Florya Arsası Satıldı!

Sevgili ugur , 1 hafta 10 gun once buradan gelecek parayla , daha dogrusu floryadan bizim payimiza dusen kisimla alakali , kirdirma sonrasi f altaylinin deyimiyle 120 milyon TL nin belki biraz uzeri gelecek dedigini paylasmistim

500-600 ler havalarda ucustu , kus kadar araziye ne 500-600 u ?

Devlet , madem istemiyorsun tamam cekil florya anlasmasindan , ben kendi payima olan yerleri satar , senin hakkin olan yeri de sana birakirim ama kemerburgazi da unut derse ne deme hakkimiz var ? Sanki 70-80 donum arazide bir ust kullanim vs mi kaldi ?

Isteseler alin 20 donumu cekilin derler .

Bu takım en kısa sürede satılıp başına ecnebi bir ceo getirilmeli.

Galatasaray'in mali deniz, yemeyen domuz

Bu sene sampiyonluk ekstra sart oldu boylelikle

Imparator gerekeni yapip 4-5 sene digerlerine kupa nedir unutturmali

Ayrica hem stadyum ismine hem de formaya cok daha iyi sponsorlar bulunmali

Hisselerin bir kismi Cinlilere bile satilabilir hatta

Bu öyle ihale bitti gitti diye geçiştirilecek bir şey değil soruyorum sağa sola saat geç ama şimdiye kadar bilgiye dayanmayan bir şey paylaşmadım ki bu konuda söylenilecekler suç teşkil edebilir zira ihaleye fesat karıştırma dahi çıkabilir. Burnuma kötü kokular geliyor ya yeni yönetim burayı peşkeş çekti muvazalı bir şekilde yahut eski yönetim bu yönetim başarısız olsun diye müdahil oldu bilemedim kimseye de iftira atmayayım birşeyler öğreneceğim yazacağım...Bu iş böyle kalmaz ama söyleyeyim birileri bedel öder ki şampiyon bile olunsa bu yönetim bu durumu ya izah edecek yahut düzeltecek aksi takdirde düşer...

Belki de düşsün diye yapıldı ama bizim kanat sessiz bu bile başlı başına yanlış...Galatasaray resmi web sitesinde dergideki makalelerden eurocuptan bahsediyorlar...Sokayım kadın basketbol takımının şampiyonluğuna daha önce aldığımız 2.sınıf teneke kupa daha çok gündem!!!

3 gün sonra Divan Kurulu Seçimi var bu konuyla alakasız olunması mümkün değil bu kadarını söyleyeyim şimdilik birkaç saate bir şeyler öğrenmek umuduyla...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kemerburfazdaki antreman tesisinin yapım masrafı bile çıkmıyor.
Bu sürecin sonunda 2 tane tapuly süperarazi verip 1 tane kiralik antreman tesisimiz olmuş olacak.
Üstüne bu sezon birde ceza aldık mı kulüp komple batar.
Karabük ve orduspor olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Emeği geçen herkese lanet gelsin.

Kemerburfazdaki antreman tesisinin yapım masrafı bile çıkmıyor.
Bu sürecin sonunda 2 tane tapuly süperarazi verip 1 tane kiralik antreman tesisimiz olmuş olacak.
Üstüne bu sezon birde ceza aldık mı kulüp komple batar.
Karabük ve orduspor olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Emeği geçen herkese lanet gelsin.

Galiba tesislerin masrafi bizim degilmis, tesisler yapilip verilecekmis

Yine de rezalet bir anlasma, Galatasaray'i sogusluyorlar renktas

Tevfik Fikret'in kulubunu Han-i Yagma yaptilar, tum degerlerimizi aliyorlar elimizden

Riva-floryadan 5-6 dk bahsediyor ama 10 saniyelik 11:30 dk ya sarip bir izleyin

Kaynak: 1905 GSYİAD Üyesi bir genel kurul Üyesi, diyor ki; "Parayı ekim 2019'dan önce defaten peşin almak ve kemerburgaz tesislerindeki inşa maliyetlerinin devlet tarafından karşılanacağına dair yazılı garanti karşılığı mart ayında mustafa başkan görüşmeler yapmış", bu şartla bu ihaleye göz yumulmuş 9 firmanın ilk üç firmasıyla kalan altı firması arasındaki bariz açıklığa da dikkat çekti. Ne gariptir ki sponsorumuz olan nef düşük teklif verenlerden...Bu benim şahsi görüşüm telkin gelmiş olabilir öğrendikçe yazacağım...

