- 28 Kasım 2008
- 16.110
- 4.918
- 2.448
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
oldu mu şimdi bu
Neyse dün akşam CL çeyrek finalinde Valencia ile eşleştim. İlk maç İspanya da 2-2 bitti. İkinci maç İstanbulda son dakikada Burak' ın attığı golle 3-2 bitti ve yarı finale yükseldim.
Yarı finaldeki rakibim Manu oldu. İlk maç İstanbul' da oynandı. Maça çok hızlı başladık. Frei ve Burak' ın golleri ile 2-0 öne geçtik. Hemen ardından Valencia 2 gol attı. İlk yarının son dakikasında Rooney çaktı ve 3-2 ilk yarı bitti. İkinci yarıya da V Persie' nin golüyle başladılar. Ardından Ademilson 1 gol attı. Ve 86. dakikada Burak' ın 2. golüyle beraberliği yakaladık. 4-4 sona erdi maç.
Rövanş maçına bu sefer hızlı başlayan biz olduk. Yine Burak ve Ademilson' un golleriyle 2-0 öne geçtik. Ardından Valencia, V Persie ve Rooney ile 3-2 yaptılar. İkinci yarı 2 gol daha yedik maç 5-2 bitti. Gece geç saatler olmuştu. Maçı kaydetmeden kapadım bilgisayarı. Galatasaray için bir şans daha var. Bakalım ne olacak.
Arada 1-0 lık bir fenerbahçe kupa maçı galibiyetimiz olduğunu da belirteyim.
oldu mu şimdi bu
4 4 2 ile liderdim cl den 13 puanla lider çıktım türkiye kupasından elendim fanteziye kaçtım obertanı aldım jem karacanı aldım 4 3 3 e geçtim ligde 2 takıma 5 5 attım aha bu sistemde tuttu derken cl de celticle eşleştim 3 - 1 yenildim ligdede çok puan kaybettim neden böyle oldu anlamadım amrabat ve obertan'a güvendim aktıkları zaman yeniyorum iyi olmadıkları maçta kesin puan kaybı