamasina senin adina sevindim
Yok yok hersey iyi yüzlerde var tabi bi kac tane ama bu is cok zor galiba,ea bize fazla önem vermiyor sanki. Baska Takimlarda hepsi Gameface var.
-Burak Yilmaz
-FELIPE MELO
-Alex Telles
-Selcuk Inan
Telles,MELO ve Burakin yüzü kötü bence,aslinda hic benzemiyor,Semih mesala iyi bence. Sneijder zaten,Chedjou de iyi,Hamit,Drogba zaten. Ama bunlar Büyük Takimlarda oynagi icin böyle,Melo olsa cok iyi olurdu.
Onlarda starhead face var. Mesela Arda'da var bunlar arasında. EA özel olarak oyuncuların yüzlerini vücudunu veri tabanına ekliyor takımları ziyaret ederek.
Arda yine almis ama bilmiyorum gecen sene yoktu galiba,saclar uzun de hala yanlis hatirlamiyorsam. Hocam Melo icin Starhead yapsinlar ya,cok güzel olurdu.
0 GS Oyuncu var
Rest of the Word
![]()
* LG G2 Tapatalk *
Vay serefsizler. Sneijder nerde ulan?!
N5
0 GS Oyuncu var
Rest of the Word
![]()
* LG G2 Tapatalk *
Bu nasıl bir saçmalık bende gördüm şimdi. Ne Melo ne Sneijder var. Skandal resmen. Selçuk geçen sezon vasat performansına rağmem Gold but never İF most consistent'den girmişti.