Ugur ihale dusuk fiyattan yapilip da onaydan gecerse bizim zararimizdan daha buyugu devletin zarari olacak , bu yuzden bahsettigin teoriler akla uygun degil

Biz ihale acip da arazinin tumu uzerinde hakkimiz varken bedeli dusuk bulsak anlarim , fakat ihale boyle dusuk sekilde kayda gecerse hadi biz kendi payimiza dusen noktalarda devletle protokol falan filan durumunuzu esitleriz , e esas aslan payi devletin olan bu ihaledeki dusuk fiyat devleti zarara sokmak olmayacak mi ?

Ugur ihale dusuk fiyattan yapilip da onaydan gecerse bizim zararimizdan daha buyugu devletin zarari olacak , bu yuzden bahsettigin teoriler akla uygun degil

Biz ihale acip da arazinin tumu uzerinde hakkimiz varken bedeli dusuk bulsak anlarim , fakat ihale boyle dusuk sekilde kayda gecerse hadi biz kendi payimiza dusen noktalarda devletle protokol falan filan durumunuzu esitleriz , e esas aslan payi devletin olan bu ihaledeki dusuk fiyat devleti zarara sokmak olmayacak mi ?
Kaynak belirttim zaten de dediğine göre sen itiraz etme diye baştan bu kolaylıklar karşılığı anlaşmışlar mustafa cengiz ile. Ve hayır devlet zarar diye bakmaz zira emlakkonut bir kamu kuruluşu ancak sirkülasyon ve devamlı geliri önemsiyorlar ilk üç firmaya bir bak daha önce emlakkonuttan ihale kazanan firmalar...

Kaynak belirttim zaten de dediğine göre sen itiraz etme diye baştan bu kolaylıklar karşılığı anlaşmışlar mustafa cengiz ile. Ve hayır devlet zarar diye bakmaz zira emlakkonut bir kamu kuruluşu ancak sirkülasyon ve devamlı geliri önemsiyorlar ilk üç firmaya bir bak daha önce emlakkonuttan ihale kazanan firmalar...

Gs kismina katilabilirim ama verdigin oranlardaki fark 1 e 2 den bile fazla , ihaleyi yari fiyatina yapip da ve bunu bile isteye yapip da devleti bu rakama zorlamaya hic bir komisyon, burokrat veya gorevli cesaret edemez

Bu konuda biri mahkemeye gitse nereden kurtaracaksin ? Floryadaki arsa bedelleri , metre kare fiyatlari belli iken bunun yarisina ihale tamamlayip da devleti ve halki zarara sokmanin bedeli yok mu saniyoruz ?

Imkansiz

Gs kismina katilabilirim ama verdigin oranlardaki fark 1 e 2 den bile fazla , ihaleyi yari fiyatina yapip da ve bunu bile isteye yapip da devleti bu rakama zorlamaya hic bir komisyon, burokrat veya gorevli cesaret edemez

Bu konuda biri mahkemeye gitse nereden kurtaracaksin ? Floryadaki arsa bedelleri , metre kare fiyatlari belli iken bunun yarisina ihale tamamlayip da devleti ve halki zarara sokmanin bedeli yok mu saniyoruz ?

