FIFA Ultimate Team

Cevap bekliyorum adamın bir sürü işi var herhalde genelde çok geç cevap veriyor. Bazen 3-4 hafta sürüyor ben peşinden gitmesem. Yani demek istediğim boşuna emek harcamayalım.

Tmm..yapdim.. öyle kalir Origin GameFace programinda..gerekdinde haber ver yardimci oluruz

@Şerafettin KOÇ

..bence cok güzel oldu :)

- Gercek Sac Stili Yok Editor'da..Yanlar 1mm orta sac da kisa

- Tam gercekci olsun diyorsaniz sag Kaş da ufak bi cigzi olmali (resimler bakin)

6gkjapyx.jpg

Süper olmus! EA böyle bir sey yapmiyor iste,bu kadar basit iste. Ama yapmiyorlar herifler.

Burak'ı bir kaç maç takip eden Avrupalı nasıl bir futbolcu olduğunu biliyor. Ben elimden geldiğince gerçek performanslarına göre değerlendiriyorum. Oyuncu forumsuz ise düşürülmesi gayet doğal. Bence Burak çok çok hızlı bir oyuncu değil. Şu anki hızı iyi belki formda olursa bir kaç puan yükselebilir.

Burak top ayağında hızlı değil.Topsuz çok hızlı.

güzel psn adini ver,mac yapariz :D ben de yakinda ps4 alcagim wahrscheinlich..,arif,habib,talha ile turnuva yapacagiz insallah :D

nuri siz fifa 14 oynuyorsunuzdur. ben 14ü sattim. hic hosuma gitmemisti, hic zevk alamamistim. bizim cevrede de pek begenilmedi. 15i mecburen alacagiz ama yoksa cok eski olur seasons fln oynanmaz.

Semih 78 oldu. Crossing 62 marking 78, sliding 80, acceleration 72, sprint speed 75. Attacking workrate medium/ defensive workrate high. Sabri ball control 73, attacking workate high.

Eminim defansif anlamda downgrade almasında çoğu forum üyesi benim ile hemfikirdir. Öyle çokta fazla düşmedi marking 2 puan ve standing tackle 1 puan. Buna karşı hızı ve crossing yükseldi.

Chedjou upgrade aldi dimi? Fifa 15'TE TAM BIR HEADING BEAST OLACAK CHED. Heading Accuracy su anda 84. Bana göre 86-87 olsa mükemmel olurdu. Jumping cok iyi su anda 91. Chedjou'de tek begendim sey bu zaten,hava toplarinda cok iyi gercekten. Bu Sezon bir kac kez direkte patladi onun kafa vuruslari,2 kez de golü atmis kafa ile.

Eminim defansif anlamda downgrade almasında çoğu forum üyesi benim ile hemfikirdir. Öyle çokta fazla düşmedi marking 2 puan ve standing tackle 1 puan. Buna karşı hızı ve crossing yükseldi.

Semih zaten genç oyuncu düşüp yükselmesi doğalda bu sene iyice mala bağladı bazı maçlarda kasımpaşa maçı mesela ujfa zamanında çok iyiydi bide geçen sene bi ara fifa da 80'e kadar çıkmıştı o dönemde baya formdaydı bu updateler ile maç yapmak isterdim haftaya gelirmi bunlar?

Geri
Üst Alt