Imkansiz
Piyasanın kurdan dolayı kötü olduğu bilindiğinden devlet hiyerarşisi altında talimat da verilmiş olabilir bilemezsin

Piyasanın kurdan dolayı kötü olduğu bilindiğinden devlet hiyerarşisi altında talimat da verilmiş olabilir bilemezsin

Bahsettigin oran mantikli bir dalgalanma toleransi olsa bu dedigini derim

Ama 600 milyonluk beklenti 238 e iniyor ise , bu 1 e 2 demektir

Bu marjda bir pay iskontosu kabul edilebilir degerler icinde degil

Fuzeler havalarda ucusuyor , butun ekonomi kaldiraclari sapitmis bir durumda olsa tamam ama devlet kalkip da 100 lira kazanacagi yerden 50 de olsa olur diyemez

Mesela rivadaki olan gibi olsaydi , biri 950 vermistir de ikinciye verirsin tekrar ihale acmadan 840 a atiyorum , bunu anlarim

Ama senin iddialarin arasinda ucurum var , ayrica demin video koydum altayli da 120-130 , belki biraz uzeri demis ta mali genel kurulda , bunu degerleme sirketlerindeki arkadaslarindan ogrenip konusuyor

Hakkaten de 238 i hemen isteyip kirdirsak 150-160 arasi bir sey aliriz anca , hesap tutuyor

Bahsettigin oran mantikli bir dalgalanma toleransi olsa bu dedigini derim

Ama 600 milyonluk beklenti 238 e iniyor ise , bu 1 e 2 demektir

Bu marjda bir pay iskontosu kabul edilebilir degerler icinde degil

Fuzeler havalarda ucusuyor , butun ekonomi kaldiraclari sapitmis bir durumda olsa tamam ama devlet kalkip da 100 lira kazanacagi yerden 50 de olsa olur diyemez

Mesela rivadaki olan gibi olsaydi , biri 950 vermistir de ikinciye verirsin tekrar ihale acmadan 840 a atiyorum , bunu anlarim

Ama senin iddialarin arasinda ucurum var , ayrica demin video koydum altayli da 120-130 , belki biraz uzeri demis ta mali genel kurulda , bunu degerleme sirketlerindeki arkadaslarindan ogrenip konusuyor

Hakkaten de 238 i hemen isteyip kirdirsak 150-160 arasi bir sey aliriz anca , hesap tutuyor
Onun değerdi niye cinere peşkeş çekilmedi...ben bilgi aldıkça yazıyorum zaten kendi fikrim olduğunda da belirtiyorum.

Onun değerdi niye cinere peşkeş çekilmedi...ben bilgi aldıkça yazıyorum zaten kendi fikrim olduğunda da belirtiyorum.

Abi su forumda degindigin konular ve derinligin ile en konusmaktan keyif aldigim adamsin ama bu tavir guzel degil

Altayli isterse cinerin yamagi veya cantacisi olsun , adam burada ne diyor ona bakmak lazim

Bugunku ihaleden 15 gun evvel bir fiyat soyluyor ve 3 asagi 5 yukari o fiyata bitiyor (kirdirilirsa su an nakit girecek meblagi kast diyorum)

Sen buna odaklanmiyorsun da , her altayli dedigimde ciner , ne ilgisi var simdi bunun cinerle ? Bir rakam telaffuz ediyor onu konusuyoruz birak cineri feriti simdi o baska mesele bu baska

Abi su forumda degindigin konular ve derinligin ile en konusmaktan keyif aldigim adamsin ama bu tavir guzel degil

Altayli isterse cinerin yamagi veya cantacisi olsun , adam burada ne diyor ona bakmak lazim

Bugunku ihaleden 15 gun evvel bir fiyat soyluyor ve 3 asagi 5 yukari o fiyata bitiyor (kirdirilirsa su an nakit girecek meblagi kast diyorum)

Sen buna odaklanmiyorsun da , her altayli dedigimde ciner , ne ilgisi var simdi bunun cinerle ? Bir rakam telaffuz ediyor onu konusuyoruz birak cineri feriti simdi o baska mesele bu baska
cinere koyayım zaten dünyam karardı saatte geç oldu mesaj atıyorum yeni dönüş alamıyorum sabah ola hayrola iyi geceler

Yandaşların sevindiği bir ihale süreci olmuş. Galatasarayın silkelenmesinden inanılmaz keyif alıp Galatasaraylılık oynuyorlar.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dogruysa ki dogru oldugunu dusunuyorum Florya'da kalsak daha mantikliydi.Bu hamleden karı gectim zararli cikacagiz.

Geri
Üst Alt